Ketrel (Retin-A 0,05) Suomessa

Osta KetrelOsta Ketrel Suomessa Apteekki netistä 24/7!Lääkkeen nimi

Retin-(Tretinoiini)Huumeiden käyttötavat

Retin-A käytetään usein parantaa ulkonäköä ja rakennetta ihoa. Se tuottaa lievä, pinnallinen kuori iho. Retin-A: lla on vaikutuksia sekä pinnallinen (iho) ja syvän (dermis) osat ihoa. Merkittävä etu on heikentäviä auringonvalon aiheuttamia ikääntymisen lisäämällä nopeutta, jolla pinnan solut korvataan.Miten käyttää

Levitä ohut kerros hoidettavalle alueelle kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa. Käytä sideharso tai pumpulipuikolla soveltaa nestettä. Pese kädet heti käytön jälkeen. Käytät tätä lääkitystä useammin tai suuria määriä ei paranna tuloksia, mutta saattaa lisätä haittavaikutuksia. Vältä lähellä silmien, suun tai avoleikkausten koska tämä lääkitys voi ärsyttää herkkää ihoa. Akne saattaa vaikuttaa pahenee, kun lääkitystä käytetään ensin; jatkamiselle. Se voi kestää kolmesta kuusi viikkoa ennen täysi hyöty tästä lääkitystä nähdään. Käytä mietoa saippuaa kun peset kasvot. Älä pese kasvot liikaa. Hankaavia saippuoiden, puhdistusaineiden, lääkeaineita sisältävät voiteet tai voiteita voi lisätä ihon ärsytystä. Kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekista niiden käytöstä. Käyttää muita akne valmisteita varovaisuutta noudattaen, kun käytät tätä lääkitystä.
Huumeiden Luokka ja mekanismi

Tretinoin on johdannainen vitamiini A. ajankohtaisista tretinoiinia käytetään hoitoon lievä tai kohtalainen akne ja iho, joka on vaurioitunut liiallinen altistuminen auringon. Tretinoiini ärsyttää ihoa ja aiheuttaa solujen ihon kasvaa (jakaa) ja kuolevat nopeammin, eli se lisää solujen vaihtuvuus. Kerrosten lukumäärä soluja ihon todella vähenee. Potilailla, joilla on akne, uusia soluja korvata solujen nykyisten pimples ja nopea liikevaihto solujen estää uusien pimples muodostuminen. By samaa mekanismia, Tretinoiinia voi vähentää joitakin ryppyjä, alueilla pimennetyissä iho, ja karkea ihoalueille, jotka kaikki tapahtuu auringon vaurioitunut ihoa. Potilailla, joilla vaurioitunutta ihoa, parannuksia ihon ovat yleensä havaitaan ensimmäisten 3-4 viikkoa hoidon. Ruskeat läiskät alkavat haalistua jälkeen kuusi-kahdeksan viikkoa. Rypyt lievenee tai häviää kolmen-kuuden kuukauden kuluttua. Levittämisen jälkeen iholle, minimaalinen määrä lääkettä imeytyä elimistöön.Unohtunut annos

Jos unohdat annoksen, käytä sitä heti, kun muistaa, älä käytä, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja jatka tavallisesta annosteluaikataulusi. Älä "double-up"-annos kiinni.Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Pidä tämä ja kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta.

Varoitukset / varotoimet

Tämä lääkitys voi lisätä herkkyyttä auringonvalo, tuuli ja kylmä. Vältä pitkäaikaista altistumista auringolle ja sunlamps. Käytä suojaavaa vaatetusta ja tehokasta aurinkovoidetta. Tätä hoitoa tulee käyttää raskauden aikana vain, jos se on selvästi tarpeen. Ei tiedetä, jos Retin-äidinmaitoon. Keskustele lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

Mahdolliset haittavaikutukset

Johtuen mahdollisuudesta ärsytystä, on suositeltavaa aloittaa hoito on pieni ihon alue. Altistuminen auringon tai ultraviolettisäteilyä aiheuttaa lisää ärsytystä. Hoidon aikana, kuten altistumista tulee välttää niin paljon kuin mahdollista tai aurinkosuoja tulisi käyttää. Ensimmäisten viikkojen aikana hoidon voi olla ilmeinen paheneminen ongelma. Tällainen reaktio on täysin normaalia, koska rakkuloita syvälle ihoon ovat eliminoitu kiihtyvällä vauhdilla. Tämä lääkitys voi lisätä herkkyyttä tuulelta ja kylmältä. Vältä pitkäaikaista altistumista auringolle ja sunlamps. Käytä suojaavaa vaatetusta ja tehokasta aurinkovoidetta. Jos jokin ainesosa pitäisi aiheuttaa yliherkkyyttä, älä käytä sitä.

Lisätietoja

Vakavia haittavaikutuksia ei ole todennäköistä. Lopeta tretinoiini ajankohtainen ja hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos sinulla ilmenee allerginen reaktio (hengenahdistus, sulkeminen kurkun, huulten, kasvojen tai kielen tai nokkosihottuma).
Saatat kokea polttava, lämpöä, pistely, kihelmöinti, kutina, punoitus, turvotus, kuivuus, kuorinta, tai ärsytys, kun käytät tretinoiini ajankohtainen. Jos nämä haittavaikutukset ovat kohtuuttomia, keskustele lääkärisi kanssa. Saatat tarvita pienemmän annoksen tai harvemmin sovelluksia Tretinoiinin ajankohtaisia.
Jos huomaat muutoksia ihosi väriä, ota yhteys lääkäriin.
Muita haittavaikutuksia kuin tässä listattuja voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Osta Ketrel