Kenesil (Nimotop) Suomessa

Osta KenesilOsta Kenesil Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KENESIL (NIMOTOP) MERKINNÄT


Kenesil (Nimodipine) on ryhmä huumeita kutsutaan kalsiuminestäjät. Nimodipiini rentouttaa (laajentaa) verisuonia ja parantaa verenkiertoa.

Nimodipiini käytetään estämään aivovaurion aiheuttama heikentynyt verenvirtaus aivoihin johtuva pullistuma (-yor-iz-m), laajentuneet tai revennyt verisuoni aivoissa.

Nimodipiini voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin kuin lueteltu tässä.

KENESIL (NIMOTOP) OHJEET


Ottaa nimodipiini juuri sellaisena kuin se oli määrätty sinulle. Älä ota sitä suurempia annoksia tai pidempään kuin suositellut lääkäri.

Nimodipiini geeli kapselit on otettava suun kautta vain. Lääketieteen kapseli ei saa koskaan asettaa osaksi neulojen ja ruiskujen ja laskimoon. Jos henkilö ottaa nimodipiini pysty nielemään kapselia, käytä neulaa tehdä reikä kumpaankin päähän kapselin, ja purista lääkettä ulos ruiskun. Ruiskua voidaan sitten käyttää antamaan lääkettä läpi nenä (nenän kautta ja vatsaan) putkeen.
Jos pystyt nielemään kapseleita, ottaa nimodipiini tyhjään vatsaan, tunti ennen tai kaksi tuntia aterian jälkeen. Ota jokaista annosta lasillinen vettä.

On tärkeää ottaa nimodipiini säännöllisesti saada eniten hyötyä.
Älä lopeta nimodipiini keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, vaikka alatte tuntea paremmin. Jos lopetat lääkityksen, tilasi voi pahentua.

Voit olla varma, että tämä lääkitys auttaa ehdon, veren paine on testattava säännöllisesti. Maksan toiminta voi myös tarvitse testata. On tärkeää, että et menetä mitään aikataulun käyntejä lääkärille.

Annostus

Ota lääkettä lääkärin määräämän.

KENESIL (NIMOTOP) VARASTOINTI


Säilytä nimodipiini huoneenlämmössä pois kosteutta ja lämpöä.

KENESIL (NIMOTOP) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Nimodipine

Kenesil (nimodipiini) kuuluu luokkaan farmakologisten aineiden kutsutaan kalsiuminestäjät.

Ennen nimodipiini, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksasairaus, matala verenpaine, korkea verenpaine (verenpainetauti) ja otat lääkettä, tai ollut sydänvaivoja, kuten hidas syke, sydämen vajaatoiminta tai sydänkohtaus.

Nimodipiini geeli kapselit on otettava suun kautta vain. Lääketieteen kapseli ei saa koskaan asettaa osaksi neulojen ja ruiskujen ja laskimoon. Jos henkilö ottaa nimodipiini pysty nielemään kapselia, käytä neulaa tehdä reikä kumpaankin päähän kapselin, ja purista lääkettä ulos ruiskun. Ruiskua voidaan sitten käyttää antamaan lääkettä läpi nenä (nenän kautta ja vatsaan) putkeen.

Jos pystyt nielemään kapseleita, ottaa nimodipiini tyhjään vatsaan, tunti ennen tai kaksi tuntia aterian jälkeen. Älä juo alkoholia, kun käytät nimodipiini. Alkoholi ja nimodipiini voi aiheuttaa verenpaineen laskua, uneliaisuutta tai huimausta. Älä lopeta nimodipiini keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, vaikka alatte tuntea paremmin. Jos lopetat lääkityksen, tilasi voi pahentua.

FDA raskauden luokan C. Tämä lääkitys voi olla haitallista sikiölle. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Ei tiedetä, jos nimodipiini äidinmaitoon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa lapsessa. Älä ota nimodipiini kertomatta lääkärillesi, jos imetät lasta. Jos olet yli 65-vuotias, saatat olla todennäköisemmin sivuvaikutuksia nimodipiini. Lääkäri voi määrätä pienemmän annoksen tätä lääkitystä.

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Lopeta nimodipiini ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista haittavaikutuksista:

epätavallisen nopea tai hidas sydämenlyöntejä;

pyörtyminen tai vakavia huimausta;

helposti mustelmia tai verenvuotoja, epätavallinen heikkous;

turvotusta jaloissa tai nilkoissa.

Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Jatkat Kenesil ja keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on jokin näistä vähemmän vakavia sivuvaikutuksia:

lievä huimaus;

punoitus (punoitus, kuumotus tai kihelmöinti);

päänsärky;

pahoinvointi, ummetus, tai

hikoilu.

Muita haittavaikutuksia kuin tässä listattuja voi myös esiintyä.

Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Osta Kenesil