Acimox (Amoxil) Suomessa

Osta AcimoxOsta Acimox Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ACIMOX (AMOXIL) MERKINNÄT


Acimox käytetään aiheuttamien infektioiden hoidossa tietyt bakteerit. Sitä käytetään myös yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon helikobakteeri-infektio ja haavaumat ohutsuoleen. Acimox on penisilliini antibiootti. Se vaikuttaa tappamalla herkkiä bakteereja.

ACIMOX (AMOXIL) OHJEET


Käytä Acimox kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Acimox suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.
Selvittää infektio kokonaan, ota Acimox koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Acimox, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Acimox.

ACIMOX (AMOXIL) VARASTOINTI


Store Acimox tai sen alapuolella 77 astetta F (25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Acimox poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ACIMOX (AMOXIL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Amoxicillin.

ÄLÄ käytä Acimox jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Acimox tai toisella penisilliiniantibioottia (esim. ampisilliini)
olet äskettäin saanut tai tulee vastaanottamaan live suun lavantautirokotteeseen
sinulla on mononukleoosin (mono).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Acimox. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut allergiaa, astmaa, heinänuha tai nokkosihottuma
jos sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikeaa ihottumaa, nokkosihottumaa, hengitysvaikeuksia, huimausta) ja kefalosporiini (esim. cephalexin) tai muun laktaamiantibioottia (esim. imipeneemiä)
jos sinulla on munuaisvaivoja tai tippuri.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Acimox. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Antikoagulantteja (esim. varfariini), koska vuotoriski voi lisääntyä
Probenecid koska se voi lisätä määrää Acimox veressä
Kloramfenikolille, makrolidiantibiootit (esim. erytromysiini), sulfonamideihin (esim. sulfametoksatsoli) tai tetrasykliiniantibiootit (esim. doksisykliini) koska ne heikentävät Acimox tehokkuutta
Metotreksaatti koska riski sen haittavaikutuksia voidaan korottaa Acimox
Elää suullinen lavantautirokotteeseen tai hormonaalinen syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Acimox.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Acimox voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Acimox saattaa aiheuttaa huimausta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Acimox varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Acimox toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Muista käyttää Acimox koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Pitkäaikaista tai toistuvaa käyttöä Acimox voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Lievä ripuli on yleinen antibioottien käyttö. Kuitenkin vakavampi muoto ripuli (pseudomembranoottinen koliitti) saattaa ilmaantua harvoin. Tämä voi kehittyä, kun käytät antibioottia tai useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat sen. Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Hormonaaliset syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä) ei ehkä toimi niin hyvin, kun käytät Acimox. Raskauden ehkäisyyn, käytä ylimääräisiä ehkäisymenetelmää (esim. kondomia).
Ruskea, keltainen tai harmaa hampaiden värjäytyminen on esiintynyt harvoin joillakin potilailla Acimox. Se tapahtui useimmiten lapsilla. Värjäytyminen on vähentää tai poistaa harjaamalla tai hampaiden pesu useimmissa tapauksissa. Hakeudu lääkäriin, jos koet tämän vaikutuksen.
Diabetes potilaat - Acimox voi aiheuttaa joidenkin testien tuloksiin virtsan glukoosin olla väärässä. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat ruokavaliota tai annostusta diabeteslääke.
Laboratoriotesteissä, kuten maksan toiminta, munuaisten toiminta ja täydellisen verenkuvan, voidaan tehdä, jos käytät Acimox pitkään aikaan. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Acimox varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti potilailla, joilla on munuaisongelmia.
Käytä Acimox varoen lapset alle 10-vuotiaita, joilla on ripulia tai infektio vatsassa tai suoliston.
Varovaisuutta on käytettäessä Acimox lapsilla alle 3 kuukautta vanha, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Acimox kun olet raskaana. Acimox erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Acimox, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, pahoinvointi, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), veriset ulosteet, sekavuus, tumma virtsa, kuume, vilunväristykset, tai jatkuva kurkkukipu, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, kohtauksia, vaikea ripuli, vatsakipu tai krampit, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoja, valkovuoto tai ärsytys, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Acimox