Aquacort (Pulmicort) Suomessa

Osta AquacortOsta Aquacort Suomessa Apteekki netistä 24/7!

AQUACORT (PULMICORT) MERKINNÄT


Aquacort sisältää budesonidi, joka on kortikosteroidi. Budesonidi estää vapauttamista aineita elimistössä, joka aiheuttaa tulehduksen.

Aquacort käytetään estämään astmakohtauksia. Se ei kohdella astmakohtauksen, joka on jo alkanut. Se toimii vähentämällä ärsytystä ja turvotusta hengitysteihin, joka auttaa vähentämään tai estämään astman oireita.

Aquacort voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin kuin lueteltu.

AQUACORT (PULMICORT) OHJEET


Käytä Aquacort juuri sellaisena kuin se oli määrätty sinulle. Älä käytä lääkettä suurempia määriä, tai käyttää sitä pidempään kuin suositeltu lääkäri. Noudata resepti-etiketissä.

Älä käytä Aquacort hoitoon astmakohtauksen, joka on jo alkanut. Se ei toimi tarpeeksi nopeasti kääntää oireita. Käytä vain lyhytvaikutteinen hengitettynä lääketieteen hoitoon astmakohtauksen.

Aquacort mukana potilaan ohjeet turvallisesta ja tehokkaasta käytöstä, ja ohjeet pohjamaalaus inhalaattorin. Seuraa näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysyttävää.

Vähentää mahdollisuus kehittää hiivatulehdus suussa, huuhtele suusi vedellä käytön jälkeen Aquacort. Jos käytät sumutinta kanssa naamariin, pese peitealueen kasvosi jokaisen käyttökerran jälkeen.

Jos käytät myös steroidi lääkitystä, älä lopeta steroidi yhtäkkiä tai sinulla voi olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Keskustele lääkärisi kanssa siitä ottaen vähemmän ja vähemmän steroidi ennen pysähtymistä kokonaan.

Ota yhteys lääkäriin, jos astma oireet eivät lievene käytät Aquacort 2 viikkoa.

Astma hoidetaan yleensä yhdistelmä eri lääkkeitä. Parhaiten hoitoon kunnossa, käytä kaikkia lääkkeitä ohjeiden lääkäri. Älä muuta annosta tai lääkitystä aikataulun ilman neuvoa lääkäriltä.

Annostusta voidaan joutua muuttamaan, jos sinulla on leikkaus, sairas, on stressiä tai on äskettäin ollut astmakohtaus. Keskustele lääkärisi kanssa, jos joku astmalääkkeet eivät näytä toimivan yhtä hyvin hoitoon tai ehkäisyyn astmakohtauksia.

Soita lääkärillesi heti, jos sinusta tuntuu, että Aquacort tekee kunto huonompi. Jos se tuntuu sinun täytyy käyttää enemmän joku lääkitys 24 tunnin aikana, keskustele lääkärisi kanssa.

Voit olla varma Aquacort ei aiheuta haitallisia vaikutuksia, lääkärin tulee tarkistaa edistymistä säännöllisesti. Älä missaa mitään tapaamisia.

Käyttämällä steroidi voi alentaa verisoluja, jotka auttavat elimistöäsi torjumaan infektioita. Tämä voi helpottaa voit saada sairas on noin muita, jotka ovat sairaita.

Säilytä Aquacort huoneenlämmössä pois kosteutta ja lämpöä. Pidä kansi jauheannostelijasi laitetta ei käytetä.

Pidä kaistale Aquacort Respules folioon kirjekuoressa, valolta suojattuna, kunnes olet valmis käyttämään lääkitystä. Jälkeen revittiin pois yksi ampulli, palaa nauhan kirjekuoren suojella jäljellä ampullit valolta. Säilytä folio kirjekuoren pystyssä. Kun olet avannut kirjekuoren, sinun on käytettävä ampullit 2 viikon kuluessa.

Aquacort Flexhaler Laitteessa on Osoitin ilmaisee näyttää, miten monta annosta on jäljellä sisälle. Nämä annos-counter merkit osoittavat välein 20 annosta. Ilmaisin ei ehkä näytä liikkua vasta noin 5 annosta on käytetty.

> Älä käytä ylimääräisiä annos vain siksi Flexhaler indikaattori ei ole näkyvästi muuttanut pienempi numero yhden käyttökerran jälkeen. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää käyttäen inhalaattorin.

Hanki Aquacort reseptisi ennen kuin loppuu lääketieteen kokonaan. Heitä vanhat inhalaattorin pois. Se on kertakäyttöinen säiliö, ja ei voi täyttää uudelleen budesonidin kanssa.

AQUACORT (PULMICORT) VARASTOINTI


Vaihda aina kansi. Store inhalaattorin huoneenlämmössä välillä 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) kuivassa paikassa kosteudelta.

AQUACORT (PULMICORT) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: budesonidiÄlä käytä Aquacort hoitoon astmakohtauksen, joka on jo alkanut. Se ei toimi tarpeeksi nopeasti kääntää oireita. Käytä vain lyhytvaikutteinen hengitettynä lääketieteen hoitoon astmakohtauksen.

Ota yhteys lääkäriin, jos astma oireet eivät lievene käytät Aquacort 2 viikkoa.

Soita lääkärillesi heti, jos luulet joku astmalääkkeet eivät toimi niin hyvin kuin tavallista. Lisääntynyt tarve lääkitys voisi olla varhainen merkki vakavasta astmakohtauksen.

Annostusta Aquacort voi muuttua, jos sinulla on leikkaus, sairas, on stressiä tai on äskettäin ollut astmakohtaus. Keskustele lääkärisi kanssa, jos joku astmalääkkeet eivät näytä toimivan yhtä hyvin hoitoon tai ehkäisyyn astmakohtauksia.

Jos käytät myös suullisen steroideja lääkitystä, älä lopeta steroidi yhtäkkiä tai sinulla voi olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Keskustele lääkärisi kanssa siitä ottaen vähemmän ja vähemmän steroidi ennen pysähtymistä kokonaan.

Tärkeät turvaohjeet:

Et saa ottaa Aquacort jos olet allerginen budesonidi, tai jos sinulla on akuutti astmakohtaus.

Ennen kuin käytät Aquacort, kerro lääkärillesi, jos olet allerginen jollekin lääkkeitä, tai jos sinulla on:
maksasairaus;

osteoporoosi;

herpes simplex-infektio silmäsi;

minkä tahansa bakteeri-, sieni-tai virusinfektio, tai

tuberkuloositausta.

FDA raskauden luokan B. Aquacort ei odoteta olevan haitallista sikiölle. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Budesonidi voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä Aquacort kertomatta lääkärillesi, jos imetät lasta.

Vältä lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla on infektioita. Soita lääkärillesi käyttö ennaltaehkäisevään hoitoon, jos olet alttiina vesirokko tai tuhkarokko. Nämä olosuhteet voivat olla vakavia tai jopa kuolemaan johtavia ihmisiä, jotka käyttävät steroidi lääkitys.

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Aquacort:

nokkosihottuma;

hengitysvaikeuksia;

Kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista haittavaikutuksista:

heikkoutta, väsymystä, pahoinvointia, oksentelua, tuntuu kuin saatat pyörtyä;

vinkumista tai hengitysvaikeuksia käytön jälkeen Aquacort;

paheneminen hengitystieoireita;

korvan kipu kuume;

näköhäiriöitä, tai

muutokset muoto tai sijainti rasvaa (erityisesti kädet, jalat, kasvot, kaula, rinnat, ja vyötärö).

Vähemmän vakavat Aquacort haittavaikutuksia voivat olla:

valkoisia laikkuja tai haavaumia sisällä suussa tai huulet;

vuotava tai tukkoinen nenä, aivastelu;

kurkkukipu, yskä;

pahoinvointi, oksentelu, ripuli, vatsakipu;

nenäverenvuoto, tai

päänsärky.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista.

Osta Aquacort