Endometrin (Prometrium) Suomessa

Osta EndometrinOsta Endometrin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ENDOMETRIN (PROMETRIUM) MERKINNÄT


Endometrin käytetään suojaamaan kohdun limakalvo tietyissä naisia, jotka ovat myös Estrogeeniä. Sitä hoidetaan tiettyjä naisia, jotka eivät ei ole kuukautiset vähäisemmän progesteronin elimistössä. Endometrin on hormoni. Se toimii muuttamalla kohdun limakalvo.

ENDOMETRIN (PROMETRIUM) OHJEET


Käytä Endometrin kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Endometrin suun kanssa tai ilman ruokaa.
Jos unohdat annoksen Endometrin, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Endometrin.

ENDOMETRIN (PROMETRIUM) VARASTOINTI


Store Endometrin 77 astetta F (25 astetta C) tiukka, valo-resistenttejä astiaan. Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Endometrin poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ENDOMETRIN (PROMETRIUM) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: progesteroni.

ÄLÄ käytä Endometrin jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Endometrin tai maapähkinöitä
sinulla on ollut rintasyöpä, munasarja-, kohdun limakalvo, kohdunkaula, tai emättimen, emättimen verenvuoto tuntematon syy, verihyytymiä tai hyytymistä ongelmia tai maksasairaus sinulla on ollut hiljattain keskenmenon tai sinulla on ollut aivohalvaus tai sydänkohtaus viimeisen vuoden aikana
olet raskaana.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Endometrin. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on sydän-tai verisuoni ongelmia, verenvuoto-ongelmia, korkea verenpaine, korkea kolesteroli tai rasva-arvoihin, diabetes, munuaissairaus, astma, migreeni päänsärkyä tai lupus
jos sinulla on ollut kouristuksia, masennusta tai muita mielenterveyden tai mielialan ongelmia, syöpä tai tupakan käyttöön
jos sinulla on suvussa veritulppia
jos olet hyvin ylipainoinen.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Endometrin. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Rifampisiinin, koska se saattaa heikentää Endometrin tehokkuutta.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Endometrin voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Endometrin voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta, näön hämärtyminen tai huimaus. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Endometrin varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Tämä tuote on maapähkinä öljyä se. Älä ota Endometrin jos olet allerginen pähkinöille.
Diabetes potilaat - Endometrin saattaa vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Endometrin saattaa lisätä riskiä sairastua verihyytymiä. Jos sinun tulee ottaa leikkaus tai rajoitetaan vuode tai tuoli pitkään aikaan (kuten pitkä koneen lento), ilmoittaa lääkärillesi etukäteen. Varotoimet saatetaan tarvita näissä olosuhteissa, kun käytät Endometrin.
Endometrin voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita. Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Endometrin.
Laboratoriotestit, mukaan lukien kuukausittain rintojen itsestään tentit, vuosittain rintojen tentit, Papa, ja lantion tentit, voidaan suorittaa, kun käytät Endometrin. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Endometrin ei pitäisi käyttää lapsille, turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Älä käytä Endometrin, jos olet raskaana, ellei lääkäri toisin määrää. Jos luulet olevasi raskaana, ota yhteys lääkäriin. Endometrin erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Endometrin, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Turvotus, rintojen arkuus, ripuli, huimaus, uneliaisuus, suun kuivuminen, nesteen kertymistä, päänsärky, närästys, ärtyneisyys, lihaskipu, pahoinvointi, vatsakipu tai kouristelua, väsymys, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), epänormaali emätin verenvuotoa, pullistuneet silmät, veren yskiminen, tumma virtsa, kahtena näkeminen, pyörtyminen; sappikivet, mielenterveyden tai mielialan muutokset (esim. masennusta tai hätää), migreeni, tunnottomuus käden tai jalan, kipua tai möykkyjä rinta, yksipuolinen heikkous, hakkaa rinnassa, epilepsiaan tai vapinaan, vaikea vatsakipu; puheen ongelmia , vatsakipu, turvotus tai arkuus, äkillinen, vakava rintakipu tai tunnottomuus, äkillinen, voimakas päänsärky, äkillinen, voimakas oksentelu, huimaus tai pyörtyminen äkillinen voimakas kipu tai turvotus vasikan tai jalka, äkillinen hengenahdistus, turvotus nilkkojen tai sormien, näköhäiriöitä tai muutokset (mukaan lukien äkillinen, osittainen tai täydellinen näön menetys), keltaisuus silmien tai ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Endometrin