Kinzal (Micardis) Suomessa

Osta KinzalOsta Kinzal Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KINZAL (MICARDIS) MERKINNÄT


Kinzal käytetään hoitoon korkea verenpaine yksin tai yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Sitä käytetään myös vähentää riskiä sydänkohtaus, aivohalvaus tai kuolema johtuu sydänongelmia tietyillä potilailla. Kinzal on angiotensiini II-reseptorin salpaaja (ARB). Se toimii rentouttava verisuonia, mikä auttaa alentamaan verenpainetta.

KINZAL (MICARDIS) OHJEET


Käytä Kinzal kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Kinzal suun kanssa tai ilman ruokaa.
Älä poista tabletti läpipainopakkauksesta tiivisteen kunnes olet valmis ottaa annoksen.
Kinzal säännöllisen aikataulun saat eniten hyötyä siitä. Kinzal samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistamaan lääkkeen.
Jatka Kinzal vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä missaa mitään annosta.
Jos unohdat annoksen Kinzal, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Kinzal.

KINZAL (MICARDIS) VARASTOINTI


Store Kinzal 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Kinzal poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KINZAL (MICARDIS) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Telmisartan.

ÄLÄ käytä Kinzal jos:

olet allerginen jollekin Kinzal
olet oman toisen tai kolmannen raskauskolmanneksen aikana.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Kinzal. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on mahdollisuus tulla raskaaksi
jos sinulla on ollut angioedeema (esim. käsien, kasvojen, huulten, silmien, kurkun tai kielen, nielemisvaikeuksia tai hengitysvaikeuksia, käheys), mukaan lukien angioedeema aiheuttanut hoito angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjä ( esim. lisinopriili)
jos sinulla on ollut sydänvaivoja (esim. sydämen vajaatoiminta), verisuoni ongelmia, verenkierron ongelmia, maksa-tai munuaisongelmia, sappirakon ongelmia tai diabetes
jos sinulla on ollut aivohalvaus tai hiljattain sydänkohtaus
jos sinulla on nestehukkaa tai on alhainen veren tilavuus
jos sinulla on elektrolyytti ongelmia (esim. korkea veren kaliumpitoisuus, alhainen veren natriumpitoisuus) tai ovat vähäsuolainen (natrium) ruokavalio
jos saat dialyysihoitoa tai on tarkoitus olla suuri leikkaus
jos jotain muuta lääkettä verenpaineeseen tai sydänvaivoja.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Kinzal. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi), koska riski alhainen verenpaine voi nousta
Kaliumia säästävät diureetit (esim. spironolaktoni, triamtereeni) tai kaliumia täydentää, koska riskiä korkea veren kaliumpitoisuus voi suurentua
ACE: n estäjät (esim. lisinopriili, ramipriili), koska riski munuaisvaivoja voidaan korottaa
Ei-steroidiset anti-inflammatoriset lääkkeet (NSAID) (esim. selekoksibi, indometasiini), koska ne voivat pienentää Kinzal tehokkuutta
Digoksiinin tai litium koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Kinzal.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Kinzal voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Kinzal saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Kinzal varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Kinzal saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Kinzal saattaa aiheuttaa vakavan haittavaikutuksen, angioedeema. Ota yhteys lääkäriisi, jos sinulle kehittyy käsien, kasvojen, huulten, silmien, kurkun tai kielen, nielemisvaikeuksia tai hengitysvaikeuksia, tai käheyttä.
Kinzal ei ehkä toimi niin hyvin mustista potilaista. Keskustele kysyttävää tai huolenaiheita lääkärisi kanssa.
Kuivuminen, liiallinen hikoilu, oksentelua tai ripulia voi lisätä riskiä alhainen verenpaine. Ota yhteys terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä tapahtuu.
Tarkista lääkärisi kanssa ennen kuin käytät suolaa korvaavaa tai tuote, joka on kaliumia siinä.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät Kinzalta, ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Potilaat, jotka ottavat lääkettä korkean verenpaineen usein väsynyt tai ajaa alas muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta. Muista ottaa lääkkeesi, vaikka et voi tuntea "normaali". Kerro lääkärille, jos sinulle kehittyy uusia oireita.
Jos sinulla on korkea verenpaine, älä käytä vakiovahvuuksilla tuotteita, jotka sisältävät piristeitä. Nämä tuotteet voivat sisältää laihdutusvalmisteita tai kylmä lääkkeitä. Hakeudu lääkäriin, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.
Laboratoriotesteissä, kuten verenpaine, veren elektrolyyttitasoa, ja sydämen, munuaisten tai maksan toiminta, voidaan suorittaa, kun käytät Kinzal. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Kinzal tulee käyttää varoen lasten turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Kinzal saattaa aiheuttaa sikiövaurioita tai sikiön kuoleman, jos otat sen, kun olet raskaana. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Ei tiedetä, jos Kinzal erittyy maitoon. Älä imetä, kun Kinzal.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Selkäkipu, ripuli, huimaus, poskiontelokipu tai tukkoisuus, kurkkukipu, ylähengitysteiden infektio.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen käheyttä) muutos virtsan määrää tai kipu virtsatessa, rintakipu, nielemisvaikeudet , nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke, kuume, vilunväristykset, tai jatkuva kurkkukipu, lisääntynyt tai liiallinen hikoilu, lihaskivut tai-kouristukset, vaikeaa tai jatkuvaa oksentelua tai ripulia, vaikea tai jatkuva heikkous, hengenahdistus, turvotus käsivarsissa tai jaloissa , oireita alhainen verenpaine (esim. pyörtyminen, huimaus, vaikea huimaus), jänteen tai nivelkipu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Kinzal