Kipres (Singulair) Suomessa

Osta KipresOsta Kipres Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KIPRES (SINGULAIR) MERKINNÄT


Kipres käytetään ehkäisyyn ja pitkän aikavälin astman hoidossa. Sitä käytetään myös tietyille potilaille lievittää nuha aiheuttamat allergiat ja estää astmakohtauksia liikunnan aiheuttama. Kipres on leukotrieenireseptoriantagonisti. Se toimii estämällä ainetta nimeltä leukotrieenin, joka auttaa pienentämään tiettyjä astman ja allergian oireita.

KIPRES (SINGULAIR) OHJEET


Käytä Kipres kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Kipres suun kanssa tai ilman ruokaa.
Edelleen käyttää Kipres vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä unohda yhtään annosta.
Jos unohdat annoksen Kipres, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Kipres.

KIPRES (SINGULAIR) VARASTOINTI


Store Kipres 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Kipres poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KIPRES (SINGULAIR) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: montelukastinatriumia.

ÄLÄ käytä Kipres, jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Kipres.

Ota heti yhteys lääkäriin, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Kipres. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on maksasairaus
jos sinulla on aikaisemmin ollut mielenterveyden tai mielialan ongelmia, tai itsemurha-ajatuksia tai toimia.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Kipres. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Tietyt epilepsialääkkeet (esim. fenobarbitaali) tai rifampisiinin koska ne heikentävät Kipres tehokkuutta.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Kipres voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Kipres voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Kipres varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Kipres ei pysäytä astmakohtauksen kun yksi on alkanut. Varmista, että olet aina tehdä asianmukainen lääke (esim. keuhkoputkia inhalers) kanssa sinuun astmakohtauksen.
Ota heti yhteyttä lääkäriin, jos lyhytvaikutteinen inhalaattorin käyttö kasvaa tai jos käyttö ylittää 24 tuntia enintään lääkärin määräämän. Ota yhteys lääkäriin, jos astma pahenee.
Älä pienennä annostasi tai lopeta Kipres tai muiden astmalääkkeiden ensin lääkärin kanssa.
Jos astma on herkkä aspiriinia tai NSAID-tulehduskipulääkkeiden (NSAID) (esim. ibuprofeeni), edelleen välttämään näitä lääkkeitä lääkärin ohjeen mukaan.
Joillakin potilailla Kipres ovat kehittäneet henkisen tai mielialan muutokset, kuten itsetuhoisia ajatuksia tai toimia. Ota yhteys lääkäriisi välittömästi, jos sinulla esiintyy oireita, kuten levottomuus, vihamielisyys, vihamielisyys, ahdistuneisuus, masennus, oudot unet, univaikeudet, unissakävely, vapina, hallusinaatiot, levottomuus, ärtyneisyys, tai mitään epätavallista muutoksia mielialan tai käyttäytymisen. Ota yhteys lääkäriisi välittömästi, jos merkkejä itsemurha-ajatukset tai toiminnot tapahtuvat.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota heti yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Kipres kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Kipres erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Kipres, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Yskä, huimaus, päänsärky, ruoansulatushäiriöt, pahoinvointi, vatsavaivoja tai kipua tukkoinen nenä, väsymys, univaikeudet, heikkous.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), aggressiivinen käytös, levottomuus, rintakipu, tumma virtsa, kuume, flunssan kaltaiset oireet, hallusinaatiot , epäsäännöllinen syke, mielenterveyden tai mielialan muutokset, uusi tai paheneva hengityksen vinkumista tai muita hengitysvaikeuksia, puutuminen tai pistely käsissä tai jaloissa, kohtauksia, vaikea tai jatkuva mahakipu, vaikea sinus tulehdus, itsetuhoajatuksia tai toimia, turvotus, vapina, epätavallinen mustelmien tai verenvuotoa, ylähengitysteiden infektio, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Kipres