Krautin (Eldepryl) Suomessa

Osta KrautinOsta Krautin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KRAUTIN (ELDEPRYL) MERKINNÄT


Krautin on tarkoitettu lisänä hallintaan Parkinsonin tautia sairastavien hoidetaan levodopa / karbidopa jotka osoittavat laadun huononemista, mihin jatkotoimiin tämä hoito.

KRAUTIN (ELDEPRYL) OHJEET


Ota tämä lääke vain lääkärin ohjeen mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

On parasta ottaa tätä lääkettä ennen aamiaista ja ilman nesteitä.

Jos käytät hajoavan tabletin, varmista, että kätesi ovat kuivat ennen kuin alat käsitellä tabletti. Älä avaa läpipainopakkaus, joka sisältää tabletin ennen kuin olet valmis ottamaan sen. Tabletti otetaan pakkauksestaan ​​avaamalla takaisin folio, sitten kun tabletti ulos. Älä paina tablettia folion läpi. Älä riko tai jakaa tabletin. Aseta tabletti päälle kielen, jossa se sulaa nopeasti. Älä syö ruokaa tai juomaa nesteet 5 minuuttia ennen tai tämän lääkkeen ottamisen jälkeen.

Jos unohdat annoksen tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta.

Annostus

Tämän lääkkeen annosta on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärisi määräyksestä tai suuntiin etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri kehota sinua tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkettä. Myös annosten määrän otat joka päivä, määräajassa annosten välillä, ja aika otat lääkettä riippuu lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.
Suun kautta annos-muoto (tabletit):
Parkinsonin tauti:

Aikuiset-Aluksi 1,25 milligrammaa (mg) kerran päivässä vähintään 6 viikkoa. 6 viikon jälkeen, lääkäri voi nostaa annoksen 2,5 mg kerran päivässä.
Lapset-käyttö-ja annos on otettava yhteyttä lääkäriin. Käyttö ja annos on otettava yhteyttä lääkäriin.

KRAUTIN (ELDEPRYL) VARASTOINTI


Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, kuumuudelta, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojattava jäätymiseltä.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Älä pidä vanhentuneita lääkkeitä tai lääkettä ei enää tarvita.

KRAUTIN (ELDEPRYL) LISÄTIETOJA


Krautin on levorotatorinen asetyleenijohdannainen of fenetyyliamiinin. Se on yleisesti tarkoitettu kliininen ja farmakologinen kirjallisuudessa L-deprenyyliä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä, jotta muutoksia annoksen ja tarkistaa mahdolliset ei-toivottuja vaikutuksia.

Älä ota selegiline jos olet käyttänyt meperidiini (esim. demerol ®) tai MAO-estäjä (MAO) (esim. isokarboksatsidi, feneltsiini, tranyylisypromiinia Marplan ®, Nardil ® tai Parnate ®) viimeisen 14 päivän aikana. Jos et voi kehittyä agitaatio, sekavuus, levottomuus, maha-tai suolisto-oireita, äkillinen kuume, erittäin korkea verenpaine tai vakavia kouristuksia.

Älä ota yskä lääkkeet (esim. dekstrometorfaania Robitussin ®, Pediacare ®) tai kipua lääkkeet (esim. metadoni, propoksifeeni, tramadoli, Darvon ®, Dolophine ®, Ultram ®), kun käytät tätä lääkettä. Käyttänyt näitä lääkkeitä yhdessä voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Selegiliini voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kun sitä käytetään yhdessä joidenkin masennuslääkkeiden. Kerro lääkärillesi, jos olet käyttänyt amitriptyliini, doksepiini, fluoksetiini, fluvoksamiini, nortriptyliini, paroksetiini, sertraliini, Elavil ®, Luvox ®, Pamelor ®, Paxil ®, Prozac ® tai Zoloft ® viimeisen 14 päivän aikana.

Kun selegiline otetaan annoksilla 10 mg tai vähemmän päivässä Parkinsonin taudin ei ole rajoituksia elintarvikkeita voit syödä tai juoda. Kuitenkin mahdollisuus on olemassa, että vaaralliset reaktiot, kuten äkillinen korkea verenpaine, voi ilmetä, jos suurempia annoksia käytetään Parkinsonin taudin tehdään tiettyjä elintarvikkeita, juomia tai muita lääkkeitä. Nämä elintarvikkeet, juomat ja lääkkeitä ovat:

Elintarvikkeita, jotka ovat korkeat tyramiinia pitoisuus (yleisintä elintarvikkeita, jotka ovat iältään tai käymisen avulla lisätä niiden maku), kuten juustoja, fava tai härkäpapu palot, hiiva-tai liha-uutteet; savustettu tai marinoitua lihaa, siipikarjaa tai kalaa; käymisteitse makkaraa (Bologna, pepperoni, salami, kesällä makkara) tai muu käynyt liha, hapankaali, tai ylikypsiä hedelmiä. Jos luettelo näiden elintarvikkeiden ja juomien ei anneta sinulle, kysy lääkäriltäsi tarjota yksi.
Alkoholijuomien tai alkoholia ilmaiseksi tai alkoholi olut ja viini.
Suuria määriä kofeiinia sisältäviä elintarvikkeita tai juomia, kuten kahvia, teetä, cola, tai suklaata.
Muita lääkkeitä ilman viranomaisen tai lääkärin määräämän. Tähän sisältyy erityisesti vakiovahvuuksilla (over-the-counter [OTC]) lääkettä, kuten vilustuminen (mukaan lukien nenä tippoja tai suihkeita), yskä, astma, heinänuha, ja hillitsevät ruokahalua; "pitää hereillä" tuotteita tai tuotteita, jotka tekevät sinut uneliaaksi.

Myös, vähintään 2 viikon kuluttua lopetat tämän lääkkeen, näiden elintarvikkeiden, juomien ja muiden lääkkeiden kanssa voi edelleen reagoida Selegiliinin jos se on tehty suurempia annoksia yleensä käytetään Parkinsonin taudin.

Tarkista lääkäriltäsi tai sairaalan päivystyspoliklinikalle heti jos on vakava päänsärky, niskajäykkyys, rintakipu, nopea syke, pahoinvointia tai oksentelua, kun käytät tätä lääkettä. Nämä voivat olla oireita vakava haittavaikutus, joka olisi lääkärin huomiota.

Huimaus, tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat seisomaan makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti voi auttaa. Jos ongelma jatkuu tai pahenee, tarkista lääkäriltäsi.

Selegiliini voi aiheuttaa suun kuivumista. Saat tilapäisen helpotuksen, käyttö sokerittomia makeisia tai purukumia, sulattaa bittiä jäätä suussa, tai käytä syljen korvike. Kuitenkin, jos suussa on edelleen tuntua kuivalta yli 2 viikkoa, kysy lääkäri tai hammaslääkäri. Jatkuvat suun kuivuminen saattaa lisätä hammassairauksien, kuten hampaiden reikiintymistä, iensairauksien ja sieni-infektiot.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa ihon melanooma (kasvain) säännöllisesti, jos sinulla on Parkinsonin tauti.

Älä lopeta tämän lääkkeen ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta voit vähentää asteittain määrää käytät ennen lopettamista kokonaan.

Hallusinaatioita saattaa esiintyä joillakin potilailla. Tämä on yleisempää iäkkäillä potilailla. Jos sinulla on hallusinaatioita, tarkista lääkäriltäsi.

Jotkut ihmiset, jotka ovat käyttäneet tätä lääkettä olisi epätavallisia muutoksia heidän käyttäytymiseensä. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla alkaa ilmetä ongelmia, uhkapeleihin tai lisääntynyt sukupuolivietti, kun käytät tätä lääkettä.

Yhdessä sen tarvitsi vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos he ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista välittömästi lääkäriltäsi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista:


Yleisempiä
Rintakipu (vaikea)
laajentuneen oppilaiden
nopea tai hidas syke
päänsärky (vaikea)
kasvaa epätavallinen kehon liikkeitä
lisääntynyt herkkyys silmät valolle
lisääntynyt hikoilu (mahdollisesti kuumetta tai kylmä, nihkeä iho)
mielialan tai muita psyykkisiä muutoksia
pahoinvointi ja oksentelu (vaikea)
jäykkä tai kipeä niska


Harvinaisempia tai harvinaisia
Verinen tai musta, tervainen ulosteet
mustelmat
kouristukset (kohtaukset)
vähentynyt virtsan
vaikeaa tai usein virtsaaminen
hengitysvaikeudet
puhevaikeus
nielemisvaikeuksia
huimausta tai pyörrytystä, varsinkin noustaessa seisomaan makuulta tai istumasta
suun kuivuminen
hallusinaatiot (näkö-, kuulo tai tuntoharhat ole siellä)
lisääntynyt jano
epäsäännöllinen syke
suuri, tasainen, sininen tai sinipunainen laikkuja ihoon
huuli smacking eikä vedä
ruokahaluttomuus
tasapainon menetys ohjaus
lihaskipu tai kouristukset
pahoinvointia tai oksentelua
puutuminen tai pistely käsissä, jaloissa tai huulien
turvotusta posket
nopea tai matomainen liikkeitä kielen
levottomuus tai halu pysyä liikkeellä
vaikea vatsakipu
vapina ja jalat, kädet, käsien tai jalkojen turvotus
hengästyneisyys
jalkojen turvotusta tai sääret
turvotus tai tulehdus suussa
puristava tunne rinnassa
vapina tai vapina käsissä tai jaloissa
kiertämällä kehon liikkeitä
hallitsematon puremisliikkeet
tahattomat kasvojen, kaulan, selkä, kädet tai jalat
epätavallinen väsymys tai heikkous
oksentelu veren tai materiaalia, joka näyttää kahvinporot
hengityksen vinkuminen

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä:


Yliannostuksen oireita
Agitaatiota tai ärtyneisyys
rintakipu
vaikea avata suuta tai lockjaw
huimaus (vaikea) tai pyörtyminen
nopea tai epäsäännöllinen pulssi (jatkuvat)
korkea kuume
korkea tai matala verenpaine
vakavia kouristus jossa pää ja kantapäät on taivutettu taaksepäin ja kehon kaareva eteenpäin
levoton hengitys

Jotkut haittavaikutukset voivat esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat mennä pois hoidon aikana kehosi sopeutuu lääkkeen. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista jatkavat tai ovat kiusallinen tai jos sinulla on kysyttävää niistä:


Yleisempiä
Vatsa-tai mahakipu
huimauksen ja heikotuksen
nuhainen nenä
aivastelu
tukkoinen nenä
unihäiriöt


Harvinaisempia tai harvinaisia
Levottomuus
takaisin tai jalkojen kipu
epäselvä näkö
särky tai kipu
polttaminen huulten, suun tai kurkun
vilunväristykset
ummetus
yskä
ripuli
uneliaisuus
kuivumista tai arkuus kurkun
usein virtsaamistarvetta
päänsärky
närästys
kyvyttömyys liikkua
lisääntynyt hikoilu
ärtyneisyys (väliaikainen)
muistiongelmia
hermostuneisuus
jytinä tai nopea syke
ihottuma
punainen, koholla tai kutiseva iho
soi tai surina korvissa
hidas tai vaikea virtsaaminen
hidastunut liikkeet
makumuutoksia
hallitsematon silmäluomien sulkeutumista
epätavallinen tunne hyvinvointiin
epätavallinen laihtuminen
äänenmuutos

Muita haittavaikutuksia ei ole lueteltu voi myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset sellaisia ​​haittavaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Osta Krautin