Acevor (Roxithromycin) Suomessa

Osta AcevorOsta Acevor Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ACEVOR (ROXITHROMYCIN) MERKINNÄT


Roksitromysiini on makrolidiantibiootti. Roksitromysiini on hyvin samankaltainen koostumus, kemiallinen rakenne (puolisynteettinen) ja vaikutusmekanismi erytromysiini, atsitromysiini tai klaritromysiini. Antibiootit, kuten Roksitromysiini voidaan usein määrätty useita eri infektioita, kuten jotkut sukupuolitaudeilta, ylempien ja alempien hengitysteiden infektiot ja astma, ikenet infektiot kuten ientulehdus, ja bakteeri-infektioita mahan ja suoliston haavaumat. Roksitromysiini imeytyy hyvin maha-suolikanavan, jossa vähän sivuvaikutuksia, ja aktiivisesti reagoi läsnäolo Cryptosporidium, Pneumocystis cariniin (PCP), toksoplasma gondii, ja Mycobacterium avium (MAC).

ACEVOR (ROXITHROMYCIN) OHJEET


Käytä Roksitromysiini kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Roksitromysiini suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.
Selvittää infektio kokonaan, ota Acevor koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Acevor, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Acevor.

ACEVOR (ROXITHROMYCIN) VARASTOINTI


Store Roksitromysiini huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Roksitromysiini poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ÄLÄ käytä Roksitromysiini jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Acevor.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Acevor. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Roksitromysiini voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Muista käyttää Roksitromysiini koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Roksitromysiini toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Roksitromysiini voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Käytä Roksitromysiini varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä vaikutuksia Acevor.
Käytä Roksitromysiini varoen lapsista 10 vuotta, joilla on ripulia tai infektio vatsassa tai suoliston.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Roksitromysiini kun olet raskaana. Roksitromysiini erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Acevor, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Pahoinvointi, oksentelu, ruoansulatushäiriöt, kramppeja.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), verinen ripuli, tumma virtsa, vähentynyt virtsaaminen, kuume, vilunväristykset, tai kurkkukipu; nivelkipu , punainen, turvonnut tai rakoille iho, kouristuskohtauksia, vaikea ripuli, vatsakipu tai krampit, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen väsymys tai heikkous, emättimen kutina, haju, tai tyhjennyksen aikana; keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Acevor