Klinotab (Minocin) Suomessa

Osta KlinotabOsta Klinotab Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KLINOTAB (MINOCIN) MERKINNÄT


Klinotab käytetään hoidettaessa tiettyjä infektioita. Sitä voidaan käyttää myös yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne. Klinotab on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

KLINOTAB (MINOCIN) OHJEET


Käytä Klinotab kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Eräitä Klinotab voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulisi ottaa tyhjään vatsaan. Tarkista lääkäriltä tai apteekista, miten otat tuotemerkin Klinotab.
Eräitä Klinotab tulee niellä kokonaisina. Tarkista lääkäriltä tai apteekista nähdä, jos lääke on tuotemerkki, joka on nieltävä kokonaisina.
Ottaa Klinotab suun kanssa tai ilman ruokaa.
Ottaa Klinotab täysi lasillinen vettä (8 oz/240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Klinotab.
Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (esim. vismuttisubsalisylaatti), kalsium-suolat (esim. kalsiumkarbonaattia), kolestipoli, rautasuolat (esim. raudan sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers (esim. päivittäin antasideja), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suoloja (esim. sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Klinotab. Tarkista lääkärisi kanssa, jos sinulla on kysyttävää.
Selvittää infektio kokonaan, ota Klinotab koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Klinotab toimii parhaiten, jos se otetaan samaan aikaan joka päivä.
Jos unohdat annoksen Klinotab, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Klinotab.

KLINOTAB (MINOCIN) VARASTOINTI


Store Klinotab huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 astetta C), tiiviisti suljetussa, valonkestoisia astiaan. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Klinotab poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KLINOTAB (MINOCIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Minosykliinihydrokloridin.

ÄLÄ käytä Klinotab jos:

olet allerginen jollekin vuonna Klinotab
käytät acitretin, qisotretinoin, metoksifluraani tai penisilliini.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Klinotab. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on munuaissairaus
jos sinulla on autoimmuunisairaus (esim. lupus).

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Klinotab. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Alumiinisuoloihin (esim. karbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Klinotab tehokkuutta
Acitretin, antikoagulantteja (esim. varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim. ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Klinotab
Elää suun lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Klinotab.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Klinotab voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Klinotab voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta tai pyörrytystä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Klinotab varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Klinotab voi aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Klinotab. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Klinotab voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Klinotab toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Lievä ripuli on yleinen antibioottien käyttö. Kuitenkin vakavampi muoto ripuli (pseudomembranoottinen koliitti) saattaa ilmaantua harvoin. Tämä voi kehittyä, kun käytät antibioottia tai useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat sen. Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät Klinotab ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Muista käyttää Klinotab koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Hormonaaliset syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä) ei ehkä toimi niin hyvin, kun käytät Klinotab. Raskauden ehkäisyyn, käytä ylimääräisiä ehkäisymenetelmää (esim. kondomia).
Lab testit voidaan suorittaa, kun käytät Klinotab. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Klinotab varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Käytä Klinotab varoen lapsista 10 vuotta, joilla on ripulia tai infektio vatsassa tai suoliston.
Klinotab ei tule käyttää lapsilla alle 8-vuotias, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu. Käyttämällä Klinotab lapsilla alle 8-vuotias tai naisilla viimeisen puoliskon aikana voi aiheuttaa pysyvän muutoksen hampaan väritys lapsen.
Raskaus ja imetys: Klinotab on todettu aiheuttavan haittaa sikiölle. Jos luulet olevasi raskaana, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Klinotab kun olet raskaana. Klinotab erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Klinotab.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Huimaus, uneliaisuus, huimaus, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, vatsavaivat, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), veriset ulosteet, näön hämärtyminen, pullistumia pehmeät paikat pikkulapsilla, kuume, päänsärky, kohonnut pää, haimatulehdus (lisääntynyt pulssi, pahoinvointi, vatsan arkuus, oksentelu), nivelkipu, lihaskipu tai-heikkous, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, korvien soiminen, kohtaukset, vaikea ripuli, vaikea ihoreaktio auringolle, vatsakipu / kouristukset, vaikeuksia niellä, epätavallinen väsymys tai heikkous, emättimen ärsytystä tai vastuuvapauden, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Klinotab