Betaroxime (Ceftin) Suomessa

Osta BetaroximeOsta Betaroxime Suomessa Apteekki netistä 24/7!

BETAROXIME (CEFTIN) MERKINNÄT


Betaroxime käytetään bakteeri-infektioiden hoidossa (sinus, iho-, keuhko-, virtsatie-, korva-ja kurkkutautien). Sitä voidaan myös käyttää hoitamaan Lymen tauti ja tippuri. Betaroxime on kefalosporiiniantibiootti. Se toimii häiritsemällä muodostumista bakteerien solu-seinään niin, että seinämä murtuu, mikä johtaa kuolemaan bakteerit.

BETAROXIME (CEFTIN) OHJEET


Käytä Betaroxime kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Betaroxime suun kanssa tai ilman ruokaa.
Niellä Betaroxime koko. Älä riko, murskaa äläkä pureskele ennen nielemistä.
Betaroxime toimii parhaiten, jos se otetaan samaan aikaan joka päivä.
Selvittää infektio kokonaan, ota Betaroxime koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Betaroxime, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Betaroxime.

BETAROXIME (CEFTIN) VARASTOINTI


Store Betaroxime huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Betaroxime poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

BETAROXIME (CEFTIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Kefuroksiimiaksetiili.

ÄLÄ käytä Betaroxime jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Betaroxime tai jollekin muulle kefalosporiiniantibiootti (esim. kefaleksiinia Kefprotsiilin).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ripuli, mahalaukun tai suolen infektio tai veren hyytymiseen liittyviä ongelmia
jos sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikea ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, huimaus) ja penisilliini antibiootti (esim. amoksisilliini) tai muita laktaamiantibioottia (esim. imipeneemiä).

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Betaroxime. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Aminoglykosidit (esim. gentamisiini), syklosporiini, diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi), tai muita lääkkeitä, jotka vaikuttavat munuaisiin, koska sivuvaikutusten, kuten munuaistoksisuus, voi esiintyä
Hormonaalisen ehkäisyn (esim. ehkäisypillereitä), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Betaroxime.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Betaroxime voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet hoidon aikana tai muutaman kuukauden sisällä hoidon jälkeen Betaroxime. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Tabletti ja oraalisuspensio muodot Betaroxime eivät vastaa. Eivät korvaa ne keskenään.
Betaroxime toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Muista käyttää Betaroxime koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Betaroxime voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Diabetes potilaat - Betaroxime voi aiheuttaa joidenkin testien tuloksiin virtsan glukoosin olla väärässä. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat ruokavaliota tai annostusta diabeteslääke.
Hormonaaliset syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä) ei ehkä toimi niin hyvin, kun käytät Betaroxime. Raskauden ehkäisyyn, käytä ylimääräisiä ehkäisymenetelmää (esim. kondomia).
Laboratoriotesteissä, kuten maksan toiminta, munuaisten toiminta, ja täydellinen verenkuva, voidaan suorittaa, kun käytät Betaroxime. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Betaroxime ei pidä käyttää lapsille nuorempi 3 kuukautta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Betaroxime kun olet raskaana. Betaroxime erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Betaroxime.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli / löysät ulosteet, pahoinvointi, oksentelu.
Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), veriset ulosteet, muutos virtsaneritystä, tumma virtsa, helposti mustelmia tai verenvuotoja, väsymys , kuume, kohtauksia, vaikeaa ripulia, vatsan krampit / kipu, emättimen ärsytystä tai vastuuvapauden, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Betaroxime