Anxer (Cephalexin) Suomessa

Osta AnxerOsta Anxer Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ANXER (CEPHALEXIN) MERKINNÄT


Anxer käytetään hoitoon tiettyjen bakteeri-infektiot. Anxer on kefalosporiiniantibiootti. Se toimii häiritsemällä bakteerien soluseinän muodostumiseen. Tämä heikentää soluseinän, jolloin se repeämä, ja tappaa bakteerit.

ANXER (CEPHALEXIN) OHJEET


Käytä Anxer kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Anxer suun kanssa tai ilman ruokaa.
Selvittää infektio kokonaan, ota Kefaleksiini koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Anxer, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Anxer.

ANXER (CEPHALEXIN) VARASTOINTI


Store Anxer 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Anxer poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ÄLÄ käytä Kefaleksiini jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Kefaleksiini tai jollekin muulle kefalosporiiniantibiootti (esim. kefuroksiimi).

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Anxer. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muun aineen
jos sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikea ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, huimaus) ja penisilliini (esim. amoksisilliini) tai muita laktaamiantibioottia (esim. imipeneemiä)
jos sinulla on maha-tai suolisto-ongelmia (esim. tulehdus), veren hyytymistä ongelmia, munuais-tai maksaongelmia, tai huono ravinto.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Anxer. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Metformiini koska sen toiminta ja riskit sen haittavaikutuksia voidaan korottaa Kefaleksiini
Probenecid koska se voi kasvaa toimia ja riski Kefaleksiini sivuvaikutuksia
Antikoagulantteja (esim. varfariini), koska haittavaikutusten riski, kuten verenvuoto, voi lisääntyä.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Anxer voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Anxer saattaa aiheuttaa huimausta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Anxer varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Anxer saattaa vähentää kykyä oman veren hyytymistä. Vältä toimista, jotka voivat aiheuttaa mustelmia tai vammoja. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on epätavallisia mustelmia tai verenvuotoa. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on tumma, tervainen, tai veriset ulosteet.
Lievä ripuli on yleinen antibioottien käyttö. Kuitenkin vakavampi muoto ripuli (pseudomembranoottinen koliitti) saattaa ilmaantua harvoin. Tämä voi kehittyä, kun käytät antibioottia tai useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat sen. Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Muista käyttää Kefaleksiini koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Anxer toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Anxer voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Diabetes potilaat - Anxer voi aiheuttaa joidenkin testien tuloksiin virtsan glukoosin olla väärässä. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat ruokavaliota tai annostusta diabeteslääke.
Anxer voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita. Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Anxer.
Käytä Anxer varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Käytä Anxer varoen lapsista 10 vuotta, joilla on ripulia tai infektio vatsassa tai suoliston.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Kefaleksiini kun olet raskaana. Anxer erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Anxer, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, huimaus, päänsärky, ruoansulatushäiriöt, nivelkipu, vatsakipu, väsymys.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), levottomuus, sekavuus, virtsan tummumista, vähentynyt virtsaaminen, kuume, hallusinaatiot, punainen, turvonnut, tai rakoille iho, kohtauksia, vaikea tai verinen ripuli, vaikea vatsakipu tai krampit, voimakas väsymys, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen emätin kipua, hajua tai vastuuvapauden, keltaisuus silmien tai ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Anxer