Adezan (Dipyridamole) Suomessa

Osta AdezanOsta Adezan Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ADEZAN (DIPYRIDAMOLE) MERKINNÄT


Adezan käytetään arvioitaessa sepelvaltimotaudin potilaille, jotka eivät voi käyttää asianmukaisesti ennen tallium kuvantaminen (sydämen veren virtaus scan). Adezan on sepelvaltimon vasodilator. Se toimii lisäämällä veren virtausta sydämeen, joka jäljittelee rasituskokeen. Sitä seuraa tallium-testi.

ADEZAN (DIPYRIDAMOLE) OHJEET


Käytä Adezan kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Älä ota lääkettä suurempia määriä, tai ottaa sen pidempään kuin suositeltu lääkäri. Noudata resepti-etiketissä.
Ottaa Adezan täysi lasillinen (8 unssia) vettä.
Adezan usein yhdessä muiden lääkkeiden kanssa estämään veren hyytymistä. Parhaiten hoitoon kunnossa, käytä kaikkia lääkkeitä ohjeiden lääkäri.
Voit olla varma, että tämä lääkitys ei aiheuta haitallisia vaikutuksia, lääkärin tulee ehkä tarkistaa edistymistä säännöllisesti. Älä jää aikataulun käyntejä lääkärille.
Jos unohdat annoksen Adezan, ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos ja ottaa lääke seuraava säännöllisesti aikataulun. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat annos.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Adezan.

ADEZAN (DIPYRIDAMOLE) VARASTOINTI


Store Adezan huoneenlämmössä, välillä 59 ja 77 astetta F (15 ja 25 astetta C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Ei saa jäätyä. Pidä Adezan poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ÄLÄ käytä Adezan jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Adezan.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Adezan. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on astma, rintakipu (angina pectoris), sydänsairaus, sydämen estää tai epänormaali, nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke
jos sinulla on vaikea lihasheikkous.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Adezan. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Teofylliinien (esim. aminofylliinin) koska ne heikentävät Adezan tehokkuutta
Adenosiini koska riski sen sivuvaikutuksia, kuten verenpaineen laskua ja sydämen rytmihäiriöitä, voidaan korottaa Adezan
Antikolinesteraaseja (esim. pyridostigmiini), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Adezan.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Adezan voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Adezan saattaa aiheuttaa huimausta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Adezan varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Vältä ruokaa tai juomaa, joka on kofeiinia (esim. kahvi, tee, kaakao, kolajuomat, suklaa) ennen kuin käytät Adezan.
Adezan ei pitäisi käyttää lapsille, turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Adezan kun olet raskaana. Adezan erittyy äidinmaitoon. Älä imetä ottaen Adezan.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Huimaus, väsymys, punoitus, päänsärky, pahoinvointi.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), rintakipu, sekavuus, nopea, epäsäännöllinen tai hidas syke, yksipuolinen heikkous; takavarikot , epäselvä puhe.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Adezan