Afumix (Diflucan) Suomessa

Osta AfumixOsta Afumix Suomessa Apteekki netistä 24/7!

AFUMIX (DIFLUCAN) MERKINNÄT


Afumix käytetään hoitoon ja ehkäisyyn tiettyjen hiiva-ja sieni-infektioita. Afumix on atsoliantimykooteilla. Se tappaa herkkiä sieniä häiritsemällä muodostumista sieni solukalvon.

AFUMIX (DIFLUCAN) OHJEET


Käytä Afumix kuin lääkärin ohjeen mukaan!

Ottaa Afumix suun kanssa tai ilman ruokaa.
Ottaa Afumix vähintään 2 tuntia ennen protonipumpun estäjien (esim. omepratsoli).
Selvittää infektio kokonaan, ota Afumix koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän. Älä missaa mitään annosta.
Afumix toimii parhaiten, jos se otetaan samaan aikaan joka päivä.
Jos unohdat annoksen Afumix, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Afumix.

AFUMIX (DIFLUCAN) VARASTOINTI


Store Afumix alle 86 astetta F (30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Afumix poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

AFUMIX (DIFLUCAN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Fluconazole.
ÄLÄ käytä Afumix, jos:

olet allerginen jollekin vuonna Afumix
käytät astemitsolia, aldosteronin esto (esim. eplerenoni), sisapridi, ergotamiinijohdoksia (esim. ergotamiini), erytromysiini, pimotsidi, serotoniinin (5-HT 1)-reseptorin agonisti (esim. eletriptaani), tai terfenadiini.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Afumix. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on heikentynyt immuunijärjestelmä, munuais-tai maksasairaus tai epäsäännöllinen syke
jos olet allerginen muille atsolisienilääkkeet (esim. itrakonatsoli).

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Afumix. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Aldosteronin salpaajat (esim. eplerenoni), amiodaroni, astemitsoli, sisapridi, pimotsidi, serotoniinireseptoriagonistit (esim. eletriptaani), makrolidiantibiootit (esim. erytromysiini), kinoliineja (esim. siprofloksasiini), tai terfenadiini koska riski saada vakavia epäsäännöllinen syke ( esim. QT-ajan pidentyminen) voidaan korottaa
Rifabutiinin koska riski tiettyjen silmä ongelmia (esim., uveiitti), voidaan lisätä
Makrolidi immunosuppressantit (esim. takrolimuusi), koska riski munuaisvaivoja voidaan korottaa
Rifampisiinin tai protonipumpun estäjien (esim. omepratsoli) koska ne heikentävät Afumix tehokkuutta
Antikoagulantit (esim. varfariini), bentsodiatsepiinit (esim. alpratsolaami), buspironi, karbamatsepiini, syklofosfamidi, siklosporiini, torajyväalkaloidit (esim. ergotamiini), haloperidoli, HMG-CoA-reduktaasin estäjien tai "statiinien" (esim. simvastatiini), hydantoiinit (esim. , fenytoiini), metadoni, muskariinivastavaikuttajat (esim. solifenasiini, tolterodiini), huumeet (esim. kodeiini), Ramelteon, sulfonyyliureoita (esim. glipitsidin), teofylliini tai trisyklisiä masennuslääkkeitä (esim. amitriptyliini), koska riski niiden haittavaikutukset voivat korotetaan Afumix.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Afumix voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Afumix voi aiheuttaa huimausta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Afumix varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Afumix on tiedetty aiheuttavan harvinaisia ​​tapauksia vakavan maksavaurion, kuten kuolema, pääasiassa potilailla, joilla on vakavia sairauksia. Maksavaurion aiheuttama Afumix ei katsottu johtuvan yhteensä vuorokausiannos, pituus hoidon tai sukupuolesta tai potilaan ikä. Tämän tyyppinen maksavaurioita voi tai ei voi olla palautuva, kun Afumix on pysäytetty. Jos huomaat jotakin seuraavista, ota välittömästi yhteys lääkäriisi: turvonnut vatsan arkuutta, keltaisuus ihon tai silmien.
Muista käyttää Afumix koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Sientä voisi myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Afumix voi aiheuttaa ihottumaa. Jos ihottuma pahenee, ota yhteys lääkäriin.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Afumix voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Hormonaaliset syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä) ei ehkä toimi niin hyvin, kun käytät Afumix. Raskauden ehkäisyyn, käytä ylimääräisiä ehkäisymenetelmää (esim. kondomia).
Laboratoriotesteissä, kuten veren urea-typpipitoisuus ja maksan ja munuaisten toiminta, voidaan suorittaa, kun käytät Afumix. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Afumix varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Afumix kun olet raskaana. Afumix erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Afumix, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Makuaistin muutokset, huimaus, päänsärky, pahoinvointi, vatsakipu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), ripuli, hilseilevä, punoittava iho yli suuri osa kehon, turvonnut tai aristava vatsa; oksentelu, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Afumix