Asamax (Asacol) Suomessa

Osta AsamaxOsta Asamax Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ASAMAX (ASACOL) MERKINNÄT


Asamax (Mesalamine viivästynyt vapautuvaa tablettia) tabletit on tarkoitettu hoitoon lievää tai kohtalaista aktiivinen haavainen koliitti ja ylläpitoon remission haavainen paksusuolen tulehdus.

ASAMAX (ASACOL) OHJEET


Ottaa lääkettä täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Älä myöskään lopeta lääkitystä neuvottelematta ensin lääkärin kanssa.

Pidä lääkkeen koko ajan hoidon, vaikka olosi tuntuisikin paremmalta muutaman päivän. Älä unohda yhtään annosta.

Sinun tulee ottaa viivästyneen vapauttavat tabletit ruoan kanssa. Kaikki muut merkit kapselit ja tabletit voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.

Niele kapseli tai tabletti kokonaisena. Älä avaa, riko, murskaa tai pureskele sitä ennen nielemistä.

Älä vaihda toiseen merkkiin ilman lääkärin kanssa. Määrä kapseleita tai tabletteja, että otat riippuu tuotemerkin ja vahvuus lääke. Jos täytät lääkkeesi ja se näyttää erilaiselta, kysy apteekista. Yksi tabletti ASACOL ® HD 800 milligrammaa (mg) tabletti ei toimi samalla tavalla kuin kaksi ASACOL ® 400 mg: n tabletteja.

Jos käytät laajennettu release kapseli tai viivästyneen depottabletti, osa kapseli tai tabletti saattaa kulkeutua jakkara, kun elimistö on imeytynyt lääke. Tämä on normaalia ja mitään syytä huoleen.

Jos unohdat annoksen tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta.

Annostus

Tämän lääkkeen annosta on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärisi määräyksestä tai suuntiin etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri kehota sinua tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkettä. Myös annosten määrän otat joka päivä, määräajassa annosten välillä, ja aika otat lääkettä riippuu lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Hoitoon lievää tai kohtalaista aktiivinen haavainen paksusuolen tulehdus:

Tavallinen annos aikuisille on kaksi 400 mg: n tabletit voidaan ottaa kolme kertaa päivässä yhteensä vuorokausiannos 2,4 grammaa kesto 6 viikkoa.


Ylläpidosta peruuttamisesta haavainen paksusuolen tulehdus:

Suositeltu annos aikuisille on 1,6 grammaa päivässä, jaettuina annoksina. Hoidon kestoa mahdollisille, hyvin kontrolloidussa tutkimuksessa oli 6 kuukautta.

Kaksi Asamax (Mesalamine viivästynyt depottablettina) 400 mg tabletit ei ole osoitettu olevan biologisesti samanarvoisia Asamax ® HD (mesalamine) viivästyneen release 800 mg: n tabletti.

ASAMAX (ASACOL) VARASTOINTI


Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, kuumuudelta, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojattava jäätymiseltä.

Säilytä hidastuneen vapautumisen tablettia tiukasti suljetussa astiassa suojella niitä kosteudelta. Operaattorin desikkantti pusseja säiliö voi myös auttaa pitämään tabletit saamasta kostea.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Älä pidä vanhentuneita lääkkeitä tai lääkettä ei enää tarvita.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös sinun ja lääkärisi tekee.

Ennen kuin käytät Asamax kerro lääkärillesi, jos sinulla on joskus ollut mitään epätavallista tai allerginen reaktio tätä lääkettä tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita allergioita, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etikettiin tai pakkaukseen ainekset varovasti.

Asamax (Mesalamine viivästynyt vapautuvaa tablettia) tablettia ovat vasta-aiheisia potilailla, jotka ovat yliherkkiä salisylaateille tai jollekin komponenttien Asamax (Mesalamine viivästynyt vapautuvaa tablettia) tablettia.

Potilaat, joilla mahaportin ahtauma ehkä pitkäaikainen ventrikkeliretentio Asamax tabletteja, jotka voivat viivästyttää vapauttamista mesalamine paksusuolessa.

Pahenemista oireita koliittia on raportoitu 3% Asamax (Mesalamine hidastuneen vapautumisen tablettia) saaneista potilaista kontrolloiduissa kliinisissä tutkimuksissa. Tämä välittömän reaktion, jolle on ominaista kouristelua, vatsakipu, verinen ripuli, ja joskus kuume, päänsärky, huonovointisuus, kutina, ihottuma, ja sidekalvotulehdus, on raportoitu aloittamisen jälkeen Asamax tabletit sekä muita Mesalamine tuotteita. Oireet yleensä häviävät, kun Asamax (Mesalamine viivästynyt vapautuvaa tablettia) tablettia lopetetaan.

Jotkut potilaat, jotka ovat kokeneet yliherkkyysreaktion sulfasalazine voi olla samanlainen reaktio ASACOL tabletteja tai muita yhdisteitä, jotka sisältävät tai muunnetaan Mesalamine.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin saat lääkäriltäsi, onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Virtsaa tai verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa heti, jos sinulla on vatsan tai vatsakipu, verinen ripuli, kouristukset, kuume, päänsärky tai ihottuma, kun käytät tätä lääkettä. Nämä voivat olla oireita kutsuttu mesalamine aiheuttama akuutti intoleranssi oireyhtymä.

Älä ota antasideja (esim. Amphojel ®, Maalox ®, Mylanta ®, Tums ®), kun käytät Apriso ™ laajennettu release kapselit. Käyttänyt näitä lääkkeitä yhdessä voivat muuttaa määrää lääkettä, joka vapautuu elimistössä.

Kerro lääkärillesi, jos olet saanut allergisen reaktion sulfasalazine (Azulfidine ®).

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärisi kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeitä ja luontaistuotteita tai vitamiinivalmisteita.

Yhdessä sen tarvitsi vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos he ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista välittömästi lääkäriltäsi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista:

Yleisempiä:

Vatsa-tai vatsakipu (vaikea)
verinen ripuli
verenvuotoa peräsuolesta

Harvinaisempia:

Vatsa-tai vatsakrampit (vaikea)
näön hämärtyminen
huimaus
kuume
täyttymisen tai turvotuksen tunne
päänsärky (vaikea)
hermostuneisuus
hakkaa korvissa
paine vatsassa
ihottuma ja kutina
hidas tai nopea syke
turvotusta vatsan tai vatsan alueella
epätavallinen väsymys tai heikkous

Harvinainen:

Levottomuus
selkäkipu (vaikea)
sininen tai kalpea iho
rintakipu, mahdollisesti siirtymässä vasen käsi, kaula, tai olkapään
vilunväristykset
pahoinvointia tai oksentelua
hengästyneisyys
keltaiset silmät tai ihon

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä:

Sekaannus
syvän tai hengitys huimausta
ripuli (vaikea tai jatkuva)
tai hengitysvaikeudet
huimausta tai pyörrytystä
uneliaisuus (vaikea)
tunne jatkuvaa liikettä itse tai ympäristössä
päänsärkyä (voimakas tai jatkuva)
kuulon heikkenemistä tai korvien tai surinaa korvissa (jatkuvat)
pahoinvointia tai oksentelua (jatkuvat)
tunnottomuus jaloissa, käsissä, ja suun ympärillä
kohtausten
tunne kehruu
hikoilu
puristava tunne rinnassa
hengityksen vinkuminen

Osta Asamax