Kevatril (Kytril) Suomessa

Osta KevatrilOsta Kevatril Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KEVATRIL (KYTRIL) MERKINNÄT


Kevatril korttelin toimia kemikaalien elin, joka voi laukaista pahoinvointia ja oksentelua.

KEVATRIL (KYTRIL) OHJEET


Ottaa Kevatril juuri sellaisena kuin se oli määrätty sinulle. Älä ota lääkettä suurempia määriä, tai ottaa sen pidempään kuin suositeltu lääkäri. Noudata resepti-etiketissä.

Kevatril käynnistetään yleensä 1 tunti ennen solunsalpaajahoitoa. Noudata lääkärisi ohjeita.

Mittaa nestemäinen Kevatril erityisellä annoksesta mittalusikkaan tai cup, ei tavallinen taulukko lusikalla. Jos sinulla ei ole annos-mittalaite, kysy apteekista yksi.

Jos et nähnyt annos - Kerro lääkärillesi, jos unohdat ottaa annoksen kuluessa 1 tunti ennen solunsalpaajahoitoa. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat annos.

Annostus

Solunsalpaajahoitoa
Aikuisten suositeltu annos suun Kevatril (granisetronihydrokloridia) on 2 mg kerran vuorokaudessa tai 1 mg kahdesti vuorokaudessa. Kun 2 mg: n kerran päivässä-hoito, kaksi 1 mg: n tabletti tai 10 ml Kevatril (granisetroni) Oral Solution (2 teelusikallista, joka vastaa 2 mg granisetronia) annetaan alle 1 tunti ennen kemoterapiaa. Vuonna 1 mg kahdesti vuorokaudessa, ensimmäisen 1 mg: n tabletti tai yksi teelusikallinen (5 ml) Kevatril (Granisetronin) mikstuura annetaan viimeistään 1 tunti ennen solunsalpaajahoitoa, ja toisen tabletin tai toinen teelusikallinen (5 ml) Kevatril (Granisetronin) mikstuura, 12 tunnin kuluttua ensimmäisestä. Joko hoito annetaan vain päivä (ä) solunsalpaajahoitoa annetaan. Hoidon jatkuessa, mutta ei kemoterapiaa, ei ole havaittu olevan käyttökelpoinen.

Pediatric Käytä
Turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole osoitettu.

Säteily (Joko Yhteensä kehon säteily tai Fraktioitua Vatsan säteily)
Aikuisten suositeltu annos suun Kevatril (granisetron) on 2 mg kerran vuorokaudessa. Kaksi 1 mg tabletti tai 10 ml Kevatril (Granisetronin) mikstuura (2 teelusikallista, joka vastaa 2 mg granisetronia) tehdään 1 tunnin kuluessa säteilyä.

KEVATRIL (KYTRIL) VARASTOINTI


Store Kevatril huoneenlämmössä pois kosteutta ja lämpöä.

Sinun ei tule käyttää Kevatril jos olet allerginen granisetronille tai vastaavia lääkkeitä, kuten dolasetroni (Anzemet), ondansetroni (Zofran), tai palonosetronin (Aloxi).

Ennen Kevatril, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksasairaus, sydämen rytmihäiriöitä, elektrolyyttitasapainon häiriöitä (kuten alhainen kaliumin tai magnesiumin veressä) tai henkilökohtainen tai suvussa pitkä QT-oireyhtymä.

Jos sinulla on jokin näistä ehdoista, sinun on ehkä Annosta tai erityisiä testejä turvallisesti ottaa Kevatril:

maksasairaus;
sydämen rytmihäiriö;
elektrolyyttitasapainon häiriöt (kuten alhainen kaliumin tai magnesiumin vereen), tai
henkilökohtainen tai suvussa pitkä QT-oireyhtymä.

FDA raskauden luokan B. Kevatril ei odoteta olevan haitallista sikiölle. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Ei tiedetä, onko granisetron äidinmaitoon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä Kevatril kertomatta lääkärillesi, jos imetät lasta.

Kevatril käynnistetään yleensä 1 tunti ennen solunsalpaajahoitoa. Kerro lääkärillesi, jos unohdat ottaa lääkitys määritetyn ajan ennen toimenpidettä.

Voi olla muita lääkkeitä, jotka voivat vuorovaikutuksessa Kevatril. Kerro lääkärille kaikista reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, kivennäisaineita, kasviperäisten tuotteiden ja lääkkeitä määrätty muita lääkäreitä. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Kevatril: nokkosihottuma, hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on vakava sivuvaikutus kuten:

nopea tai iskevät Sykkeiden;
kuume, särky, flunssan oireita, tai
helposti mustelmia tai verenvuotoja, epätavallinen heikkous.

Vähemmän vakavat Kevatril haittavaikutuksia voivat olla:

päänsärky;
mahakipu tai häiritä, ruokahaluttomuus;
ripuli tai ummetus;
huimausta, tai
unihäiriöt (unettomuus).

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista.

Osta Kevatril