Kensoflex (Cipro) Suomessa

Osta KensoflexOsta Kensoflex Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KENSOFLEX (CIPRO) MERKINNÄT


Kensoflex hoidetaan erilaisia ​​bakteeri-infektioita. Sitä voidaan käyttää myös ehkäisemään tai hidastaa pernarutto altistumisen jälkeen. Kensoflex on antibiootti ryhmä huumeita fluorokinoloniryhmään. Se taistelee bakteereja kehossa. Se toimii lopettamalla tuotantoa tärkeitä proteiineja, joita tarvitaan bakteerin hengissä. Kensoflex ei kohdella virusinfektio, kuten flunssa tai flunssa.

KENSOFLEX (CIPRO) OHJEET


Ottaa Kensoflex juuri sellaisena kuin se oli määrätty sinulle.

Älä ota sitä suurempia annoksia tai pidempään kuin suositellut lääkäri. Noudata resepti-etiketissä.
Ottaa Kensoflex kanssa täysi lasillinen vettä (8 unssia). Juoda useita ylimääräisiä lasillista nestettä päivässä, kun käytät Kensoflex.
Älä murskaa, pureskele tai riko tablettia. Niellä pilleri koko. Se on erityisesti tehty vapauttaa lääkettä hitaasti elimistössä. Breaking pilleri aiheuttaisi liian paljon huumetta vapautua kerralla.
Kensoflex voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman, mutta ottaa se samaan aikaan joka päivä.
Älä ota Kensoflex kanssa maitotuotteita, kuten maitoa tai jogurttia, tai kalsium-täydennettyjä mehua. Voit syödä tai juoda näiden tuotteiden osana säännöllistä ateria, mutta älä käytä niitä yksin kun otetaan Kensoflex. He voisivat tehdä lääkityksen tehoa.
Ottamaan lääkkeensä niin monta päivää kuin se on määrätty sinulle, vaikka alatte tuntea paremmin. Oireet saattavat saada paremmin ennen infektio on täysin käsitelty.
Jos unohdat annoksen Kensoflex, käytä sitä mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä käytä 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Kensoflex.

KENSOFLEX (CIPRO) VARASTOINTI


Säilytä Kensoflex huoneenlämmössä pois kosteutta ja lämpöä. Pidä Kensoflex poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KENSOFLEX (CIPRO) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: siprofloksasiinihydrokloridi.

ÄLÄ käytä Kensoflex jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Kensoflex tai jollekin muulle fluoroquinolone (esim. levofloxacin)
käytät titsanidiini tai olet äskettäin saanut elää suullinen lavantautirokotteeseen.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Kensoflex. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on vatsa infektio, maksasairaus, aivojen tai hermoston ongelmia, lisääntynyt paine aivoissa, Alzheimerin tauti, aivojen verisuonten ongelmia, lihasten ongelmia (esim. myasthenia gravis), tai ollut kouristuksia
jos sinulla on ollut vaikeaa tai jatkuvaa ripulia, ihon herkkyys auringonvalolle, veren alhainen kaliumpitoisuus, sydänongelmia, epäsäännöllinen syke (esim. QT-ajan pidentyminen), tai jos sinulla on perheenjäsen, joilla on ollut epäsäännöllinen syke
jos sinulla on ollut yhteisten tai jänne ongelmia, nivelreuma, munuaisvaivoja tai munuaistoiminnan heikkeneminen, tai sydämen, munuaisten tai keuhkojen siirto
jos otat kortikosteroidit (esim. prednisoni) tai osallistut raskasta fyysistä työtä tai liikuntaa.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Kensoflex. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Rytmihäiriölääkkeet (esim. amiodaroni, kinidiini), koska riski vakavia sivuvaikutuksia, kuten epäsäännöllinen syke, voidaan korottaa.
Kortikosteroidit (esim. prednisoni), koska ne saattavat lisätä riskiä jänne ongelmia.
Diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi), metoklopramidin, steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID) (esim. ibuprofeeni) tai probenecid koska ne voivat lisätä riskiä Kensoflex sivuvaikutuksia.
Antikoagulantteja (esim. varfariini), psykoosilääkkeet (esim. klotsapiini), siklosporiini, metotreksaatti, monoamiinioksidaasin (MAO) (esim. feneltsiini), serotoniinin ja noradrenaliinin takaisinoton estäjien (SNRI) (esim. duloksetiini), sulfonyyliureat (esim. glyburidi), teofylliini, titsanidiini, trisykliset masennuslääkkeet (esim. amitriptyliini), tai ksantiinit (esim. kofeiini), koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Kensoflex.
Hydantoiinit (esim. fenytoiini) tai live suullinen lavantautirokotteeseen koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Kensoflex.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Kensoflex voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Kensoflex voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta, näön hämärtyminen tai huimaus. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Kensoflex varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Muista käyttää Kensoflex koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Kensoflex voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Kensoflex toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Vältä suuria määriä ruokaa tai juomaa, joka on kofeiinia (esim. kahvi, tee, kaakao, kolajuomat, suklaa).
Kerro lääkärille heti, jos koet kipua tai turvotusta jänne tai heikkoutta tai käytön menetyksestä yhteisen alueen. Levätä ja vältä liikunnan toistaiseksi lääkärisi ohjetta.
Diabetes potilaat - Kensoflex saattaa vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Kensoflex voi aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Kensoflex. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
Lievä ripuli on yleinen antibioottien käyttö. Kuitenkin vakavampi muoto ripuli (pseudomembranoottinen koliitti) saattaa ilmaantua harvoin. Tämä voi kehittyä, kun käytät antibioottia tai useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat sen. Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Käytä Kensoflex varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset (esim. jänne ongelmat), varsinkin jos he ottavat kortikosteroidit (esim. prednisoni). Ne voivat myös olla herkempiä muita vaikutuksia (esim. epäsäännöllinen syke).
Kensoflex tulisi käyttää varoen lapsista 18 vuotta, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset, erityisesti jänteiden ja nivelien ongelmia.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Kensoflex kun olet raskaana. Kensoflex erittyy äidinmaitoon. Älä imetä ottaen Kensoflex.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, huimaus, päänsärky, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, vatsavaivat, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), veriset tai tervainen uloste, polttaminen, puutumista, pistelyä, kipua tai heikkous aseiden, kädet, jalat tai jalat, rintakipu, tumma virtsa tai epätavallinen muutos virtsaneritystä, pyörtyminen, kuume, vilunväristykset, tai epätavallinen yskä, hallusinaatiot, kyvyttömyys liikkua tai kantaa paino yhteinen tai jänne alueella, epäsäännöllinen syke, tappio tietoisuus, keskivaikea tai vaikea auringonpolttama, mielialan tai psyykkisiä muutoksia (esim. uusi tai paheneva ahdistuneisuus, levottomuus, sekavuus, masennus, levottomuus, unettomuus), lihaskipu tai-heikkous, kipu, arkuus, punoitus, turvotus, heikkous, tai mustelmat jänne tai yhteinen alue, vaalea uloste, jatkuva kurkkukipu, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, kohtauksia, vaikeaa tai jatkuvaa ripulia, vaikeaa tai jatkuvaa huimausta, vatsan krampit / kipu, itsetuhoajatuksia tai toimia, vapina, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa; epätavallinen väsymys, emättimen hiivatulehdus, näköhäiriöt, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Kensoflex