Akorazol (Nizoral) Suomessa

Osta AkorazolOsta Akorazol Suomessa Apteekki netistä 24/7!

AKORAZOL (NIZORAL) MERKINNÄT


Akorazol käytetään hoidettaessa sieni-infektioita. Akorazol on atsoliantimykooteilla. Se tappaa herkkiä sieniä häiritsemällä muodostumista sieni solukalvon.

AKORAZOL (NIZORAL) OHJEET


Käytä Akorazol kuin lääkärin ohjeen mukaan!

Ottaa Akorazol suun kanssa tai ilman ruokaa.
Älä ota Antasidi kuluessa 1 tunti ennen tai 2 tunnin kuluttua sen ottamisesta Akorazol.
Jos käytät myös antikolinergisen (esim. Hyoskyamiini), H2-antagonisti (esim. famotidiini), tai protonipumpun estäjien (esim. omepratsoli), ottaa Akorazol vähintään 2 tuntia ennen H2-antagonisti, protonipumpun estäjä tai antikolinergisen .
Selvittää infektio kokonaan, ota Akorazol koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Akorazol toimii parhaiten, jos se otetaan samaan aikaan joka päivä.
Jos unohdat annoksen Akorazol, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Akorazol.

AKORAZOL (NIZORAL) VARASTOINTI


Store Akorazol välillä 59 ja 77 astetta F (15 ja 25 astetta C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Akorazol poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

AKORAZOL (NIZORAL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Ketoconazole.

ÄLÄ käytä Akorazol jos:

olet allerginen jollekin vuonna Akorazol
sinulla on sieni-infektio aivoissa kalvoja (sieni aivokalvontulehdus)
käytät aldosteronin esto (esim. eplerenoni), astemitsolin, sisapridin, conivaptan, dofetilidi, ergotamiinijohdoksia (esim. ergotamiini), erytromysiini, midatsolaami, nevirapiini, pimotsidi, kinatsoliinia (esim. alfutsosiinihydrokloridi), kinidiini, rifabutiini, rifampisiinin , terfenadiini, triatsolaami, tai 5-HT-reseptorin agonisti (esimerkiksi, eletriptaanin).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Akorazol. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos olet allerginen muille atsolisienilääkkeet (esim. itrakonatsoli)
jos sinulla on alhainen mahahapon (esim. hypochlorhydria)
jos sinulla on ollut maksasairaus, säännöllinen alkoholin käyttö, alkoholin väärinkäyttö tai alkoholiriippuvuus, tai veren ongelmia (esim. prophyria).

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Akorazol. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Monet reseptiä ja nonprescription lääkkeet (esim. käytetään infektioiden, HIV, kouristukset, ahdistuneisuus, uni, närästys, diabetes, korkea kolesteroli, sydänongelmia, korkea verenpaine, allergiat, sydämen rytmihäiriöitä, kipua, verenohennuslääkkeitä, astma, migreeni, mielialan tai mielenterveysongelmat, syövän, eturauhasen ongelmia, immuunijärjestelmän heikentämiseen, erektiohäiriöt, virtsateiden ongelmia, tai ehkäisyä [syntyvyyden]), monivitamiini tuotteita, ja kasviperäisten tai ravintolisiä voi vuorovaikutuksessa Akorazol, mikä lisää riskiä vakavia sivuvaikutuksia
Nevirapiini, rifabutiinia tai rifampisiinin koska ne heikentävät Akorazol tehokkuutta
Astemitsolin, sisapridin, dofetilidi, erytromysiini, pimotsidi, kinidiini tai terfenadiini koska riski saada vakavia sydämen haitalliset vaikutukset voivat voimistua
Midatsolaami tai triatsolaami, koska heidän toimintansa ja riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Akorazol, mikä lisää sedaatiovaaran ja hengitysvaikeuksia
Aldosteronin salpaajat (esim. eplerenoni), conivaptan, torajyväalkaloideja (esim. ergotamiini), kinatsoliineille (esim. alfutsosiini) tai 5-HT-reseptorin agonistit (esim. eletriptaani) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Akorazol.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Akorazol voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Akorazol voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Akorazol varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Harvoin, Akorazol voi aiheuttaa vakavan allergisen reaktion heti otat ensimmäisen annoksen. Oireita voivat olla hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus silmäluomien, kasvojen tai huulten tai ihottumaa tai nokkosihottumaa. Jos näin tapahtuu, hakeutumaan lääkärin hoitoon kerralla.
Alkoholin käyttö Akorazol on harvoin aiheuttanut oireet kuten punoitus, ihottuma, käsien ja jalkojen, pahoinvointi ja päänsärky. Keskustele lääkärisi kanssa ennen alkoholin nauttimisesta Akorazol.
Älä ota enempää kuin suositeltu annos tai käyttää pidempään kuin on määrätty ilman lääkärin kanssa.
Akorazol toimii vain sieniä vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa) tai bakteeri-infektioita.
Muista käyttää Akorazol koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Infektio voi myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Diabetes potilaat - Akorazol voi lisätä riskiä alhainen veren sokeri omasta diabeteslääke. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Hormonaaliset syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä) ei ehkä toimi niin hyvin, kun käytät Akorazol. Raskauden ehkäisyyn, käytä ylimääräisiä ehkäisymenetelmää (esim. kondomia).
Laboratoriotesteissä, kuten maksa-arvot, voidaan suorittaa, kun käytät Akorazol. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Akorazol tulee käyttää varoen lasten turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Akorazol kun olet raskaana. Akorazol erittyy maitoon. Älä imetä, kun käytät Akorazol.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Pahoinvointi, vatsakipu tai häiritä.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), turvotus, tumma virtsa, vähentynyt seksuaalinen kyky, masennus, epäsäännöllinen syke, kuume, vilunväristykset, tai pysyviä kurkkukipu, ruokahaluttomuus, puutuminen tai pistely käsissä tai jaloissa, vaalea uloste, vaikea tai jatkuva pahoinvointi tai vatsakipu, turvotusta tai vatsan arkuutta, itsemurha-ajatuksia, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen väsymys tai uupumus näköhäiriöt; oksentelu, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Akorazol