Kentadin (Trental) Suomessa

Osta KentadinOsta Kentadin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KENTADIN (TRENTAL) MERKINNÄT


Kentadin käytetään hoitoon katkokävely (kipu, kouristelua, tunnottomuutta tai heikkoutta jalka, lonkka, reisi tai pakarat) tietyille potilaille. Kentadin on ksantiinijohdannaista verenkiertoa tehostajana. Se toimii harvennus veren ja parantaa punasolujen joustavuutta, mikä aiheuttaa veren virtauksen vapaammin suonissa.

KENTADIN (TRENTAL) OHJEET


Käytä Kentadin kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Kentadin suun ruoan kanssa tai maitoa.
Niellä kokonaisena. Älä riko, murskaa äläkä pureskele ennen nielemistä.
Jos unohdat annoksen Kentadin, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Kentadin.

KENTADIN (TRENTAL) VARASTOINTI


Säilytä Kentadin huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Kentadin poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KENTADIN (TRENTAL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Pentoxifylline.


ÄLÄ käytä Kentadin jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Kentadin tai metyyliksantiinit (esim. teofylliini, kofeiini, teobromiini)
sinulla on ollut hiljattain aivoverenvuoto tai silmien.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Kentadin. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on haavaumia, verisuoni ongelmia, korkea verenpaine, munuaissairaus tai aikaisemmin ollut verenvuoto silmässä
jos olet äskettäin ollut leikkauksessa.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Kentadin. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Antikoagulantteja (esim. varfariini) tai teofylliinien koska haittavaikutusten riski, kuten verenvuoto tai myrkyllisiä vaikutuksia, voidaan korottaa.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Kentadin voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Kentadin voi aiheuttaa huimausta tai näön hämärtymistä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Kentadin varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Kentadin ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Se voi kestää 2-4 viikkoa huomata parannusta teidän kunnossa, ja jopa 8 viikkoa mahdollisimman helpotusta.
Käytä Kentadin varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Kentadin kun olet raskaana. Kentadin erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Kentadin.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Röyhtäily, turvotus, näön hämärtyminen, ripuli, huimaus, punoitus, kaasu, päänsärky, ruoansulatushäiriöt, pahoinvointi, mahavaivat.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), rintakipu, epäsäännöllinen syke, oksentelu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Kentadin