Kuppam (Protonix) Suomessa

Osta KuppamOsta Kuppam Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KUPPAM (PROTONIX) MERKINNÄT


Kuppam korttelin tuotanto mahan happoa. Se on määrätty parantua kutsuttu erosiivinen esofagiitin (vakava tulehdus kulku maha) tuoma jatkuva Palautettavien mahahapon (refluksitauti). Myöhemmin se voidaan määrätä säilyttämään paranemista ja estää uusiutumisen. Sitä käytetään myös hoidettaessa tiloja merkitty jatkuva ylituotanto mahan happoa, kuten Zollinger-Ellisonin oireyhtymä. Kuppam on jäsen "protonipumpun estäjä"-luokan happoa esto.

KUPPAM (PROTONIX) OHJEET


Käytä Kuppam kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Kuppam voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman. Älä pureskele, murskaa tai halkaista. Jos käytät antasideja voit tehdä niin jatkossakin.

Jos unohdat annoksen Kuppam, käytä sitä mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä käytä 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Kuppam.

KUPPAM (PROTONIX) VARASTOINTI


Store Kuppam 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Kuppam poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KUPPAM (PROTONIX) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Pantopratsolinatriumsuolat.

ÄLÄ käytä Kuppam jos:

olet allerginen jollekin vuonna Kuppam
käytät dasatinibille tai HIV-proteaasin estäjä (esim. atatsanaviiri).

Ota heti yhteys lääkäriin, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Kuppam. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on maksasairaus tai mahan tai suoliston syöpä
jos sinulla on alhainen veren sinkkitasot.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Kuppam. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Klaritromysiini tai vorikonatsolin, koska ne saattavat lisätä riskiä Kuppam sivuvaikutuksia
Antikoagulantteja (esim. varfariini) tai digoksiinia koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Kuppam
Ampisilliinit, atsolisienilääkkeiden (esim. ketokonatsoli), klopidogreelin, dasatinibi, HIV-proteaasin estäjien (esim. atatsanaviiri), tai rautaa koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Kuppam

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Kuppam voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Kuppam voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Kuppam varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Hakeudu lääkäriin, jos sinulla on oireita vuotavan vatsahaavan, kuten musta, tervainen ulosteet tai oksentaa joka näyttää kahvinporot, tai jos kohtaat kurkkukipu, rintakipu, vaikea vatsakipu, tai vaikeuksia niellä.
Kuppam voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita. Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Kuppam.
Kuppam tulee käyttää varoen Aasian potilailla haittavaikutusten riski voi suurentua näillä potilailla.
Kuppam tulee käyttää varoen lapsista 18 vuotta; turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Kuppam kun olet raskaana. Kuppam erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Kuppam.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, päänsärky, pahoinvointi, vatsakipu, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen käheys), rintakipu, tumma virtsa, nopea tai epäsäännöllinen syke, kuume, vilunväristykset, tai kurkkukipu, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen väsymys, näköhäiriöt, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Kuppam