Ampidexalone (Decadron) Suomessa

Osta AmpidexaloneOsta Ampidexalone Suomessa Apteekki netistä 24/7!

AMPIDEXALONE (DECADRON) MERKINNÄT


Ampidexalone käytetään hoitoon tietyin edellytyksin liittyä alentunut lisämunuaisen toimintaa. Sitä käytetään myös vaikean tulehduksen takia tietyt edellytykset, kuten vaikean astman, vakavia allergioita, nivelreuma, haavainen paksusuolen tulehdus, tiettyjen veren häiriöt, lupus, multippeliskleroosi, ja tietyt silmien ja ihosairauksia. Ampidexalone on kortikosteroidi. Se toimii vähentämällä tai estämällä kudosten reagoimasta tulehdus. Se myös muuttaa kehon vastauksena tiettyihin immuunistimulaatiota.

AMPIDEXALONE (DECADRON) OHJEET


Käytä Ampidexalone kuin lääkärin ohjeen mukaan!

Ottaa Ampidexalone suun ruoan kanssa.
Jos unohdat annoksen Ampidexalone, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Ampidexalone.

AMPIDEXALONE (DECADRON) VARASTOINTI


Store Ampidexalone huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Ampidexalone poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

AMPIDEXALONE (DECADRON) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Dexamethasone.
ÄLÄ käytä Ampidexalone jos:

olet allerginen jollekin vuonna Ampidexalone
sinulla on systeeminen sieni-infektio
käytät mifepristoni

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Ampidexalone. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos olet suunniteltu rokotus eläviä viruksia rokotteen (esim. isorokko)
jos sinulla on kilpirauhasen vajaatoiminta, maksa-tai munuaisongelmia, diabetes tai haavainen paksusuolen tulehdus
jos sinulla on sydänvaivoja, ruokatorvitulehdus, gastriitti, mahalaukun tukkeuma tai perforaatio tai haavauma
jos sinulla on aikaisemmin ollut mielenterveyden ongelmia (esim. masennusta), glaukooma, kaihi, tai muita silmäoireita
jos sinulla on herpes infektio silmässä tai mikä tahansa muu infektio (bakteeri-, sieni-tai virus), on tai on äskettäin ollut tuberkuloosi (TB) tai positiivisiksi TB, tuhkarokko tai vesirokko.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Ampidexalone. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Barbituraatit (esim. fenobarbitaali), karbamatsepiini, hydantoiinit (esim. fenytoiini) tai rifampisiinin koska ne heikentävät Ampidexalone toiminnan tehokkuuteen
Klaritromysiini, atsolisienilääkkeiden (esim. ketokonatsoli), steroideihin ehkäisyvalmisteiden (esim. desogestreelin) tai troleandomysiini koska sillä heikkous, sekavuus, lihaskipu, nivelkipu tai alhainen verensokeri, voi ilmetä
Metotreksaattia tai ritodriinin koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Ampidexalone
Hydantoiinit (esim. fenytoiini), mifepristonin tai eläviä rokotteita, koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Ampidexalone
Antikoagulantteja (esim. varfariini) tai aspiriini, koska heidän toimintansa ja haittavaikutuksia voidaan lisätä tai vähentää Ampidexalone.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Ampidexalone voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Ampidexalone voi alentaa kykyä kehosi kykyä torjua infektioita. Vältä kosketusta ihmisten kanssa, jotka ovat vilustuminen tai infektioita. Kerro lääkärillesi, jos huomaat infektion oireita, kuten kuumetta, kurkkukipua, ihottumaa tai vilunväristykset.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Ampidexalone ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Ampidexalone voi aiheuttaa nousu verenpaine, suolaa ja vettä pidättyminen ja kaliumin menetys. Saatat joutua rajoittamaan suolan käyttöä ja ottaa kalsiumia.
Ampidexalone voi aiheuttaa kalsiumin menetys ja edistää osteoporoosin. Ottaa riittävän kalsiumin ja D-vitamiinilisää.
Diabetes potilaat - Ampidexalone saattaa vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Varovaisuutta on käytettäessä Ampidexalone lapsilla, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Kortikosteroidit saattavat vaikuttaa kasvuvauhti lapsille ja nuorille joissakin tapauksissa. He voivat tarvita säännöllistä kasvun varalta kun he ottavat Ampidexalone.
Raskaus ja imetys: Ei tiedetä, jos Ampidexalone voi aiheuttaa haittaa sikiölle. Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Ampidexalone kun olet raskaana. Ampidexalone erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Ampidexalone.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Univaikeudet; tunne kiertoliikkeeseen, ruokahalun lisääntyminen, lisääntynyt hikoilu, ruoansulatushäiriöt, mielialan muutokset, hermostuneisuus.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), ruokahalun menetys, musta, tervainen uloste, muutokset kuukautiset, kouristukset, masennus, ripuli; huimaus, voimistuminen hyvinvoinnin, kuume, yleinen kehon vaivat, päänsärky, kohonnut silmän, nivel-tai lihaskipu, mielialanvaihtelut, lihasheikkoutta, persoonallisuuden muutoksia, pitkäaikainen kurkkukipu, kylmä, tai kuumetta, turvotusta kasvojen , voimakas pahoinvointi tai oksentelu, turvotus jalkojen ja jalkaterien, epätavallinen painonnousu, oksentelu materiaalia, joka näyttää kahvinporot, heikkous, laihtuminen.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä.

Osta Ampidexalone