Ketodol (Carafate) Suomessa

Osta KetodolOsta Ketodol Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KETODOL (CARAFATE) MERKINNÄT


Ketodol on tarkoitettu:

Lyhytaikaisessa hoidossa (jopa 8 viikkoa) aktiivisista pohjukaissuolihaava. Vaikka paranemista sukralfaatin kanssa voi esiintyä ensimmäisen viikon tai kaksi, hoitoa tulee jatkaa 4-8 viikkoa, ellei paranemista on osoitettu x-ray tai tähystystutki.
Ylläpitohoitoon pohjukaissuolihaava potilaille pienemmällä annostuksella paranemisen jälkeen akuutin haavaumat.

Ketodol on mahalaukun suojaava. Se toimii muodostamalla suojaavan kerroksen haavauma toimia esteenä vastaan ​​hapon, sappi-suolat, ja entsyymit vatsassa.

KETODOL (CARAFATE) OHJEET


Käytä Ketodol kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Ketodol suun tyhjään mahaan vähintään 1 tunti ennen ateriaa tai 2 tuntia ruokailun jälkeen.
Älä ota Antasidi vähintään 30 minuuttia ennen tai jälkeen kun Ketodol.
Se voi kestää 4-8 viikkoa täydellistä paranemista haavauma. Jatkat Ketodol koko hoitojakson vaikka tuntisit olosi paremmaksi.
Älä ota Ketodol samaan aikaan kuin muiden lääkkeiden. Ottaa Ketodol vähintään 2 tunnin kuluttua muita lääkkeitä. Jos et ole varma paras aika ottaa Ketodol, kysy lääkäriltäsi tai apteekista.
Jos unohdat annoksen Ketodol, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, mene takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Ketodol.

KETODOL (CARAFATE) VARASTOINTI


Store Ketodol huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Ketodol poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KETODOL (CARAFATE) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Sucralfate.

ÄLÄ käytä Ketodol jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Ketodol.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Ketodol. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on munuaisvaivoja tai dialyysihoitoa tai on tukos suolistossa tai nielemisvaikeuksia.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Ketodol. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Sitraattisuolojen tai lääkkeitä, jotka sisältävät alumiinia, erityisesti potilailla, joilla on munuaissairaus, koska sivuvaikutuksia alumiinin kertyminen voi esiintyä.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Ketodol voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Ketodol saattaa aiheuttaa huimausta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Ottaa Ketodol varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Ketodol on alumiinia siinä. Ennen kuin aloitat uusien lääketieteen, tarkista etiketti nähdä, jos se on alumiinia sekin. Jos se tekee tai jos et ole varma, kysy lääkäriltäsi tai apteekista.
Ketodol tulee käyttää varoen lasten turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit ottaen Ketodol kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Ketodol erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun otat Ketodol, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ummetus, huimaus, tunne kiertoliikkeeseen.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen).

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Ketodol