Alphin (Albendazole) Suomessa

Osta AlphinOsta Alphin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ALPHIN (ALBENDAZOLE) MERKINNÄT


Albendatsoli käytetään hoidettaessa tiettyjä lapamato infektioita. Albendatsoli on loislääkeresistenssin. Se vaikuttaa tappamalla herkkä loisia.

ALPHIN (ALBENDAZOLE) OHJEET


Käytä Albendatsoli kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Albendatsoli suun ruoan kanssa.
Jos sinulla on vaikeuksia niellä tabletti kokonaisena, se voidaan murskata tai pureskella hieman vettä.
Jos unohdat annoksen Albendatsoli, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla. Jos useampi kuin yksi annos jää väliin, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Albendatsoli.

ALPHIN (ALBENDAZOLE) VARASTOINTI


Store Albendatsoli huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 astetta C), tiiviisti suljetussa astiassa. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Albendatsoli poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ÄLÄ käytä Albendatsoli jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Albendatsoli tai bentsimidatsolit (esim. rabepratsoli).

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Albendatsoli. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on maksasairaus, silmäoireita (esim. verkkokalvon vaurioita), luuytimen ongelmia, alhainen veren valkosolujen määrä tai alhainen verihiutaleiden laskee.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Albendatsoli. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Simetidiini, deksametasoni tai pratsikvanteli koska ne voivat lisätä riskiä Albendatsoli sivuvaikutuksia
Teofylliini koska riski sen haittavaikutuksia voidaan korottaa Albendatsoli.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Albendatsoli voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Albendatsoli saattaa aiheuttaa huimausta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Albendatsoli varoen. Älä aja autoa tai tehdä muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Albendatsoli voi harvoin alentaa kykyä kehosi kykyä torjua infektioita. Vältä kosketusta ihmisten kanssa, jotka ovat vilustuminen tai infektioita. Kerro lääkärillesi, jos huomaat infektion oireita, kuten kuumetta, kurkkukipua, ihottumaa tai vilunväristykset.
Jos olet nainen, joka voi tulla raskaaksi, sinun pitäisi olla negatiivinen raskaustesti ennen kuin aloitat Albendatsoli. Sinun on käytettävä tehokasta ehkäisymenetelmää kun otat Albendatsoli ja vähintään 1 kuukauden kuluttua lopetat sen.
Laboratoriotestit, mukaan lukien täydellisen verenkuvan ja maksan toimintaa, voidaan suorittaa, kun käytät Albendatsoli. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Albendatsoli tulee käyttää varoen lapset alle 1-vuotias, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Älä käytä Albendatsoli jos olet raskaana. Se voi aiheuttaa haittaa sikiölle. Välttää raskautta, kun käytät sitä ja vähintään 1 kuukauden kuluttua lopetat sen. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Ei tiedetä, jos Albendatsoli erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Albendatsoli, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Päänsärky, pahoinvointi, vatsakipu, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), tumma virtsa, vähentynyt virtsaaminen, kuume, vilunväristykset, tai kurkkukipu, punainen, turvonnut, kuorinta tai rakoille iho, kohtauksia, vaikeaa tai jatkuvaa huimausta tai päänsärkyä, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoja, epätavallinen väsymys tai heikkous, näköhäiriöt, keltaisuus silmien tai ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Alphin