Kilox (Stromectol) Suomessa

Osta KiloxOsta Kilox Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KILOX (STROMECTOL) MERKINNÄT


Kilox käytetään aiheuttamien infektioiden hoidossa tiettyjä loisia. Kilox on loislääkeresistenssin. Se vaikuttaa tappamalla herkkä loisia.

KILOX (STROMECTOL) OHJEET


Käytä Kilox kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Kilox suun tyhjään vatsaan vedellä.
Jotkut potilaat, jotka ottavat Kilox tarvitsevat toistuvaa seurantaa ja uudelleenkäsittely varmistaa infektio on selvitetty kokonaan. Noudata lääkärisi ohjeita. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Kilox annetaan yleensä kerta-annoksena. Jos unohdat ottaa Kilox, ota se heti kun muistat.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Kilox.

KILOX (STROMECTOL) VARASTOINTI


Säilytä Kilox huoneenlämmössä, alle 86 astetta F (30 astetta C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Kilox poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KILOX (STROMECTOL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Ivermektiini.ÄLÄ käytä Kilox jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Kilox.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Kilox. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on muita loisen infektio (esim. Loa Loa infektio) tai olet äskettäin matkusti alueilla, joilla loinen infektio on todennäköisesti
jos sinulla on astma tai heikentynyt immuunijärjestelmä (esim. HIV-infektio).

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Kilox. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Varfariinin koska riski sen haittavaikutuksia voidaan korottaa Kilox.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Kilox voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Kilox voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Kilox varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Kilox saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Harvoin, Joillakin potilailla Kilox joilla on ollut myös eräitä muita loinen infektio (loiasis) ovat kehittäneet vakavia ja joskus kuolemaan johtavia aivojen ongelma. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on muita loinen infektio. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on ollut alueella, jossa Loa loa infektio on todennäköinen (esim. Länsi-tai Keski-Afrikka). Kerro lääkärillesi heti, jos sinulla on oireita, kuten epätavallista selkäkipu, silmien verenvuoto, hengenahdistus puutteellinen valvonta virtsarakon tai suolen, kävelyn vaikeutumista tai seisten, psyykkisiä muutoksia (esim. sekavuus), epätavallinen heikkous, tai kouristuksia.
Laboratoriotesteissä, kuten jakkara tutkimukset voidaan suorittaa, kun käytät Kilox. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Kilox tulee käyttää varoen lapsille jotka painavat alle 33 kiloa (15 kiloa), turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Älä käytä Kilox jos olet raskaana. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Kilox erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Kilox, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, huimaus, pahoinvointi.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), silmien kipu, turvotus tai punoitus, pyörtyminen, nopea syke, kuume, nivelkipu, punaiset , turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, kohtauksia, voimakasta huimausta tai pyörrytystä, turvotusta ihon, käsien, jalkojen, nilkkojen tai jalkojen tarjous tai turvonneet imusolmukkeet (esim. niskaan, nivus, kainalot), näköhäiriöt; keltaisuus silmien tai ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Kilox