Asoflon (Flomax) Suomessa

Osta AsoflonOsta Asoflon Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ASOFLON (FLOMAX) MERKINNÄT


Asoflon käytetään hoitoon laajentuneen eturauhasen (eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun [BPH]). Asoflon on alfa-salpaaja. Se toimii lieventämällä lihaksia eturauhasen ja virtsarakon, mikä parantaa virtsan virtausta ja vähentää oireita BPH.

ASOFLON (FLOMAX) OHJEET


Käytä Asoflon kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Asoflon suun 30 minuuttia syömisen jälkeen saman aterian joka päivä.
Niellä Asoflon koko. Älä riko, murskaa, pureskele tai avaa kapselia ennen nielemistä.
Jos unohdat annoksen Asoflon, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla. Jos unohdat enemmän kuin 2 annosta Asoflon, ota yhteys lääkäriin ohjeita.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Asoflon.

ASOFLON (FLOMAX) VARASTOINTI


Store Asoflon 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Asoflon poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ASOFLON (FLOMAX) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Tamsulosin.

ÄLÄ käytä Asoflon jos:

olet allerginen jollekin vuonna Asoflon
potilas on nainen tai lapsi
käytät jotain muuta alfa-salpaaja (esim. pratsosiini).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Asoflon. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä tai muita aineita
jos sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikea ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, huimaus) jollekin sulfonamidi (sulfa) lääke, kuten asetatsolamidi, selekoksibi, tietyt diureetit (esim. hydroklooritiatsidi), sulfonyyliureat (esim. glyburidi), probenesidi, sulfametoksatsoli, valdekoksibin tai tsonisamidi.
jos sinulla on ollut maksa-tai munuaisongelmia, tai korkea tai alhainen verenpaine tai eturauhassyöpä
jos sinun tulee ottaa silmäleikkaus.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Asoflon. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Alfa-salpaajat (esim. pratsosiini) tai fosfodiesteraasiestäjien (esim. sildenafiilia), koska oireet alhainen verenpaine (esim. vakavia huimausta, pyörrytystä, pyörtymistä) voi esiintyä
Atsolisienilääkkeet (esim. ketokonatsoli), simetidiini tai serotoniinin erityistä takaisinoton estäjät (esim. fluoksetiini), koska ne saattavat lisätä riskiä Asoflon sivuvaikutuksia
Varfariinin koska haittavaikutusten riski saattaa kasvaa.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Asoflon voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Asoflon voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta, näön hämärtyminen, huimaus tai pyörtyminen. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Asoflon varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Asoflon saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Älä aja autoa tai tehdä muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä 12 tunnin kuluttua ensimmäisen annoksen Asoflon tai mahdollisen annoksen suurentamisen jälkeen.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Asoflon ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Asoflon voi harvoin aiheuttaa pitkittynyt, kivulias erektio. Tämä voisi tapahtua, vaikka et ole seksiä. Jos tätä ei hoideta heti, se voisi johtaa pysyvään seksuaalinen ongelmia, kuten impotenssi. Ota heti yhteys lääkäriin, jos näin tapahtuu.
Sinun täytyy käydä säännöllisesti lääkärintarkastuksissa hoitavaan lääkäriisi käytät Asoflon. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Asoflon on miesten käyttöön vain, eikä sitä pitäisi käyttää naisilla.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Selkäkipua, näön hämärtyminen, yskä, vähentynyt seksuaalinen kyky, ripuli, huimaus, uneliaisuus, pyörrytys, vuotava tai tukkoinen nenä, poskiontelo tulehdus, nukkumisvaikeuksia, heikkous.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), rintakipu, pyörtyminen, kuume, vilunväristykset, tai jatkuva kurkkukipu, epäsäännöllinen syke, pitkittynyt, kivulias erektio; vakavia pysyviä huimausta.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Asoflon