Althromicin (Biaxin) Suomessa

Osta AlthromicinOsta Althromicin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ALTHROMICIN (BIAXIN) MERKINNÄT


Althromicin käytetään aiheuttamien infektioiden hoidossa tietyt bakteerit. Althromicin on makrolidiantibiootti. Se toimii lopettamalla kasvun tai tappaa herkkien bakteerien vähentämällä tuotantoa tärkeitä proteiineja, joita tarvitaan bakteerin hengissä.

ALTHROMICIN (BIAXIN) OHJEET


Käytä Althromicin kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Althromicin suun kanssa tai ilman ruokaa.
Althromicin toimii parhaiten, jos se otetaan samaan aikaan joka päivä.
Jatka ottaa Althromicin vaikka tunnet olosi hyväksi.
Älä missaa mitään annosta. Jos unohdat annoksen Althromicin, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Althromicin.

ALTHROMICIN (BIAXIN) VARASTOINTI


Store Althromicin huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 astetta C), tiiviisti suljetussa astiassa. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Althromicin poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ALTHROMICIN (BIAXIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Klaritromysiini.


ÄLÄ käytä Althromicin jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Althromicin tai jollekin muulle Makrolidi (esim. erytromysiini)
käytät sisapridia, siklosporiinin, dofetilidi, eletriptaani, ergotamiinijohdoksia (esim. dihydroergotamiini, ergotamiini), H1-antagonisti (esim. astemitsoli, terfenadiini), pimotsidi, QT-pidentävät ainetta (esim. kinidiini, sotaloli, tioridatsiini), kinolonia (esim. siprofloksasiini), tai sumatriptaani.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Althromicin. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ripuli, vatsa infektio, verisairaus, vakava munuaissairaus tai maksasairaus.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Althromicin. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Aldosteronin salpaajat (esim. spironolaktoni), antikoagulantteja (esim. varfariini), bentsodiatsepiinit (esim. alpratsolaami), buspironi, karbamatsepiini, silostatsoli, sisapridi, kolkisiinille, kortikosteroidit (esim. hydrokortisoni), siklosporiinin, digoksiinin, disopyramidia, eletriptaani, torajyväalkaloideja ( esim. ergotamiini, dihydroergotamiini), H1 antagonistit (esim. astemitsoli, terfenadiini), HMG-CoA reduktaasin estäjät (esim. simvastatiini), imatinibi Makrolidi immunosuppressantteja (esim. takrolimuusi), makrolideista ja ketolidien (esim. atsitromysiini, erytromysiini), fosfodiesteraasi tyyppi 5: n estäjät (esim. sildenafiili), rifampisiinin, sumatriptaani, teofylliinien tai verapamiilin koska heidän toimintansa ja riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Althromicin
Dofetilidia, makrolideista ja ketolidien (esim. atsitromysiini, erytromysiini), pimotsidi, QT-aikaa pidentäviä lääkkeitä (esim. kinidiini, sotaloli, tioridatsiini), kinolonit (esim. siprofloksasiini), tai streptogramiinit (esim. mikamysiini), koska vakavia, mahdollisesti henkeä uhkaavia sivuvaikutuksia sydämeen tai epäsäännöllinen syke saattaa esiintyä
Rifampisiinin, koska se voi vähentää Althromicin tehokkuutta.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Althromicin voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Althromicin toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Althromicin voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Muista käyttää Althromicin koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Lievä ripuli on yleinen antibioottien käyttö. Kuitenkin vakavampi muoto ripuli (pseudomembranoottinen koliitti) saattaa ilmaantua harvoin. Tämä voi kehittyä, kun käytät antibioottia tai useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat sen. Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Laboratoriotestit, mukaan lukien täydellisen verenkuvan, voidaan suorittaa, kun käytät Althromicin. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Althromicin ei pidä käyttää lapsille nuorempi 6 kuukautta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Althromicin on todettu aiheuttavan haittaa sikiölle. Althromicin ei suositella käytettäväksi raskauden aikana, paitsi jos ei ole muita antibiootteja voidaan käyttää. Jos luulet olevasi raskaana, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Althromicin kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Althromicin erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Althromicin, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Makuaistin, ripuli, päänsärky, ruoansulatushäiriöt, pahoinvointi, mahavaivat, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), veriset ulosteet, sekavuus, heikentynyt virtsaaminen, masennus, tunne-elämän tai mielialan muutokset, hallusinaatiot, painajaiset; vaikea ripuli, vaikea vatsakipu / kouristukset, nukkumisvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Althromicin