Colsanac (Duphalac) Suomessa

Osta ColsanacOsta Colsanac Suomessa Apteekki netistä 24/7!

COLSANAC (DUPHALAC) MERKINNÄT


Colsanac hoidetaan krooninen ummetus.

COLSANAC (DUPHALAC) OHJEET


Ottamaan lääkkeensä juuri sen verran kuin lääkärisi ohjeen mukaan. Älä ota sitä suurempia määriä tai pidempään kuin suositeltu. Noudata resepti-etiketissä.

Mittaa neste lääke erityiset annos mittalusikkaan tai cup, ei tavallinen taulukko lusikalla. Jos sinulla ei ole annos-mittalaite, kysy apteekista yksi.

Nestemäisessä muodossa Laktuloosin voivat hieman värit tummenevat, mutta tämä on harmiton vaikutus. Älä kuitenkaan käytä lääkettä, jos se on hyvin tumma, tai jos se paksunee tai ohuempi rakenne.

Laktuloosi Jauhe pitää sekoittaa vähintään 4 unssia vettä. Voit myös käyttää mehua tai maitoa, jotta lääkitys paremmin.

Se voi kestää jopa 48 tuntia ennen kuin olet suolen ottamisen jälkeen laktuloosia.

Jos käytät laktuloosia pitkän aikaa, lääkäri saattaa haluavat sinun on satunnaista verikokeita. Älä missaa mitään tapaamisia.

Jos et nähnyt annos - ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, odota siihen saakka ottamaan lääkettä ja jätä unohtunut annos väliin. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat annos.

Annostus

Ottamaan lääkkeensä juuri sen verran kuin lääkärisi on sinulle Health Provider.

COLSANAC (DUPHALAC) VARASTOINTI


Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja auringonvalolta. Pidä poissa lasten ja lemmikkieläinten.

COLSANAC (DUPHALAC) LISÄTIETOJA


Laktuloosi on eräänlainen sokeri. Se jakautuu paksusuolessa osaksi mietoja happoja, jotka vetävät vettä paksusuoli, joka auttaa pehmentämään ulosteet.

Sinun ei tule käyttää tätä lääkettä, jos olet erityinen ruokavalio alhainen galaktoosi (maitosokeria).

Ennen lactulose, kerro lääkärillesi, jos sinulla on diabetes tai jos tarvitset jonkin tyyppinen suoliston testi soveltamisala (kuten kolonoskopia).

Lopeta laktuloosin ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on vaikea tai jatkuva ripuli.

Nestemäisessä muodossa Laktuloosin voivat hieman värit tummenevat, mutta tämä on harmiton vaikutus. Älä kuitenkaan käytä lääkettä, jos se on hyvin tumma, tai jos se paksunee tai ohuempi rakenne.

Jos käytät laktuloosia pitkän aikaa, lääkäri saattaa haluavat sinun on satunnaista verikokeita. Älä missaa mitään tapaamisia.

FDA raskauden luokan B. Tämä lääkitystä ei odoteta olevan haitallista sikiölle. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Ei tiedetä, onko laktuloosia äidinmaitoon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä tätä lääkettä kertomatta lääkärillesi, jos imetät lasta.

Vältä antasidit ilman lääkärin ohjeita. Käytä vain tietyntyyppiset antasidiä lääkäri suosittelee. Antasideja sisältävät erilaisia ​​lääkkeitä ja jotkut tyypit voivat vaikeuttaa laitoksen absorboida laktuloosia.

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Lopeta laktuloosin ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on vaikea tai jatkuva ripuli.

Vähemmän vakavia haittavaikutuksia voivat olla: turvotus, kaasu, vatsakipu, ripuli, tai pahoinvointia, oksentelua.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Kerro lääkärille kaikista epätavallisista tai kiusallinen sivuvaikutus.

Osta Colsanac