Kemstro (Lioresal) Suomessa

Osta KemstroOsta Kemstro Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KEMSTRO (LIORESAL) MERKINNÄT


Kemstro (Baclofen) on lihas relaxer ja Kouristuksen agentti.

Baklofeenia hoidetaan lihasten aiheuttamia oireita multippeliskleroosi, kuten kouristukset, kipu ja jäykkyys.

Baklofeenia voidaan käyttää myös tarkoituksiin ei ole mainittu tässä lääkitys oppaan.

KEMSTRO (LIORESAL) OHJEET


Ottaa juuri sen verran kuin lääkärisi ohjeen mukaan. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositellut. Noudata resepti-etiketissä.

Lääkäri voi joskus muuttaa annosta varmista, että saat parhaat tulokset.
Soita lääkärillesi, jos lihas oireet eivät lievene 2 viikon jälkeen ottaa tätä lääkitystä. Älä lopeta lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa. Saatat olla vieroitusoireita, kuten kouristuksia tai hallusinaatiot, kun lopetat baklofeenia käytön jälkeen pitkän aikaa. Saatat joutua käyttämään vähemmän ja vähemmän ennen kuin lopetat lääkityksen kokonaan.

Annostus

Ota lääkettä lääkärin ohjeiden mukaan.

Aikuispotilailla, joilla on Spastisuus selkäytimen Alkuperä: Ensimmäisen 24 tunnin aikana, aikuisille, vuorokausiannos on lisättävä hitaasti 10-30%: n välein ja vain kerran 24 tunnin välein, kunnes haluttu kliininen vaikutus on saavutettu.

Aikuispotilailla, joilla on Spastisuus CP Alkuperä: Ensimmäisen 24 tunnin päivittäistä annosta nostetaan hitaasti 5 - 15% vain kerran 24 tunnin välein, kunnes haluttu kliininen vaikutus on saavutettu.

Lapsipotilailla: Ensimmäisen 24 tunnin päivittäistä annosta nostetaan hitaasti 5-15% vain kerran 24 tunnin välein, kunnes haluttu kliininen vaikutus on saavutettu. Jos ei ole aineellista kliininen vaste kasvaa vuorokausiannos, tarkista sen jälkeen pumpun toiminta ja katetrin avautumisessa. Potilaita on seurattava tarkasti, täysin varustettu ja sillä ympäristöön Kartoitusvaiheessa ja annostusta asteittain heti implantti. Elvyttämiseen tarkoitettu laitteisto pitäisi olla välittömästi käytettävissä, jos hengenvaarallisia tai sietämättömiä sivuvaikutuksia.

KEMSTRO (LIORESAL) VARASTOINTI


Ei vaadi jäähdytystä.

Älä säilytä yli 86 ° F (30 ° C).

Ei saa jäätyä.

Älä kuumasteriloida.

KEMSTRO (LIORESAL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Baclofen

Kemstro on lihasrelaksantti. Se vähentää taajuus ja vakavuus lihaskouristuksia, jotka tapahtuvat seurauksena neurologiset häiriöt, kuten multippeliskleroosi.

Sinun ei tule käyttää baklofeenia jos olet allerginen sille.

Varmista, että voit turvallisesti tehdä baklofeenia, kerro lääkärillesi, jos sinulla on jokin seuraavista sairauksista:

munuaissairaus;

epilepsia tai muu kouristuskohtauksia tai

aivohalvaus tai verihyytymiä.

Käyttämällä baklofeenia saattaa lisätä riskiä sairastua munasarjakysta. Keskustele lääkärisi about your riskiä. FDA raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko baklofeenia vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana. Ei tiedetä, onko baklofeenia äidinmaitoon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää, kun käytät baklofeenia. Älä anna tätä lääkettä lapselle nuorempi kuin 12-vuotias. Vanhemmat ihmiset saattavat olla herkempiä lääkkeen vaikutuksille.

Tärkeää tietoa turvallisuudesta

Tämä lääkitys saattaa heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos ajaa tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana. Alkoholin nauttiminen voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia baklofenin. Älä käytä baklofeenia samaan aikaan, kun lihaskuntoa tarvitaan varmistavat turvallisen tasapaino ja liikkuvuus tiettyä toimintaa. Joissakin tilanteissa se saattaa vaarantaa fyysisen turvallisuuden olevan valtion alennettua lihaskuntoa.Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on vakava sivuvaikutus kuten:

takavarikkoa (kouristuksia);

sekavuus, aistiharhat, tai

epätasainen syke.

Vähemmän vakavia haittavaikutuksia voivat olla:

uneliaisuus, huimaus, heikkous, väsynyt tunne;

päänsärky;

unihäiriöt (unettomuus);

pahoinvointi, ummetus, tai

virtsaamisen tavallista useammin.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä.

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista.

Osta Kemstro