Ansitec (Buspar) Suomessa

Osta AnsitecOsta Ansitec Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ANSITEC (BUSPAR) MERKINNÄT


Ansitec käytetään lyhytaikaisten helpotusta ahdistusta symptoms.Ansitec on antianxiety agentti. Se reagoi tiettyjä kemiallisia reseptoreihin.

ANSITEC (BUSPAR) OHJEET


Käytä Ansitec kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Ansitec suun. Ota se johdonmukaisesti joko aina ruoan kanssa tai aina ilman ruokaa.
Vältä suuria määriä greipin tai greippimehun käytät Ansitec. Keskustele lääkärisi tai apteekista, jos sinulla on kysyttävää lukien greippi tai greippimehua ruokavalioosi kun käytät Ansitec.
Ansitec on suunniteltu otettava joka päivä estämään ahdistusta oireita. Se ei toimi, jos se otetaan vain tarvittaessa tai vain kun ahdistus oireet ovat läsnä.
Edelleen otettava Ansitec vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä missaa mitään annosta.
Jos unohdat annoksen Ansitec, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Ansitec.

ANSITEC (BUSPAR) VARASTOINTI


Store Ansitec 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Vältä lämpötiloissa yli 86 astetta F (30 ° C). Pidä Ansitec poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ANSITEC (BUSPAR) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Buspironi HCl.

ÄLÄ käytä Ansitec jos:

olet allerginen jollekin vuonna Ansitec
sinulla on vaikea maksa-tai munuaisongelmia
käytät furatsolidoni, natriumoksibaattia (GHB), tai monoamiinioksidaasin (MAO) (esim. feneltsiini), tai jos olet ottanut MAO viimeisten 14 päivän aikana.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Ansitec. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut alkoholismin tai päihteiden, tai on maksa-tai munuaisongelmia
jos sinulla on ollut itsetuhoisia ajatuksia tai toimia.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Ansitec. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Furatsolidoni tai MAO-estäjät (esim. feneltsiini), koska vakavia haittavaikutuksia, mukaan lukien vaikea korkea verenpaine, voi esiintyä
Atsolisienilääkkeet (esim. ketokonatsoli), diltiatseemi, HIV-proteaasin estäjät (esim. ritonaviiri), makrolideista ja ketolidien (esim. erytromysiini, atsitromysiini), nefatsodoni tai verapamiili koska ne voivat lisätä riskiä Ansitec sivuvaikutuksia
Karbamatsepiini, deksametasoni, fenobarbitaali, fenytoiini tai rifampisiinin koska ne heikentävät Ansitec tehokkuutta
Natriumoksibaattiannosta (GHB) koska riski sen haittavaikutuksia voidaan korottaa Ansitec.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Ansitec voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Ansitec voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta, näön hämärtyminen tai huimaus. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Ansitec varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Laboratoriotesteissä, kuten maksan toiminta, munuaisten toiminta ja täydellisen verenkuvan, voidaan suorittaa, kun käytät Ansitec. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Ansitec tulee käyttää varoen lapsista 6 vuotta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Ansitec kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Ansitec erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Ansitec.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Näön hämärtyminen, huimaus, uneliaisuus, hermostuneisuus, päänsärky, huimaus, pahoinvointi.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen käheyttä); epänormaali lihasten liikkeet, rintakipu, pyörtyminen, kuume, epäsäännöllinen syke, tappio koordinointi, muistin ongelmia, uusi tai paheneva henkinen, mielialan tai persoonallisuuden muutoksia (esim. viha, vihamielisyys, sekavuus, masennus), kouristuksia, itsetuhoajatuksia tai toimia, epätavallinen levottomuus, näköhäiriöt.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Ansitec