Activelle (Estrace) Suomessa

Osta ActivelleOsta Activelle Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ACTIVELLE (ESTRACE) MERKINNÄT


Activelle käytetään hoitoon edellytykset, jotka johtuvat vaihdevuodet (esim. kuumia aaltoja, emättimen kutinaa, kirvelyä tai kuivuus), hoitoon vulvasyöpä tai emättimen surkastuminen, ja estää osteoporoosia (osteoporoosin). Sitä käytetään myös estrogeenikorvaushoitoa epäonnistumisen jälkeen munasarjat ja lievittää oireita rintasyöpä. Activelle käytetään hoitoon edenneen eturauhassyövän.

ACTIVELLE (ESTRACE) OHJEET


Käytä Activelle kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Activelle suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.
Greippi ja greippimehu saattavat lisätä riskiä Activelle sivuvaikutuksia. Keskustele lääkärisi kanssa ennen kuten greippi tai greippimehua ruokavalioosi kun käytät Activelle.
Jos unohdat annoksen Activelle, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Activelle.

ACTIVELLE (ESTRACE) VARASTOINTI


Store Activelle huoneenlämmössä, 59-86 ° F (15-30 ° C), tiukka, valo-resistenttejä astiaan. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Activelle poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ACTIVELLE (ESTRACE) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: estradioli.

ÄLÄ käytä Activelle jos:

olet allerginen jollekin vuonna Activelle
olet raskaana tai epäilet olevasi raskaana, äskettäin synnyttäneiden tai imetät, tai on verenvuotoa emättimestä poikkeavien tai tuntemattomasta syystä
olet tunnettu tai epäilty rintasyöpä (ellei lääkärisi ohjeiden) tai sinulla on syöpiä, jotka ovat estrogeeniriippuvainen
sinulla on veritulppa, vein tulehdus tai maksasairaus
sinulla on ollut hiljattain aivohalvaus tai sydänkohtaus.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Activelle. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos suunnittelet raskautta
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on suvussa rintasyöpää, tai sinulla on rintojen kyhmyjä tai taudin tai epänormaali mammografiassa
jos sinulla on keltaisuutta silmänvalkuaisten tai ihon raskauden aikana tai aikaisempien estrogeenin käyttö tai korkea verenpaine raskauden aikana (toxemia)
jos sinulla on emätintulehdus tai kohdun ongelmia (esim. kohdun hyvänlaatuinen kasvain / endometrioosi, epänormaali emätin verenvuotoa, muut kohdun ongelmista)
jos sinulla on epänormaalia kalsiumpitoisuus veressä, astma, syöpä, tietyt verisairaus (porfyria), kolesteroli-tai rasva ongelmia, masennus, diabetes, epilepsia, liiallinen painonnousu, sappirakon, sydänsairaus tai muita sydänvaivoja, korkea verenpaine, munuais-tai maksasairaus, alhainen kilpirauhasen hormonitasot, lupus, migreeniin, haiman sairaus, kouristuksia tai keltaisuutta ihon tai silmien
jos poltat tai tulee ottaa leikkaukseen.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Activelle. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Verenohennuslääkkeitä (esim. varfariini), kortikosteroidit (esim. prednisoni) sukkinyylikoliini tai takriinia koska heidän toimintansa ja riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Activelle
Verenohennuslääkkeitä (esim. varfariini), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Activelle
Barbituraatit (esim. fenobarbitaali), hydantoiinit (esim. fenytoiini) tai rifampisiinin koska ne heikentävät Activelle tehokkuutta.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Activelle voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Activelle saattaa aiheuttaa huimausta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Activelle varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Rajoittaa alkoholijuomien kun käytät Activelle.
Activelle voi aiheuttaa tumma läiskät iholla naamasi (melasma). Altistuminen auringon voi aiheuttaa näiden laastaria tummempi ja ehkä välttää pitkäaikaista altistumista auringolle ja sunlamps. Kysyä neuvoa lääkäriltä käyttö aurinkovoiteet ja suojavaatetusta.
Activelle voi lisätä veritulppien. Riski voi olla suurempi, jos tupakoit (varsinkin naisilla yli 35-vuotiaat).
Hakeudu lääkäriin, jos emätinverenvuotoa tuntemattomasta syystä tapahtuu. Tämä voi olla merkki vakavasta kunnossa vaatii välitöntä lääkärin hoitoa.
Hakeudu lääkäriin, jos emättimen vaivoja ilmenee tai jos epäilet, että sinulla on kehittynyt infektio ottaen Activelle.
Noudata lääkärin ohjeita tutkimaan rinnat ja ilmoittamaan kokkareita välittömästi.
Muihin seuranta annosta tai tila voi olla tarpeen, jos olet tällä hetkellä ottaen atsoliantimykooteilla (esim. itrakonatsoli), karbamatsepiini, makrolidiantibiootti (esim. erytromysiini), ritonaviiri, simetidiini tai mäkikuisma.
Jos käytät piilolinssejä ja kehität ongelmia niiden kanssa, ota yhteys lääkäriin.
Jos sinun tulee ottaa leikkaukseen tai tulee keskittymään tuoli tai sänky pitkään aikaan (esim. pitkä koneen lento), ilmoittaa lääkärillesi etukäteen. Varotoimet ehkä ottaa näissä olosuhteissa, kun käytät Activelle.
Nonprescription terapia auttaa estämään luukatoa sisältää painonkannatusharjoittelulla suunnitelma sekä riittävä päivittäinen kalsiumin ja D-vitamiinin saanti. Kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekista lisätietoja.
Jotkut näistä tuotteista voi sisältää väriainetta tartratsiini (FD & C Yellow # 5), joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita tietyillä potilailla. Kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekista. Jos olet aiemmin saanut allergisen reaktion väriaine tartratsiini, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin, onko tuote käytät sisältää väriaine tartratsiini.
Activelle voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita. Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Activelle.
Diabetes potilaat - Activelle saattaa vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Laboratoriotestit, mukaan lukien fyysinen tentit ja verenpainetta, voidaan suorittaa, kun käytät Activelle. Sinun pitäisi olla rintojen ja lantion tentit, ja Papa-testin vähintään kerran vuodessa. Sinun pitäisi myös olla ajoittain mammografiassa kuin lääkärisi määrää. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Activelle ei pitäisi käyttää lapsille, turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Älä käytä Activelle jos olet raskaana. Vältä raskaaksi tulemista käytät sitä. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Activelle voidaan äidinmaitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Activelle, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Rintojen kipu tai arkuus, päänsärky, hiustenlähtö, lievä pahoinvointi tai oksentelu, tiputtelu-tai läpäisyvuotoa, vatsakrampit tai turvotusta.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), selkäkipu, rintojen vastuuvapauden tai pala rinnasta, vasikan tai jalan kipu tai turvotus; rinnassa kipu, veren yskiminen, tumma virtsa, masennus, huimaus, pyörtyminen, kuume, muistin ongelmia, mielenterveyden tai mielialan muutokset, lihaskipu, yksipuolinen heikkous, kivulias tai vaikea virtsaaminen, jatkuvaa tai vaikeaa rintojen kipu tai arkuus, jatkuvaa tai vaikeaa päänsärkyä , pahoinvointia tai oksentelua, vaikeaa vatsakipua tai turvotusta, epäselvä puhe, äkillinen hengenahdistus, auringonpolttama ihottuma, käsien, jalkojen tai jalat, epätavallinen verenvuoto emättimestä, vastuuvapauden, kutinaa tai hajua, näköhäiriöt, oksentelu; heikkoutta tai puutumista käden tai jalan, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Rintojen kipu tai arkuus, päänsärky, hiustenlähtö, lievä pahoinvointi tai oksentelu, tiputtelu-tai läpäisyvuotoa, vatsakrampit tai turvotusta.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), selkäkipu, rintojen vastuuvapauden tai pala rinnasta, vasikan tai jalan kipu tai turvotus; rinnassa kipu, veren yskiminen, tumma virtsa, masennus, huimaus, pyörtyminen, kuume, muistin ongelmia, mielenterveyden tai mielialan muutokset, lihaskipu, yksipuolinen heikkous, kivulias tai vaikea virtsaaminen, jatkuvaa tai vaikeaa rintojen kipu tai arkuus, jatkuvaa tai vaikeaa päänsärkyä , pahoinvointia tai oksentelua, vaikeaa vatsakipua tai turvotusta, epäselvä puhe, äkillinen hengenahdistus, auringonpolttama ihottuma, käsien, jalkojen tai jalat, epätavallinen verenvuoto emättimestä, vastuuvapauden, kutinaa tai hajua, näköhäiriöt, oksentelu; heikkoutta tai puutumista käden tai jalan, keltaisuus ihon tai silmien.

Osta Activelle