Acilomin (Aciclovir) Suomessa

Osta AcilominOsta Acilomin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ACILOMIN (ACICLOVIR) MERKINNÄT


Asikloviiri on tarkoitettu hoitoon HSV-ja VZV-infektioita, mukaan lukien:

Sukupuolielinten Herpes simplex
Herpes simplex labialis
Herpes zoster (vyöruusu)
Akuutti vesirokko immuunivajepotilailla
Herpes simplex enkefaliitti
Akuuttia mukokutaanista HSV-infektioiden immuunivajepotilailla
Herpes simplex keratiitti (silmän herpes)
Herpes simplex blefariitti
Bellin halvaus

Asikloviiri on viruslääke. Se toimii lopettamalla virusreplikaatioon. Kuitenkin Asikloviiria ei poista virusta, ei ole parannuskeinoa, ja ei tarttumisen estämiseksi muille.

ACILOMIN (ACICLOVIR) OHJEET


Käytä Asikloviiria kuin lääkärin ohjeen mukaan!

Ottaa Asikloviiria suun kanssa tai ilman ruokaa.
Hoito aloitetaan Asikloviiria aikaisintaan merkki tai oire vyöruusu tai sukupuolielinten herpes (kipu, polttava, rakkuloita).
Jos hoitoon akuutti puhkeaminen, jatkaa Asikloviiria koko hoitojakson vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Saat tukahduttava hoito, Asikloviiria toimii parhaiten, jos se otetaan samaan aikaan joka päivä.
Jos unohdat annoksen Acilomin, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Acilomin.

ACILOMIN (ACICLOVIR) VARASTOINTI


Store Asikloviiri huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Asikloviiria poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.
ÄLÄ käytä Acilomin jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Asikloviiria tai Valacyclovir

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Acilomin. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on munuaisvaivoja tai heikentynyt immuunijärjestelmä.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Acilomin. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Lääkkeitä, jotka saattavat vahingoittaa munuaiset (esim. aminoglykosidiantibiootit [esim. gentamisiini], amfoterisiini B, siklosporiinin, steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden [NSAID] [esim. ibuprofeeni], takrolimuusi, vankomysiini) koska riski munuaisten haittavaikutuksia voidaan korottaa . Kysy lääkäriltäsi, jos olet epävarma, onko joku lääkkeet saattavat vahingoittaa munuaisen.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Asikloviiria voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Asikloviiri saattaa aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta, näköhäiriöt, tai pyörrytystä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Acilomin varoen. Älä aja autoa tai tehdä muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Asikloviiri saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Asikloviiri voi aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Acilomin. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
Asikloviiri ei ole parannuskeinoa sukupuolielinten herpes, eikä se estä viruksen leviämistä. Vältä yhdyntää kun haavaumat ovat läsnä estää tarttumasta kumppani. Voit myös olla tarttuva ja leviää herpesvirus, mutta ei ole mitään merkkejä tai oireita lainkaan. Tätä kutsutaan oireeton viruksen leviämistä.
Laboratoriotesteissä, kuten munuaisten toimintaa ja seerumin (BUN), voidaan suorittaa, kun käytät Acilomin. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Asikloviiria varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset, erityisesti sekavuus, uneliaisuus, tai hallusinaatiot.
Asikloviiri ei suositella käytettäväksi alle 2-vuotias turvallisuutta ja tehokkuutta lapsille ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Acilomin kun olet raskaana. Asikloviiri erittyy äidinmaitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Acilomin, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, yleinen kehon vaivat, päänsärky, pahoinvointi / oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), aggressiivinen käyttäytyminen, verta virtsassa, sekavuus, tajunnan häiriöitä, heikentynyt virtsaaminen, hallusinaatiot, alemmat selkäkipu, mielenterveyden tai mielialan muutokset, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, kohtauksia, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Acilomin