Kopodex (Keppra) Suomessa

Osta KopodexOsta Kopodex Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KOPODEX (KEPPRA) MERKINNÄT


Kopodex hoidetaan kohtauksia saavilla aikuisilla ja lapsilla, jotka ovat vähintään 1 kk vanha.
Sitä käytetään myös hoitoon tajuttomuus-kohtausten hoitoon aikuisille ja lapsille, jotka ovat vähintään 6 vuotta vanha, ja myoklonisten kohtausten hoitoon aikuisille ja lapsille, jotka ovat vähintään 12 vuotta vanhoja.

KOPODEX (KEPPRA) OHJEET


KEPPRAA juuri sen verran kuin lääkärisi ohjeen mukaan. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositellut. Noudata resepti-etiketissä.

Lääkäri voi joskus muuttaa annosta varmista, että saat parhaat tulokset.

Kopodex otetaan yleensä kahdesti päivässä. Ota lääkkeesi samaan aikaan joka päivä. Voit ottaa Kopodexn aterian yhteydessä tai tyhjään mahaan.

Mittaa neste lääke erityistä annoksesta mittalusikka tai lääketieteen cup, ei tavallinen taulukko lusikalla. Jos sinulla ei ole annos-mittalaite, kysy apteekista yksi.
Älä murskaa, pureskele tai rikkoa kontrolloidun vapautumisen, suolessa vapauttavan tai laajennettu release tabletti. Niele se kokonaisena. Breaking pilleri saattaa aiheuttaa liian paljon huumetta vapautua kerralla.

Käytä Kopodex säännöllisesti saada eniten hyötyä. Uusi reseptisi ennen kuin loppuu lääketieteen kokonaan.

Älä lopeta Kopodex keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, vaikka voin hyvin. Voivat lisääntyä, kouristuksia, jos lopetat lääkkeen käytön äkillisesti. Saatat joutua käyttämään vähemmän ja vähemmän ennen kuin lopetat lääkityksen kokonaan.

Kohtaukset hoidetaan usein yhdistelmä erilaisia ​​huumeita. Käytä kaikkia lääkkeitä ohjeiden lääkäri. Lue lääkitys opas tai potilaan ohjeita jokaisen lääkitystä. Älä muuta annosta tai lääkitystä aikataulun ilman lääkärin ohjeita. .

Käytä lääketieteen hälytys tagi tai tehdä henkilökortti, jossa todetaan, että otat Kopodex. Mitään sairaanhoidon tarjoaja, joka kohtelee sinun pitäisi tietää, että otat takavarikointia lääkitystä.

Voit olla varma Kopodex ei aiheuta haitallisia vaikutuksia, munuaisten toimintaa on ehkä testata. Käy säännöllisesti lääkärin vastaanotolla.

Jos et nähnyt annos - ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat annos.

Annostus

Tärkeitä Hallinto Ohjeet

Kopodex annetaan suun kautta ruoan kanssa tai ilman. Kopodex annosteluohjelmalla riippuu merkkinä, ikäryhmän, annostusmuoto (tabletit tai oraaliliuos), ja munuaisten toimintaa.

Määrätä oraaliliuos lapsipotilaille, joiden paino? 20 kg. Määrätä oraaliliuosta tai tabletteina lapsipotilaille, joiden paino on yli 20 kg.

Kun käytät oraaliliuosta lapsipotilailla, annostelu on paino-pohjainen (mg per kg) käyttäen kalibroitu mittalaite (ei kotitalous tl tai rkl).
Kopodex-tabletit niellään kokonaisina. Kopodex tabletteja ei saa pureskella eikä murskata.

Lapsipotilailla

1 kuukausi <6 kuukautta

Hoito on aloitettava päivittäinen annos 14 mg / kg 2 annoksena (7 mg / kg kaksi kertaa päivässä). Päivittäinen annos tulisi lisätä 2 viikon välein lisäyksin 14 mg / kg suositeltu vuorokausiannos 42 mg / kg (21 mg / kg kaksi kertaa päivässä). Kliinisessä tutkimuksessa, keskimääräinen päiväannos oli 35 mg / kg tässä ikäryhmässä. Tehokkuus pienempiä annoksia ei ole tutkittu.

6 kuukautta <4 vuotta

Hoito on aloitettava päivittäinen annos 20 mg / kg 2 annoksena (10 mg / kg kaksi kertaa päivässä). Päivittäinen annos olisi korotettava 2 viikkoa lisäysportaalla 20 mg / kg suositeltu vuorokausiannos 50 mg / kg (25 mg / kg kaksi kertaa päivässä). Jos potilas ei siedä vuorokausiannos 50 mg / kg, vuorokausiannos voidaan pienentää. Kliinisessä tutkimuksessa, keskimääräinen päiväannos oli 47 mg / kg tässä ikäryhmässä.

4 vuotta siihen <16 vuotta

Hoito on aloitettava päivittäinen annos 20 mg / kg 2 annoksena (10 mg / kg kaksi kertaa päivässä). Päivittäinen annos tulisi lisätä 2 viikon välein lisäyksin 20 mg / kg suositeltu vuorokausiannos 60 mg / kg (30 mg / kg kaksi kertaa päivässä). Jos potilas ei siedä vuorokausiannos 60 mg / kg, vuorokausiannos voidaan pienentää. Kliinisessä tehoa selvittävässä tutkimuksessa vuorokausiannos oli 44 mg / kg. Suurin vuorokausiannos on 3000 mg / vrk.

Saat Kopodex tabletti annostelu lapsipotilailla painavat 20-40 kg, hoito tulee aloittaa vuorokausiannos 500 mg annettuna kaksi kertaa päivässä (250 mg kahdesti vuorokaudessa). Päivittäinen annos tulisi lisätä 2 viikon välein lisäyksin 500 mg Suurin suositeltu vuorokausiannos on 1500 mg (750 mg kahdesti vuorokaudessa).

Saat Kopodex tabletti annostelu lapsipotilailla, jotka painavat yli 40 kg, hoito tulee aloittaa päivittäinen annos 1000 mg / vrk annettuna kaksi kertaa päivässä (500 mg kahdesti vuorokaudessa). Päivittäinen annos tulisi lisätä 2 viikon välein lisäyksin 1000 mg / pv suositeltu vuorokausiannos 3000 mg (1500 mg kahdesti vuorokaudessa).


Kohtausten
Aikuiset 16-vuotiaat ja vanhemmat

Kliinisissä tutkimuksissa päivittäin annoksina 1000 mg, 2000 mg ja 3000 mg, annettuna kahdesti vuorokaudessa olivat osoittautuneet tehokkaiksi. Vaikka joissakin tutkimuksissa oli taipumusta suurempi vaste suuremman annoksen [ks Kliiniset tutkimukset], johdonmukainen kasvu vastauksena annosta nostettaessa ei ole osoitettu.

Hoito on aloitettava päivittäinen annos 1000 mg / vrk, annettuna kahdesti vuorokaudessa (500 mg kahdesti vuorokaudessa). Muihin annosvälein voidaan antaa (1000 mg / vrk lisäksi 2 viikon välein) ja suurin suositeltu vuorokausiannos 3000 mg. Annos on yli 3000 mg / vrk on käytetty avoimeen tutkimukseen varten 6 kuukauden ja pidempään. Ei ole näyttöä siitä, että annos on yli 3000 mg / vrk antaneet lisähyötyä.

Myoklonisten kohtausten hoidossa 12 vuotta täyttäneille nuoruusiän myokloninen epilepsia
Hoito tulee aloittaa annoksella 1000 mg / vrk, annettuna kahdesti vuorokaudessa (500 mg kahdesti vuorokaudessa). Annostus tulee nostaa 1000 mg / vrk 2 viikon välein on suositeltu vuorokausiannos 3000 mg. Tehokkuutta annoksia pienempiä kuin 3000 mg / päivä ei ole tutkittu.


Yleistyvien toonis-kouristuskohtauksia
Aikuiset 16-vuotiaat ja vanhemmat
Hoito tulee aloittaa annoksella 1000 mg / vrk, annettuna kahdesti vuorokaudessa (500 mg kahdesti vuorokaudessa). Annostus tulee nostaa 1000 mg / vrk 2 viikon välein on suositeltu vuorokausiannos 3000 mg. Tehokkuus annoksia pienempiä 3000 mg / vrk ei ole tutkittu riittävästi.


Lapsipotilaille iältään 6 <16 vuotta
Hoito on aloitettava päivittäinen annos 20 mg / kg 2 annoksena (10 mg / kg kaksi kertaa päivässä). Päivittäinen annos tulisi lisätä 2 viikon välein lisäyksin 20 mg / kg suositeltu vuorokausiannos 60 mg / kg (30 mg / kg kaksi kertaa päivässä). Tehokkuus annoksia pienempiä 60 mg / kg / vrk ei ole tutkittu riittävästi. Potilailla, joiden paino? 20 kg on annosteltava suun kautta ratkaisu. Potilailla, joiden paino on yli 20 kg voidaan annostella joko tabletteina tai oraaliliuosta. Vain koko tabletit annetaan.


Aikuispotilailla, joilla on munuaisten vajaatoiminta
Kopodex annostelun tulee sovittaa yksilöllisesti potilaan munuaistoiminnan tila.

KOPODEX (KEPPRA) VARASTOINTI


Säilytä Kopodex huoneenlämmössä pois kosteutta, lämpöä ja valoa.

Sinun ei tule käyttää Kopodex jos olet allerginen levetirasetaamille.

Varmista, että voit turvallisesti tehdä Kopodex, kerro lääkärillesi, jos sinulla on munuaissairaus tai korkea verenpaine.

Saatat olla itsemurha-ajatuksia, kun käytät tätä lääkettä. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on masennuksen oireita tai itsemurha-ajatukset muutamien ensimmäisten viikkojen hoidon, tai aina, kun annosta muutetaan.

Perheesi tai huoltajasi tulee myös olla varuillaan muutoksia mielentilaan tai oireita. Lääkärin tulee tarkistaa sinua säännöllisesti vierailuja.

FDA raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Kopodex vahingoittaa sikiötä, mutta on kohtaus raskausaikana voi vahingoittaa sekä äidille että vauvalle. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana. Älä aloita äläkä lopeta Kopodex raskauden aikana ilman lääkärin ohjeita. Takavarikkoa valvonta on erittäin tärkeää raskauden aikana. Hyöty estää kouristuksia voi ylittää aiheuttamat riskit ottamalla Kopodex. Noudata lääkärisi ohjeita siitä ottaen Kopodex kun olet raskaana. Levetiracetam voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää, kun käytät Kopodex. Älä anna tätä lääkettä lapselle ilman lääkärin määräyksestä. Lapsesi annos tarpeisiin perustuvat ikä ja paino. Lapsen tulisi pysyä edelleen hoidossa lääkärin, kun käytät tätä lääkettä.

Älä lopeta Kopodex keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, vaikka voin hyvin. Voivat lisääntyä, kouristuksia, jos lopetat Kopodex yhtäkkiä. Saatat joutua käyttämään vähemmän ja vähemmän ennen kuin lopetat lääkityksen kokonaan.

Saatat olla itsemurha-ajatuksia ottaen Kopodex. Lääkärin tulee tarkistaa sinua säännöllisesti vierailuja. Älä missaa mitään tapaamisia.

Ilmoita kaikista uusia tai pahenevia oireita lääkärisi, kuten: mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, masennusta, ahdistusta, tai jos sinusta tuntuu levoton, vihamielinen, ärtynyt, hyperaktiivinen (henkisesti tai fyysisesti), tai on itsemurha-ajatuksia tai vahingoittaa itseäsi.

Käytä lääketieteen hälytys tagi tai tehdä henkilökortti, jossa todetaan, että otat Kopodex. Mitään sairaanhoidon tarjoaja, joka kohtelee sinun pitäisi tietää, että otat takavarikointia lääkitystä.

Kopodex voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos ajaa tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana. Älä aloita äläkä lopeta Kopodex raskauden aikana ilman lääkärin ohjeita. Kohtauksen raskausaikana voi vahingoittaa sekä äidille että vauvalle. Takavarikkoa valvonta on erittäin tärkeää raskauden aikana ja hyödyt estää kouristuksia voi ylittää aiheuttamat riskit käyttäen Kopodex.

Älä juo alkoholia. Se voi lisätä joitakin sivuvaikutuksia Kopodex ja se voi myös lisätä riskiä kohtauksia. Tämä lääkitys saattaa heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos ajaa tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana.

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Kopodex: nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Ilmoita kaikista uusia tai pahenevia oireita lääkärisi, kuten: mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, masennusta, ahdistusta, tai jos sinusta tuntuu levoton, vihamielinen, ärtynyt, hyperaktiivinen (henkisesti tai fyysisesti), tai on itsemurha-ajatuksia tai vahingoittaa itseäsi.

Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on vakava sivuvaikutus kuten:

hallusinaatiot, epätavalliset ajatukset tai käyttäytyminen;
mustelmat, vakava pistely, puutuminen, kipu, lihasheikkous;
tunne hyvin heikko tai väsynyt;
kuume, vilunväristykset, särky, flunssan oireita, haavaumia suussa ja kurkussa;
ongelmia kävely tai liike;
ensimmäinen merkki ihottumasta, ei väliä kuinka lievä tai
vaikeat iho-oireet - kuume, kurkkukipu, turvotus kasvoissa tai kielessä, polttava silmiin, iholle kipua, jonka jälkeen punainen tai violetti ihottuma, joka leviää (erityisesti kasvojen tai ylävartalon) ja rakkuloita ja kuorinta.

Vähemmän vakavat Kopodex haittavaikutuksia voivat olla:

lievää huimausta tai uneliaisuutta;
lievää väsymystä;
ruokahaluttomuus, tai
tukkoinen nenä.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Kerro lääkärille kaikista epätavallisista tai kiusallinen sivuvaikutus.

Osta Kopodex