Alairgix (Zyrtec) Suomessa

Osta AlairgixOsta Alairgix Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ALAIRGIX (ZYRTEC) MERKINNÄT


Alairgix (setiritsiini) on antihistamiini, joka vähentää vaikutuksia luonnollisen kemiallisen histamiinia kehossa. Histamiini voi aiheuttaa oireita aivastelua, kutinaa, vetiset silmät, ja nuha.

Alairgix hoidetaan kylmä tai allergia oireita kuten aivastelua, kutinaa, vetiset silmät, tai vuotava nenä.

Alairgix on myös käytetään kutinaa ja turvotusta aiheuttama krooninen urtikaria (nokkosihottuma).

Alairgix voidaan käyttää myös tarkoituksiin ei ole mainittu tässä lääkitys oppaan.

ALAIRGIX (ZYRTEC) OHJEET


Käytä Alairgix täsmälleen ohjeiden etiketissä, tai lääkärin määräämän. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositellut.

Voit ottaa Alairgix ruoan kanssa tai ilman.

Purutabletti on pureskella ennen nielemistä.

Älä niele Alairgix liukeneva tabletti kokonaisena. Anna sen liueta suussa pureskelematta. Niellä useita kertoja, kun tabletti hajoaa. Halutessasi voit juoda nestettä auttaa niellä liuennut tabletti.

Soita lääkärillesi, jos oireet eivät lievene, jos ne pahenevat, tai jos sinulla on myös kuumetta. Säilytettäväksi huoneenlämmössä pois kosteutta ja lämpöä. Älä anna nestemäisessä muodossa tätä lääkettä jäätyä.

Annostus

Käytä Alairgix täsmälleen ohjeiden etiketissä, tai lääkärin määräämän.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Alairgix.

ALAIRGIX (ZYRTEC) VARASTOINTI


Säilytä huoneenlämmössä välillä 68-77 astetta F (20-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Lyhyt varastointi 59-86 astetta F (15-30 ° C) on sallittua. Tai säilytä jääkaapissa välillä 36-46 astetta F (2-8 ° C). Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeitä alas wc tai kaada ne viemäriin, ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. Ota yhteys apteekkiin tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

ALAIRGIX (ZYRTEC) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Cetirizine

Apuaineita: kolloidinen piidioksidi, kroskarmelloosinatrium, hypromelloosi, laktoosimonohydraatti, magnesiumstearaatti, mikrokiteinen selluloosa, polyetyleeniglykoli, titaanidioksidi

Älä käytä Alairgix jos:

Olet allerginen jollekin ainesosa Alairgix tai hydroksitsiinille Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.
Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Alairgix. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:
jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on munuais-tai maksaongelmia, tai saat dialyysihoitoa

Älä juo alkoholia tai käytä lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim. uni tuet, lihas relaxers), kun käytät Alairgix, se voi lisätä niiden vaikutuksia.

Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos se on turvallista voit ottaa tätä lääkettä, jos sinulla on jokin sairaus.

Kerro lääkärillesi, jos käytät säännöllisesti muita lääkkeitä, jotka nukuttaa sinua (kuten muut kylmä tai allergia lääkettä, huumausaineiden kipua lääketieteen, unilääkkeitä, lihas relaxers ja lääketieteen kohtauksia, masennus tai ahdistuneisuus). Ne voivat lisätä uneliaisuutta aiheuttamia Alairgix.

Tämä lista ei ole täydellinen ja muut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Alairgix. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

Tärkeät turvaohjeet:

Älä käytä minkään muun antihistamiinit iholle (kuten difenhydramiinia kerma, voide, spray) koska lisääntynyt haittavaikutuksia saattaa esiintyä.

Jos olet menossa Allergiatestaus, kysy lääkäriltäsi, jos lopeta tätä lääkitystä useita päiviä ennen testausta. Tämä lääke voi vaikuttaa allergia testitulokset.

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Siksi ennen tämän tuotteen, kerro lääkärillesi tai apteekkiin kaikista tuotteita käytät. Pidä lista kaikki lääkkeet mukaasi ja jakaa luettelon hoitavan lääkärin ja terveydenhuollon tarjoaja.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen käytettäessä Alairgix:

Uneliaisuus, suun kuivuminen, vatsakipu (lasten), väsymys, univaikeudet (lasten).

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmetä käytettäessä Alairgix:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen käheys), tumma virtsa, pyörtyminen, nopea tai epäsäännöllinen syke, mielenterveyden tai mielialan muutokset; pysyviä uupumus kohtauksia, voimakasta huimausta, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, keltaisuus silmien tai ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista.

Osta Alairgix