Axim (Ceftin) Suomessa

Osta AximOsta Axim Suomessa Apteekki netistä 24/7!

AXIM (CEFTIN) MERKINNÄT


Axim käytetään bakteeri-infektioiden hoidossa (sinus, iho-, keuhko-, virtsatie-, korva-ja kurkkutautien). Sitä voidaan myös käyttää hoitamaan Lymen tauti ja tippuri. Axim on kefalosporiiniantibiootti. Se toimii häiritsemällä muodostumista bakteerien solu-seinään niin, että seinämä murtuu, mikä johtaa kuolemaan bakteerit.

AXIM (CEFTIN) OHJEET


Käytä Axim kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Axim suun kanssa tai ilman ruokaa.
Niellä Axim koko. Älä riko, murskaa äläkä pureskele ennen nielemistä.
Axim toimii parhaiten, jos se otetaan samaan aikaan joka päivä.
Selvittää infektio kokonaan, ota Axim koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Axim, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Axim.

AXIM (CEFTIN) VARASTOINTI


Store Axim huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Axim poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

AXIM (CEFTIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Kefuroksiimiaksetiili.

ÄLÄ käytä Axim jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Axim tai jollekin muulle kefalosporiiniantibiootti (esim. kefaleksiinia Kefprotsiilin).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ripuli, mahalaukun tai suolen infektio tai veren hyytymiseen liittyviä ongelmia
jos sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikea ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, huimaus) ja penisilliini antibiootti (esim. amoksisilliini) tai muita laktaamiantibioottia (esim. imipeneemiä).

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Axim. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Aminoglykosidit (esim. gentamisiini), syklosporiini, diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi), tai muita lääkkeitä, jotka vaikuttavat munuaisiin, koska sivuvaikutusten, kuten munuaistoksisuus, voi esiintyä
Hormonaalisen ehkäisyn (esim. ehkäisypillereitä), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Axim.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Axim voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet hoidon aikana tai muutaman kuukauden sisällä hoidon jälkeen Axim. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Tabletti ja oraalisuspensio muodot Axim eivät vastaa. Eivät korvaa ne keskenään.
Axim toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Muista käyttää Axim koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Axim voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Diabetes potilaat - Axim voi aiheuttaa joidenkin testien tuloksiin virtsan glukoosin olla väärässä. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat ruokavaliota tai annostusta diabeteslääke.
Hormonaaliset syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä) ei ehkä toimi niin hyvin, kun käytät Axim. Raskauden ehkäisyyn, käytä ylimääräisiä ehkäisymenetelmää (esim. kondomia).
Laboratoriotesteissä, kuten maksan toiminta, munuaisten toiminta, ja täydellinen verenkuva, voidaan suorittaa, kun käytät Axim. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Axim ei pidä käyttää lapsille nuorempi 3 kuukautta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Axim kun olet raskaana. Axim erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Axim.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli / löysät ulosteet, pahoinvointi, oksentelu.
Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), veriset ulosteet, muutos virtsaneritystä, tumma virtsa, helposti mustelmia tai verenvuotoja, väsymys , kuume, kohtauksia, vaikeaa ripulia, vatsan krampit / kipu, emättimen ärsytystä tai vastuuvapauden, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Axim