Acupain (Toradol) Suomessa

Osta AcupainOsta Acupain Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ACUPAIN (TORADOL) MERKINNÄT


Acupain on tarkoitettu lyhyen aikavälin (alle 5 päivää) hallinta keskivaikea kipu, joka vaatii analgesia opioidi tasolla, yleensä leikkauksen jälkeisiä ympäristössä. Sitä käytetään yksin tai yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Tämä lääkitys ei ole hoitoon pieniä särkyjä ja kipuja.

Acupain on ryhmä huumeita kutsutaan steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID). Se vähentää hormoneja, jotka aiheuttavat tulehdusta ja kipua kehon.

ACUPAIN (TORADOL) OHJEET


Ottaa Acupain juuri sellaisena kuin se oli määrätty sinulle.

Älä ota lääkettä suurempia määriä, tai ottaa sen pidempään kuin suositeltu lääkäri.
Tabletti tulee ottaa täyden vesilasillisen.
Acupain yleensä annetaan 5 päivää tai vähemmän.
Pitkäaikainen käyttö Acupain voi vaurioittaa munuaisia ​​tai aiheuttaa verenvuotoa.
Jos tarvitset jonkin tyyppinen leikkaus, kerro kirurgi etuajassa, jos olet viime aikoina käyttänyt tätä lääkitystä.
Jos unohdat annoksen Acupain ja käytät sitä säännöllisesti, käytä sitä mahdollisimman pian. Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä käytä 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Acupain.

ACUPAIN (TORADOL) VARASTOINTI


Säilytä Acupain huoneenlämmössä pois kosteutta ja lämpöä. Pidä Acupain poissa lasten ulottuvilta.

ACUPAIN (TORADOL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Ketorolaakkitrometamoliliuosta.

ÄLÄ käytä Acupain jos:

olet allerginen jollekin vuonna Acupain
sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikea ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, huimaus) ja aspiriinia tai NSAID (esim. ibuprofeeni, naprokseeni, selekoksibi)
käytät pentoksifylliinin, probenesidi, aspiriini tai toista tulehduskipulääkettä (esim. ibuprofeeni, selekoksibi)
olet viimeisten 3 kuukauden aikana, imetät, tai ovat työvoiman
sinulla on äskettäin ollut tai tulee ottaa ohitusleikkaus tai sinulla on mahahaava tai historian haavaumia tai vakavia vatsavaivoja (esim. verenvuoto, perforaatio)
sinulla on vakavia munuaisvaivoja tai ovat vaarassa munuaisten vajaatoiminta (esim. alhainen verimäärä, kuivatut)
olet aivoverenvuoto (esim. aivohalvaus, aneurysma) tai verenvuoto-ongelmia (esim. verihiutaleiden häiriö, hemofilia), tai olet vaarassa verenvuodon
sinun täytyy estää kivun ennen suuri leikkaus.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Acupain. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut munuais-tai maksaongelmia, diabetes tai maha-tai suolisto-ongelmia (esim. verenvuoto, perforaatio, haavauma tai Crohnin tauti)
jos sinulla on ollut turvotusta tai nesteen kertyminen, astma, kasvaimet nenä (nenän polyypit) tai suun tulehdus
jos sinulla on korkea verenpaine, veren sairaudet (esim. porfyria), verenvuoto tai hyytymistä ongelmia, sydänvaivoja (esim. sydämen vajaatoiminta), tai verisuonisairaus tai olet vaarassa näitä tauteja
jos sinulla on huono terveys, nestehukka tai alhainen nesteen tilavuus, tai alhainen veren natriumpitoisuus, poltat, juoda alkoholia, tai on ollut alkoholin väärinkäyttö.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Acupain. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Antikoagulantteja (esim. varfariini), aspiriini, klopidogreeli, kortikosteroidit (esim. prednisoni), hepariini ja muita verenohennuslääkkeitä (esim. daltepariinia), pentoksifylliini, tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (SSRI) (esim. fluoksetiini), koska voi vuotoriski korotetaan
Probenecid koska se saattaa lisätä riskiä Acupain sivuvaikutuksia
Siklosporiini, litium, metformiinin, metotreksaatti, suun tulehduskipulääkkeiden (esim. ibuprofeeni) tai kinoloneja (esim. siprofloksasiini), koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Acupain
Angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjät (esim. enalapriili) tai diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Acupain.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Acupain voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Acupain voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Acupain varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Vakava mahahaava tai verenvuotoa voi esiintyä käytön Acupain. Kun se suurina annoksina tai pitkään, tupakointi tai alkoholin juominen lisää riskiä näistä haittavaikutuksista. Kun Acupain ruuan EI vähentää näitä vaikutuksia. Ota yhteyttä lääkäriisi tai ensiapuun, jos sinulle kehittyy vaikea maha-tai selkäkipua, musta, tervainen uloste, oksennus, joka näyttää verta tai kahvia syistä, tai epätavallinen painonnousua tai turvotusta.
Älä ota enempää kuin suositeltu annos tai käyttää pidempään kuin on määrätty ilman lääkärin kanssa.
Acupain on NSAID. Ennen kuin aloitat uusien lääketieteen, tarkista etiketti nähdä, jos se on NSAID (esim. ibuprofeeni) siinä myös. Jos se tekee tai jos et ole varma, kysy lääkäriltäsi tai apteekista.
Älä ota aspiriinia, kun käytät Acupain ellei lääkärisi niin määrää.
Tarkista lääkäriltä tai apteekista ennen kuin otat parasetamoli kun otat Acupain. Riski maksasairaus saattaa kasvaa.
Laboratoriotesteissä, kuten munuaisten vajaatoiminta, maksan toiminta, veren elektrolyyttitasoa, täydellisen verenkuvan ja verenpaine, voidaan suorittaa, kun käytät Acupain. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Acupain varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti mahan verenvuotoa ja munuaisvaivoja.
Acupain ei pidä käyttää lapsille nuorempi 16 vuotta; turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Acupain voi vahingoittaa sikiötä. Älä käytä sitä viimeksi kuluneiden 3 kuukauden aikana. Jos luulet olevasi raskaana, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Acupain kun olet raskaana. Acupain erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Acupain.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ummetus, ripuli, huimaus, uneliaisuus, kaasu-, päänsärky, ruoansulatushäiriöt, lievä vatsakipu tai häiritä, pahoinvointi, vatsan täyteläisyys, hikoilu, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen käheys), veriset tai mustat, tervainen uloste, veriset tai samea virtsa, määrän muutos tuottaman virtsan tai ongelmia virtsaamisen, rintakipu, sekavuus, virtsan tummumista, masennus, pyörtyminen, nopea tai epäsäännöllinen syke, kuume, vilunväristykset, tai jatkuva kurkkukipu, hallusinaatioita, mielenterveyden tai mielialan muutokset, suun haavaumat, tunnottomuutta käden tai jalan; yksipuolinen heikkous, jatkuva flunssan kaltaisia ​​oireita, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, korvien soiminen, kohtaukset, vaikea päänsärky tai huimaus, vaikea tai jatkuva mahakipu tai pahoinvointi, voimakas oksentelu tai ripuli, hengenahdistus; äkillinen tai selittämätön painonnousu, turvotus käsivarret, kädet, jalat tai jalat, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen nivel-tai lihaskipu, epätavallinen väsymys tai heikkous, näön tai puheen muutoksia; oksentaa joka näyttää kahvinporot, ihon keltaisuus tai silmät.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Acupain