Kenalog (Aristocort) Suomessa

Osta KenalogOsta Kenalog Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KENALOG (ARISTOCORT) MERKINNÄT


Kenalog käytetään hoidettaessa erilaisia ​​sairauksia, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, vajaatoiminta lisämunuaisen kuoren, tulehdukselliset häiriöt, allergiset häiriöt ja sidekudos. Sitä voidaan käyttää myös muita ehtoja kuin lääkärisi määrää.

OHJEET hoidettaessa erilaisia ​​sairauksia, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, vajaatoiminta lisämunuaisen kuoren, tulehdukselliset häiriöt, allergiset häiriöt ja sidekudos. Sitä voidaan käyttää myös muita ehtoja kuin lääkärisi määrää.

KENALOG (ARISTOCORT) OHJEET


Käytä Kenalog kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkista etiketistä lääketieteen tarkat annosteluohjeet.

Ottaa Kenalog suun ruoan kanssa.
Haittavaikutusten vähentämiseksi, ota Kenalog noin klo 8 aamulla.
Jos unohdat annoksen Kenalog, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Kenalog.

Annostus

Koska mahdolliset fyysiset ristiriitaisuuksia, Kenalog (triamsinoloni diasetaattia ruiskeena jousitus) ei saa laimentaa tai sekoittaa muihin ratkaisuihin.

Aluksi lihakseen annos triamcinolone diasetaattia ruiskeena jousitus voi vaihdella 3-48 mg päivässä riippuen tietystä taudista kokonaisuus hoidettavan. Kuitenkin tietyissä ylivoimainen, akuutti, hengenvaarallisia tilanteita, hallinnon annokset enintään Tavanomainen annos voi olla perusteltua, ja se voi olla kerrannaisina suullisen annokset.

KENALOG (ARISTOCORT) VARASTOINTI


Store Kenalog huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Kenalog poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Kenalog. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on tai on hiljattain altistunut bakteeri-, sieni-, lois ameba tai virusinfektio, erityisesti tuhkarokko, vesirokko, vyöruusu, tuberkuloosi (TB) tai herpes simplex silmän
jos sinut on äskettäin rokotettu, tai on ollut positiivinen TB ihotesti
jos sinulla on närästys, vatsakivut, ripuli tai suolisto-ongelmia (esim. esteitä, rei'itys, mahahaava, viime suoliston leikkaus)
jos sinulla on veren hyytymishäiriö, sydänvaivat, diabetes, munuaissairaus, maksasairaus, kilpirauhasen, epävakaa nivelissä tai osteoporoosi, murtumat, tai on ollut hiljattain sydänkohtaus tai yhteinen leikkaus
sinulla on epästabiili tunteita, masennusta tai myasthenia gravis (lihasheikkous)

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Kenalog. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Barbituraatit (esim. fenobarbitaali), karbamatsepiini, hydantoiinit (esim. fenytoiini) tai rifampisiinin koska ne heikentävät Kenalog tehokkuutta
Klaritromysiini, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä) tai itrakonatsoli koska haittavaikutusten riski, kuten hermoston tai lisämunuaisen ongelmia, voidaan korottaa
Aspiriini mifepristoni tai ritodriinin koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Kenalog

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Kenalog voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Kenalog ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Älä saavat elävän rokotteen (esim. tuhkarokko, sikotauti), kun käytät Kenalog. Keskustele lääkärisi kanssa ennen minkään rokotteen.
Kenalog voi alentaa kykyä kehon taistelemaan infektioita, varsinkin jos käytät sitä pitkään aikaan. Vältä kosketusta ihmisten kanssa, jotka ovat vilustuminen tai infektioita. Jos olet alttiina vesirokko, tuhkarokko tai TB kun käytät Kenalog tai 12 kuukauden aikana lopettamisen jälkeen Kenalog, soita lääkärille. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on vamma tai ilmoituksen infektion oireita, kuten kuumetta, kurkkukipua, ihottumaa tai vilunväristykset enintään 12 kuukautta sen jälkeen lopetat Kenalog.
Diabetes potilaat - Kenalog saattaa vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Laboratoriotesteissä, myös painon, verensokerin ja kalium-tai rintakehän x-ray, voidaan suorittaa, kun käytät Kenalog. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Kortikosteroidit saattavat vaikuttaa kasvuvauhti lapsille ja nuorille joissakin tapauksissa. He voivat tarvita säännöllistä kasvun varalta kun he ottavat Kenalog.
Kenalog tulee käyttää varoen lasten turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.


Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Kenalog kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Kenalog erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Kenalog.

Jos olet pitkäaikaisen hoidon, sinulla voi olla vieroitusoireita (esim. lihas-ja nivelkivut, uupumus, masennus) jos yhtäkkiä lopetat Kenalog. Älä lopeta Kenalog äkillisesti tai muuta annostusta kysymättä lääkärin tai apteekin.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Luunmurtumien;
ruokahalun muutokset;
mielialan muutokset;
univaikeudet;
päänsärky, ruoansulatushäiriöt;
hermostuneisuus;
vatsa turvotus;
ohut, hauras iho

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia esiintyy:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen);
musta, tervainen uloste;
muutokset kuukautiset;
kouristukset;
nopea tai epäsäännöllinen syke;
pitkäaikainen kurkkukipu, bcold, tai kuumetta;
psykoottiset käyttäytymistä;
voimakas pahoinvointi tai oksentelu;
turvotusta jaloissa tai jalat;
epätavallinen mustelmia tai verenvuotoja;
epätavallinen painonnousu;
näköhäiriöitä;
oksentelu, joka näyttää kahvinporot.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lääketieteellistä neuvoa haittavaikutuksista, ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Kenalog