Ezedoc (Zetia) Suomessa

Osta EzedocOsta Ezedoc Suomessa Apteekki netistä 24/7!

EZEDOC (ZETIA) MERKINNÄT


Ezedoc käytetään hoitoon korkea veren kolesteroli yhdessä vähärasvainen, matala kolesteroli ruokavalio. Sitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Sitä käytetään myös hoitoon korkea veren sitosterolin ja kampesterolia yhdessä ruokavalion terapiassa. Ezedoc on antihyperlipideeminen aine. Se vähentää kolesterolin tai muita steroleja, että kehoosi imeytyy omasta ruokavaliosta.

EZEDOC (ZETIA) OHJEET


Käytä Ezedoc lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Ezedoc suun kanssa tai ilman ruokaa.
Kun Ezedoc samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistamaan lääkkeen.
Jos käytät lisäksi sappihaponsitoja (esim. kolestyramiini, kolesevelaami, colestipol), älä ota sitä 4 tunnin kuluessa ennen tai 2 tuntia sen jälkeen kun Ezedoc. Tarkista lääkärisi kanssa, jos sinulla on kysyttävää.
Edelleen käyttää Ezedoc vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä missaa mitään annosta.
Jos unohdat annoksen Ezedoc, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Ezedoc.

EZEDOC (ZETIA) VARASTOINTI


Store Ezedoc at 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Ezedoc poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

EZEDOC (ZETIA) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Ezetimibe.
ÄLÄ käytä Ezedoc, jos:

olet allerginen jollekin vuonna Ezedoc
sinulla on keskivaikea tai vaikea maksasairaus.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Ezedoc. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut maksasairaus tai selittämätön lihaskipu, aristusta tai lihasheikkoutta
jos sinulla on munuaisvaivoja tai kilpirauhasen ongelmia
jos käytät muita kolesterolia alentavia lääkkeitä.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Ezedoc. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Fibraatit (esim., fenofibraatti, gemfibrotsiili) koska riski sappikivet voidaan lisätä
Kolestyyriamiini koska se saattaa heikentää Ezedoc tehokkuutta
Antikoagulantteja (esim. varfariini) tai siklosporiinia koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Ezedoc.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Ezedoc voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Ezedoc saattaa aiheuttaa huimausta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Ezedoc varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Saat parhaat tulokset, Ezedoc tulee käyttää yhdessä liikuntaa, matala kolesteroli ja vähärasvainen ruokavalio ja laihtuminen ohjelma, jos olet ylipainoinen. Seuraa ruokavalion ja liikunnan ohjelma antaa sinulle teidän terveydenhuollon tarjoaja.
Älä ota enempää kuin suositeltu annos ilman lääkärin kanssa.
Jos tunnet selittämätöntä lihaskipua,-heikkoutta tai arkuus, ota yhteys lääkäriin.
Laboratoriotestit, mukaan lukien maksan toimintaa ja kolesterolia, voidaan suorittaa, kun käytät Ezedoc. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Ezedoc ei pidä käyttää lapsille nuorempi 10 vuotta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Ezedoc kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Ezedoc erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Ezedoc, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, huimaus, päänsärky, nivelkipu, poskiontelo tulehdus, väsymys.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitys-tai nielemisvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen käheys), rintakipu, tumma virtsa, masennus, kuume, vilunväristykset, tai jatkuvaa kurkkukipu, puutuminen tai kihelmöinti, vaikeaa tai jatkuvaa nivelkipua, vaikea maha-tai selkäkipu liittyy pahoinvointia ja oksentelua; selittämätöntä kipua, aristusta tai heikkoutta, keltaisuus silmien tai ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Ezedoc