Kidz (Isoniazid) Suomessa

Osta KidzOsta Kidz Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KIDZ (ISONIAZID) MERKINNÄT


Isoniatsidi käytetään hoitoon tai ehkäisyyn tuberkuloosin (TB). Jos käytät Kidz hoitoon TB, se tulisi aina käyttää yhdessä toisen lääkkeen. Kidz on antibakteerinen. Se toimii tappamalla TB organisms.soniazid on myös masennuslääkkeen vaikutus, ja se oli yksi ensimmäisistä masennuslääkkeiden löydetty. Kidz voidaan käyttää myös hoidossa BCG-oma.

KIDZ (ISONIAZID) OHJEET


Käytä Kidz kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ota jokaista annosta lasillinen (8 unssia) vettä.
Ottaa Kidz tyhjään vatsaan 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen. Jos pahoinvointia esiintyy, kysy lääkäriltäsi, jos voit ottaa Kidz ruoan kanssa.
Ottaa kaikki Kidz joka on määrätty sinua vaikka alkaa tuntea paremmin. Oireet saattavat alkaa parantaa ennen infektio on täysin käsitelty.

On tärkeää ottaa Kidz säännöllisesti saada eniten hyötyä.
Lääkäri voi myös haluta sinua ottamaan täydentävää B6-vitamiinin (pyridoksiini) tabletti päivässä hoidon aikana estämään puutuminen ja pistely aiheuttama alhainen tämän vitamiinin.
Lääkäri saattaa haluta sinun verikokeita tai muita lääketieteellisiä arviointeja hoidon aikana isoniatsidin seurata edistymistä ja sivuvaikutuksia.
Edelleen käyttää Kidz vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä missaa mitään annosta.
Jos unohdat annoksen Kidz, käytä sitä mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä käytä 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Kidz.

KIDZ (ISONIAZID) VARASTOINTI


Store Kidz välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 astetta C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Kidz poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.


ÄLÄ käytä Kidz jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Kidz tai on ollut vakavia sivuvaikutuksia isoniazid, kuten huumeiden kuume, vilunväristykset, tai niveltulehdus
sinulla on vaikeita maksavaurioita, aktiivinen maksasairaus tai maksan vaurioita aiemmasta käytöstä Kidz
sinulla on ollut hepatiitti aiheuttama mitään lääkettä.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Kidz. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on diabetes, munuaissairaus, hermo ongelmia (esim. neuropatia) tai riski hermo ongelmia, HIV, tai historia maksasairaus
jos sinulla on ollut alkoholin tai muiden päihteiden, on epähygieeniset ruiskeena huumeiden tottumukset, tai juo alkoholia päivittäin
jos olet yli 35 vuotias, olet äskettäin synnyttäneiden tai olet aiemmin Kidz.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Kidz. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Parasetamoli, antikoagulantteja (esim. varfariini), karbamatsepiini, hydantoiinit (esim. fenytoiini), rifampisiinin, teofylliini tai valproiinihappo koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Kidz
Ketokonatsoli koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Kidz.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Kidz voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Tarkista lääkärisi kanssa ennen alkoholin käytön aikana Kidz. Alkoholi voi lisätä riskiä maksasairaus. Jos sinulla on ollut alkoholin väärinkäyttöä, saatat myös olla lisääntynyt riski sairastua hermo ongelmia Kidz. Hoitavalle lääkärille, jos havaitset epätavallista pistelyä tai puutumista käsissä tai jaloissa.
Jos sinulla on diabetes, alkoholin väärinkäyttö tai huono ruokavalio, lääkäri voi suositella, että käytät lisäksi B6-vitamiinia, kun olet Kidz. Tämä voi auttaa pienentämään hermo ongelmia. Keskustele kysyttävää lääkärisi kanssa.
Älä syö elintarvikkeiden korkea Tyramiini kun käytät Kidz. Syöminen elintarvikkeiden korkea tyramiinia (esim. kypsytetyt juustot, punaviinit, olut, tietyt lihat ja makkarat, maksa, smetana, soijakastike, rusinoita, banaaneja, avokadoja), kun käytät Kidz voi aiheuttaa vakavia korkea verenpaine. Hakeudu lääkäriin heti, jos oireita vaikeasta korkea verenpaine esiintyä. Näitä voivat olla kova päänsärky, nopea tai epäsäännöllinen syke, kipeä tai jäykkä niska, pahoinvointi, oksentelu, hikoilu, mustuaisten laajeneminen, tai valonarkuutta.
Älä syö elintarvikkeiden korkea histamiini kun käytät Kidz. Syöminen elintarvikkeiden korkea histamiinia (esim. boniitti, tonnikala, trooppisia kaloja), kun käytät Kidz voi aiheuttaa verenpaineen laskua, sydämen rytmihäiriöitä, päänsärkyä, hikoilua tai punoitusta. Ota yhteys lääkäriisi välittömästi, jos jokin näistä oireista.
Kysy terveydenhuollon tarjoaja luettelon kaikista elintarvikkeista kannattaa välttää, kun käytät Kidz.
Kidz toimii vain vastaan ​​TB bakteerit, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Muista käyttää Kidz koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Diabetes potilaat - Kidz saattaa vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke. Saatat myös olla lisääntynyt riski sairastua hermo ongelmia Kidz. Hakeudu lääkäriin, jos havaitset epätavallista pistelyä käsissä tai jaloissa.
Laboratoriotestit, mukaan lukien maksan toimintaa ja näöntarkastuksia, voidaan suorittaa, kun käytät Kidz. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Kidz varoen musta ja Hispanic naisia, heillä voi olla suurempi riski saada vakavia maksaongelmia alkaen Kidz.
Käytä Kidz varoen potilaille, vanhemmat 35 vuotta, heillä voi olla suurempi riski saada vakavia maksaongelmia alkaen Kidz.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Kidz kun olet raskaana. Kidz erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Kidz, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Lievä vatsavaivoja.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), näköhäiriöt, vilunväristykset tai kuume, tumma virtsa, yleinen epämukavuuden tunne, lisääntynyt jano tai virtsaaminen, nivelkipu tai turvotus, ruokahaluttomuus, muistin ongelmia, mielenterveyden tai mielialan muutokset, pahoinvointi, kouristuksia, vatsakipu tai arkuus, oireet liian matalasta B6-vitamiinia tasot (esim. sekavuus, halkeamia suupieliin, ärtyneisyys, suun punoitus tai arkuus, hilseilevä ihottuma), pistelyä tai puutumista käsissä tai jaloissa, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen väsymys tai heikkous, oksentelu, keltaisuus ihon tai silmien.
Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Kidz