Artezine (Cardura) Suomessa

Osta ArtezineOsta Artezine Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ARTEZINE (CARDURA) MERKINNÄT


Artezine käytetään hoitoon korkea verenpaine ja hoitoon oireita eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun (BPH). Artezine on alfa-salpaaja. Se toimii rentouttava lihaksia verisuonissa, mikä johtaa verenpaineen aleneminen. Miehillä BPH, alfa-salpaajat toimivat lieventämällä lihasten ympärille virtsaputken (putki, joka valuu virtsaa rakko), mikä parantaa virtsateiden oireita.

ARTEZINE (CARDURA) OHJEET


Käytä Artezine kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Artezine suun kanssa tai ilman ruokaa.
Artezine voi aiheuttaa äkillisen verenpaineen laskua ensimmäisen annoksen jälkeen. Ota ensimmäinen annos nukkumaan mennessä. Jos nouset ylös yöllä, istumaan hitaasti, sitten seisomaan hitaasti.
Jos unohdat annoksen Artezine, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Artezine.

ARTEZINE (CARDURA) VARASTOINTI


Store Artezine 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Artezine poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ARTEZINE (CARDURA) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Doxazosin mesylate.

ÄLÄ käytä Artezine jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Artezine tai vastaavat lääkkeet (esim. pratsosiini).

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Artezine. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut eturauhasen syöpä, munuais-tai maksaongelmia, tai korkea tai matala verenpaine
jos sinun tulee ottaa silmäleikkaus.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Artezine. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista.

Fosfodiesteraasi tyyppi 5-estäjien (esim. sildenafiili, vardenafiili), koska vakavia alhainen verenpaine voi laskea
Klaritromysiini, HIV-proteaasin estäjät (esim. ritonaviiri), itrakonatsoli, ketokonatsoli, nefatsodoni, telitromysiini tai vorikonatsolin koska ne voivat lisätä riskiä Artezine sivuvaikutuksia.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Artezine voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Artezine voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Artezine varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Artezine voi aiheuttaa äkillisen verenpaineen laskua ensimmäisen annoksen jälkeen. Ota ensimmäinen annos nukkumaan mennessä. Jos nouset ylös yöllä, istumaan hitaasti, sitten seisomaan hitaasti. Tämä auttaa vähentämään pyörrytystä tai huimausta. Nämä vaikutukset todennäköisemmin jälkeen esiintyy muutaman ensimmäisen annoksen tai jos annos on lisääntynyt, mutta voi tapahtua milloin tahansa, kun käytät lääkettä. Se voi ilmetä myös, jos lopetat lääkkeen ja käynnistä hoitoa.
Artezine saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Älä ota enempää kuin suositeltu annos ilman lääkärin kanssa.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Artezine ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus (mukaan lukien silmäleikkaus).
Artezine voi harvoin aiheuttaa pitkittynyt, kivulias erektio. Tämä voisi tapahtua, vaikka et ole seksiä. Jos tätä ei hoideta heti, se voisi johtaa pysyvään seksuaalinen ongelmia, kuten impotenssi. Ota heti yhteys lääkäriin, jos näin tapahtuu.
Potilaat, jotka ottavat lääkettä korkean verenpaineen usein väsynyt tai ajaa alas muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta. Muista ottaa lääkkeesi, vaikka et voi tuntea "normaali". Kerro lääkärille, jos sinulle kehittyy uusia oireita.
Laboratoriotesteissä, kuten verenpaine, voidaan suorittaa, kun käytät Artezine. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Artezine varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti matala verenpaine.
Artezine ei pitäisi käyttää lapsille, turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Artezine kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Artezine erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Artezine, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Huimaus, uneliaisuus, huimaus, nenän tukkoisuus, väsymys, heikkous.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), rintakipu, pyörtyminen, epäsäännöllinen syke, pitkittynyt, kivulias erektio, vaikea tai pitkäaikainen huimausta tai päänsärkyä , hengenahdistus, nilkkojen turvotus, jalat tai kädet, näköhäiriöt.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Artezine