Keftab Suomessa

Osta KeftabOsta Keftab Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KEFTAB MERKINNÄT


Keftab käytetään hoidettaessa tiettyjä bakteeri-infektioita. Keftab on kefalosporiiniantibiootti. Se toimii häiritsemällä bakteerien soluseinän muodostumiseen. Tämä heikentää soluseinän, jolloin se repeämä, ja tappaa bakteerit.

KEFTAB OHJEET


Käytä Keftab kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Keftab suun kanssa tai ilman ruokaa.
Selvittää infektio kokonaan, ota Keftab koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Keftab, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Keftab.

KEFTAB VARASTOINTI


Store Keftab 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Keftab poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KEFTAB LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Cephalexin.

ÄLÄ käytä Keftab jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Keftab tai jollekin muulle kefalosporiiniantibiootti (esim. kefuroksiimi).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Keftab. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muun aineen
jos sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikea ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, huimaus) ja penisilliini (esim. amoksisilliini) tai muita laktaamiantibioottia (esim. imipeneemiä)
jos sinulla on maha-tai suolisto-ongelmia (esim. tulehdus), veren hyytymistä ongelmia, munuais-tai maksaongelmia, tai huono ravinto.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Keftab. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Metformiini koska sen toiminta ja riskit sen haittavaikutuksia voidaan korottaa Keftab
Probenecid koska se voi kasvaa toimia ja riski Keftab sivuvaikutuksia
Antikoagulantteja (esim. varfariini), koska haittavaikutusten riski, kuten verenvuoto, voi lisääntyä.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Keftab voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Keftab saattaa aiheuttaa huimausta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Keftab varoen. Älä aja autoa tai tehdä muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Keftab saattaa vähentää kykyä oman veren hyytymistä. Vältä toimista, jotka voivat aiheuttaa mustelmia tai vammoja. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on epätavallisia mustelmia tai verenvuotoa. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on tumma, tervainen, tai veriset ulosteet.
Lievä ripuli on yleinen antibioottien käyttö. Kuitenkin vakavampi muoto ripuli (pseudomembranoottinen koliitti) saattaa ilmaantua harvoin. Tämä voi kehittyä, kun käytät antibioottia tai useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat sen. Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Muista käyttää Keftab koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Keftab toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Keftab voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Diabetes potilaat - Keftab voi aiheuttaa joidenkin testien tuloksiin virtsan glukoosin olla väärässä. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat ruokavaliota tai annostusta diabeteslääke.
Keftab voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita. Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Keftab.
Käytä Keftab varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Käytä Keftab varoen lapsista 10 vuotta, joilla on ripulia tai infektio vatsassa tai suoliston.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Keftab kun olet raskaana. Keftab erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Keftab, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, huimaus, päänsärky, ruoansulatushäiriöt, nivelkipu, vatsakipu, väsymys.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), levottomuus, sekavuus, virtsan tummumista, vähentynyt virtsaaminen, kuume, hallusinaatiot, punainen, turvonnut, tai rakoille iho, kohtauksia, vaikea tai verinen ripuli, vaikea vatsakipu tai krampit, voimakas väsymys, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen emätin kipua, hajua tai vastuuvapauden, keltaisuus silmien tai ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Keftab