Agram (Augmentin) Suomessa

Osta AgramOsta Agram Suomessa Apteekki netistä 24/7!

AGRAM (AUGMENTIN) MERKINNÄT


Agram käytetään aiheuttamien infektioiden hoidossa tietyt bakteerit. Agram on penisilliini antibiootti. Se vaikuttaa tappamalla herkkiä bakteereja.

AGRAM (AUGMENTIN) OHJEET


Käytä Agram kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Agram suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.
Selvittää infektio kokonaan, ota Agram koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Agram, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Agram.

AGRAM (AUGMENTIN) VARASTOINTI


Store Agram tai sen alapuolella 77 astetta F (25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Agram poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

AGRAM (AUGMENTIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Amoksisilliini / clavulanate kalium.

ÄLÄ käytä Agram jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Agram tai toisella penisilliiniantibioottia (esim. ampisilliini)
sinulla on ollut maksasairaus tai keltaisuus silmien tai ihon aiheuttamat Agram
sinulla on mononukleoosin (mono)
käytät tetrasykliini antibioottia (esim. doksisykliini)
olet äskettäin saanut tai tulee vastaanottamaan elävää suun lavantauti rokote.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Agram. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut allergiaa, astmaa, heinänuha tai nokkosihottuma
jos sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikeaa ihottumaa, nokkosihottumaa, hengitysvaikeuksia, huimausta) ja kefalosporiini (esim. cephalexin) tai muun laktaamiantibioottia (esim. imipeneemiä)
jos sinulla on munuaisvaivoja tai tippuri
jos sinulla on ollut maksasairaus tai keltaisuus silmien tai ihon.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Agram. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Antikoagulantteja (esim. varfariini), koska vuotoriski voi lisääntyä
Probenecid koska se voi lisätä määrää Agram veressä
Kloramfenikolille, makrolidiantibiootit (esim. erytromysiini), sulfonamideihin (esim. sulfametoksatsoli) tai tetrasykliiniantibiootit (esim. doksisykliini) koska ne heikentävät Agram tehokkuutta
Metotreksaatti koska riski sen haittavaikutuksia voidaan korottaa Agram
Elää suullinen lavantautirokotteeseen tai hormonaalinen syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Agram.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Agram voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Agram voi aiheuttaa huimausta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Agram varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Agram toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Muista käyttää Agram koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Agram voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Lievä ripuli on yleinen antibioottien käyttö. Kuitenkin vakavampi muoto ripuli (pseudomembranoottinen koliitti) saattaa ilmaantua harvoin. Tämä voi kehittyä, kun käytät antibioottia tai useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat sen. Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Hormonaaliset syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä) ei ehkä toimi niin hyvin, kun käytät Agram. Raskauden ehkäisyyn, käytä ylimääräisiä ehkäisymenetelmää (esim. kondomia).
Ruskea, keltainen tai harmaa hampaiden värjäytyminen on esiintynyt harvoin joillakin potilailla Agram. Se tapahtui useimmiten lapsilla. Värjäytyminen on vähentää tai poistaa harjaamalla tai hampaiden pesu useimmissa tapauksissa. Hakeudu lääkäriin, jos koet tämän vaikutuksen.
Diabetes potilaat - Agram voi aiheuttaa joidenkin testien tuloksiin virtsan glukoosin olla väärässä. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat ruokavaliota tai annostusta diabeteslääke.
Laboratoriotesteissä, kuten maksan toiminta, munuaisten toiminta ja täydellisen verenkuvan, voidaan tehdä, jos käytät Agram pitkään aikaan. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Agram varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti potilailla, joilla on munuaisongelmia.
Käytä Agram varoen lapset alle 10-vuotiaita, joilla on ripulia tai infektio vatsassa tai suoliston.
Agram ei pitäisi käyttää lapsille, jotka painavat alle 88 kg (40 kg), turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Agram kun olet raskaana. Agram erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Agram, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, pahoinvointi, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), veriset ulosteet, sekavuus, tumma virtsa, kuume, vilunväristykset, tai jatkuva kurkkukipu, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, kohtauksia, vaikea ripuli, vatsakipu tai krampit, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoja, valkovuoto tai ärsytys, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Agram