Klenzit (Differin) Suomessa

Osta KlenzitOsta Klenzit Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KLENZIT (DIFFERIN) MERKINNÄT


Klenzit käytetään hoitoon vaikea akne. Klenzit on retinoidien kaltainen yhdiste. Se auttaa ihosoluja uudistaa nopeammin ja vähentää mustapää muodostumista.

KLENZIT (DIFFERIN) OHJEET


Käytä Klenzit kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Älä käytä muita lääkkeitä iholla keskustelematta siitä ensin lääkärisi kanssa.
Klenzit on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kosketusta silmien, huulten, kulmat nenän ja limakalvojen. Altistuminen Klenzitin silmään voi aiheuttaa turvotusta, punoitusta ja ärsytystä.
Älä levitä Klenzit viiltoja, hankaumia, ekseemaihon tai palanut iho.
Käytä Klenzit illalla ennen nukkumaanmenoa, ellei muuta mainita lääkäri.
Ennen hakemista Klenzit, puhdista hoidettavan alueen miedolla saippualla tai soapless puhdistusaineet ja varovasti kuivana.
Levitä ohut kerros Klenzitin hoidettavalle ja lähiympäristössä. Hiero kevyesti. Pese kädet heti käytön jälkeen Klenzit.
Lievä tunne lämpöä tai lievää kirvelyä saattaa esiintyä pian käytön jälkeen Klenzit.
Jos unohdat annoksen Klenzitin, käytä sitä mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä käytä 2 annosta kerralla. Jos useita sovelluksia on jäänyt tulematta, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Klenzit.

KLENZIT (DIFFERIN) VARASTOINTI


Store Klenzitiä huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Suojeltava jäätymiseltä. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Klenzit poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KLENZIT (DIFFERIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Adapalene.

ÄLÄ käytä Klenzitiä jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Klenzit.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Klenzit. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ihottumaa tai palaa.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Klenzit. Koska vähän, jos ollenkaan, Klenzitin imeytyy vereen, sitä vaaraa, että vuorovaikutuksessa toisen lääkkeen on alhainen.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Klenzitiä voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Klenzit voi aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Klenzit. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
Klenzit voi aiheuttaa haittaa, jos se niellään. Jos olet ottanut sen suuhun, ota yhteyttä myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti.
Akne voi pahentaa alkuvaiheessa ottaa Klenzit. Tämä johtuu toiminnan Klenzitin on näkymätön vaurioita. Hyödyt Klenzitin voidaan nähdä sen jälkeen, kun 2 viikkoa, mutta vähintään 8 viikkoa tarvitaan nähdä yhdenmukaisia ​​etuja.
Ihon kosteusvoiteita voidaan käyttää tarvittaessa. Älä käytä kosteusvoiteita, jotka sisältävät alfa hydroksi tai glykolihappoihin.
Tietyt kosmeettisia menettelyt, kuten vahaus, ei pitäisi suorittaa käsitellyn ihon mahdollisen ärsytyksen vuoksi.
Kosmetiikka voidaan käyttää, kun käytät Klenzit. Kun olet käyttänyt kosmetiikka, pestään ja kuivaa teennäinen ennen kuin Klenzit.
Tuulta ja kylmää lämpötilat voivat myös ärsyttää iho.
Klenzit tulee käyttää varoen lapsista 12 vuotta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Klenzitin kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Klenzitiä erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Klenzit, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Väliaikaiset kirvelyä ja pistelyä, kuiva iho, lämmön tunnetta, ärsytystä, kutinaa, kuorinta, punoitus, hilseily.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), rakkuloita, crust, liiallinen punoitusta tai kuorinta; turvotusta.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Klenzit