Apo-prazo (Minipress) Suomessa

Osta Apo-prazoOsta Apo-prazo Suomessa Apteekki netistä 24/7!

APO-PRAZO (MINIPRESS) MERKINNÄT


Apo-prazo käytetään hoitoon korkea verenpaine tai eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun (BPH). Apo-prazo on alfa-salpaaja. Se toimii aiheuttamalla verisuonten ja lihasten ympärille virtsaputken (putki johtaa ulos virtsarakon) rentoutua. Tämä auttaa alentamaan verenpainetta ja parantaa virtsan oireita eturauhasen liikakasvua (BPH).

APO-PRAZO (MINIPRESS) OHJEET


Käytä Apo-prazo kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Apo-prazo suun kanssa tai ilman ruokaa.
Jos unohdat annoksen Apo-prazo, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Apo-prazo.

APO-PRAZO (MINIPRESS) VARASTOINTI


Store Apo-prazo huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Älä varastoi lämpöä, valoa ja kosteutta. Pidä Apo-prazo poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

APO-PRAZO (MINIPRESS) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: pratsosiinihydrokloridi.

ÄLÄ käytä Apo-prazo jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Apo-prazo.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Apo-prazo. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on rintakipua, sydänsairaus, narkolepsia tai munuaisongelmia
jos sinun tulee ottaa silmäleikkaus.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Apo-prazo. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi) tai verapamiilin, koska ne voivat lisätä riskiä Apo-prazo sivuvaikutuksia
Beetasalpaajia (esim. propranololi) tai fosfodiesteraasiestäjien (esim. sildenafiilia), koska niiden toiminta ja riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Apo-prazo.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Apo-prazo voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Apo-prazo saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen ensimmäisen annoksen jälkeen. Ota ensimmäinen annos nukkumaan mennessä. Jos nouset ylös yöllä, istumaan ja seisomaan hitaasti. Jatka istumaan ja seisomaan hitaasti kun käytät Apo-prazo.
Apo-prazo saattaa aiheuttaa huimausta, uneliaisuutta, pyörrytystä tai näön hämärtymistä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Apo-prazo varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Apo-prazo saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Vältä harjoittamasta vaarallisia tehtäviä vähintään 24 tunnissa sen jälkeen kun ensimmäisestä annoksesta, puuttuu useita annoksia, annoksen nostaminen, tai toteuttaa muita korkea verenpaine lääkitys.
Ennen kuin juot alkoholia, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Apo-prazo ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Potilaat, jotka ottavat lääkettä korkean verenpaineen usein väsynyt tai ajaa alas muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta. Muista ottaa lääkkeesi, vaikka et voi tuntea "normaali". Kerro lääkärille, jos sinulle kehittyy uusia oireita.
Apo-prazo voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita, mukaan lukien testit feokromosytooma (lisämunuaisen kasvain). Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Apo-prazo.
Käytä Apo-prazo erittäin varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Apo-prazo ei pitäisi käyttää lapsille, turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Apo-prazo kun olet raskaana. Apo-prazo erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Apo-prazo, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Huimaus, uneliaisuus, suun kuivuminen, tihentynyt virtsaamistarve, päänsärky, voimattomuus, huimaus, nenän tukkoisuus, pahoinvointi, heikkous.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), näön hämärtyminen, pyörtyminen, nopea tai epäsäännöllinen syke, masennus, vaikea tai pitkäaikainen huimaus, turvotus käsien tai jalkojen.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Apo-prazo