Aknemycin (Erythromycin) Suomessa

Osta AknemycinOsta Aknemycin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

AKNEMYCIN (ERYTHROMYCIN) MERKINNÄT


Erytromysiini käytetään aiheuttamien infektioiden hoidossa tietyt bakteerit. Sitä käytetään myös estämään bakteeriendokardiitti ja iskujen reumakuume. Erytromysiini on makrolidiantibiootti. Se toimii hidastaa kasvua tai joskus tappavat, herkkä bakteerien vähentämällä tuotantoa tärkeitä proteiineja, joita tarvitaan bakteerin hengissä.

AKNEMYCIN (ERYTHROMYCIN) OHJEET


Käytä erytromysiini kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa erytromysiini suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.
Niellä Aknemycin koko. Älä riko, murskaa äläkä pureskele ennen nielemistä.
Älä syö greippiä tai juo greippimehua käytät erytromysiini.
Erytromysiini toimii parhaiten, jos ottaa samaan aikaan joka päivä.
Selvittää infektio kokonaan, ota erytromysiini koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen erytromysiini, ota se mahdollisimman pian. Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Aknemycin.

AKNEMYCIN (ERYTHROMYCIN) VARASTOINTI


Store Erytromysiini huoneenlämmössä, alle 86 astetta F (30 astetta C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Pidä Erytromysiini poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ÄLÄ käytä Erytromysiini, jos:

olet allerginen jollekin erytromysiinin
käytät astemitsolia, sisapridia, conivaptan, diltiatseemi, dofetilidi, ergotamiinijohdoksia (esim. dihydroergotamiini, ergotamiini), everolimuusi, HIV-proteaasin estäjä (esim. ritonaviiri), imidatsoli (esim. ketokonatsoli), nilotinibi, pimotsidi, QT -pidentämisestä agentti (esim. kinidiini, sotaloli), kinolonia (esim. siprofloksasiini), streptogramiini (esim. kinupristiini / dalfopristiiniä), terfenadiini tai verapamiili.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Aknemycin. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ripulia tai vatsa-tai suoliston infektio
jos sinulla on ollut munuais-tai maksasairaus, sydänvaivoja, nopea tai epäsäännöllinen syke, myasthenia gravis tai verisairaus porfyria.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Aknemycin. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Astemitsolin, sisapridin, diltiatseemi, dofetilidi, HIV-proteaasin estäjä (esim. ritonaviiri), imidatsoleja (esim. ketokonatsoli), nilotinibi, pimotsidi, QT-pidentävät ainetta (esim. kinidiini, sotaloli), kinolonia (esim. siprofloksasiini), streptogramiini (esim. kinupristiini / dalfopristiiniä), terfenadiini tai verapamiilin koska sivuvaikutuksia, kuten sydän myrkyllisyys tai epäsäännöllinen syke, voi esiintyä. Tarkista lääkärisi kanssa, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat vaikuttaa sykkeeseen.
Conivaptan, torajyväalkaloideja (esim. dihydroergotamiini, ergotamiini), ja everolimuusin koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Erytromysiini
Monet reseptiä ja nonprescription lääkkeet (esim. käytetään kivut ja säryt, allergiat, verenohennuslääkkeitä, hengitysvaikeudet, syöpä, diabetes, erektio-ongelmia, kihti, sydänongelmia, korkea veren kalsiumpitoisuus, korkea verenpaine, korkea kolesteroli, HIV-infektio, tulehdus , infektiot, alhainen veren natriumpitoisuus, migreeni, mielialan tai mielenterveysongelmia, yliaktiivinen rakko, Parkinsonin tauti, ehkäisy elinsiirtohyljintä, kouristukset, vatsavaivat, univaikeudet), monivitamiini tuotteita, ja kasviperäisten tai ravintolisiä (esim. yrttiteet, koentsyymi Q10, valkosipuli, ginseng, neidonhiuspuu, mäkikuisma) saattavat myös vuorovaikutuksessa Aknemycin. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos olet epävarma, onko joku lääkkeet saattavat häiritä Aknemycin.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos erytromysiini voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Lievä ripuli on yleinen antibioottien käyttö. Kuitenkin vakavampi muoto ripuli (pseudomembranoottinen koliitti) saattaa ilmaantua harvoin. Tämä voi kehittyä, kun käytät antibioottia tai useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat sen. Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Erytromysiini toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Muista käyttää Erytromysiini koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö erytromysiini voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät erytromysiini, ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Harvoin potilailla erytromysiini on kehittynyt palautuvia kuulovaurioita. Riski on suurempi, jos sinulla on munuaisvaivoja tai otat suuria annoksia erytromysiini. Ota yhteys lääkäriin, jos saat kuulon heikkenemistä tai kuulon menetyksestä.
Erytromysiini voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita. Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät erytromysiini.
Laboratoriotesteissä, kuten maksan toiminta, munuaisten toiminta ja täydellisen verenkuvan, voidaan suorittaa, kun käytät erytromysiini. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä erytromysiini, kun olet raskaana. Erytromysiini erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät erytromysiini, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, vatsakipu, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), veriset ulosteet, heikentynyt kuulo tai kuulon menetyksestä, epäsäännöllinen syke, lihasten heikkous, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, kohtauksia, vaikea ripuli, vaikea vatsakipu tai krampit, oireita maksan ongelmista (esim. keltaisuus ihon tai silmien, vaalea uloste, vaikeaa tai jatkuvaa pahoinvointia, oksentelua, ruokahaluttomuutta tai virtsan tummumista).

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Aknemycin