Fulviderm (Grifulvin V) Suomessa

Osta FulvidermOsta Fulviderm Suomessa Apteekki netistä 24/7!

FULVIDERM (GRIFULVIN V) MERKINNÄT


Fulviderm käytetään hoitoon sieni-infektiot päänahan, runko, jalka (urheilijan jalka), naulat, reiteen (Jock kutinaa), tai karvatupet (parturissa kutittaa). Fulviderm on sienilääke. Se toimii tekemällä ihon kestävät paremmin sienten kasvua.

FULVIDERM (GRIFULVIN V) OHJEET


Käytä Fulviderm lääkärin ohjeen mukaan!

Ottaa Fulviderm suun kanssa tai ilman ruokaa.
Selvittää infektio kokonaan, käytä Fulviderm koko hoitojakson. Pitää käyttää sitä vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Fulviderm, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Fulviderm.

FULVIDERM (GRIFULVIN V) VARASTOINTI


Store Fulviderm huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Pidä Fulviderm poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

FULVIDERM (GRIFULVIN V) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Griseofulvin microsize.
ÄLÄ käytä Fulviderm, jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Fulviderm
sinulla on vaikea maksasairaus tai verisairaus porfyria
olet raskaana

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Fulviderm. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on diabetes, maksasairaus, lupus tai tunnottomuus käsissä tai jaloissa.

Jotkut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Fulviderm. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Barbituraatit (esim. fenobarbitaali), koska ne heikentävät hoidon tehoa
Antikoagulantteja (esim. varfariini), siklosporiinin, tai ehkäisytablettien (ehkäisypillereitä), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Fulviderm.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Fulviderm voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Fulviderm saattaa aiheuttaa huimausta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Fulviderm varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Muista käyttää Fulviderm koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Sientä voisi myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Älä juo alkoholia, kun käytät Fulviderm.
Fulviderm voi aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Fulviderm. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
On tärkeää harjoitella hyvän hygienian aikana ja käytön jälkeen estää tartuntoja.
Hormonaaliset syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä) ei ehkä toimi niin hyvin, kun käytät Fulviderm. raskauden ehkäisyyn, käytä ylimääräisiä ehkäisymenetelmää (esim. kondomia).
Käyttää tehokasta ehkäisymenetelmää 6 kuukauden käytön jälkeen Fulviderm.
Laboratoriotestit, mukaan lukien täydellisen verenkuvan, maksan toimintaa, ja munuaisten toiminta, voidaan suorittaa, kun käytät Fulviderm. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Fulviderm tulee käyttää varoen alle 3-vuotias, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Älä käytä Fulviderm, jos olet raskaana. Vältä raskaaksi tulemista käytät sitä. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Fulviderm, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, univaikeudet, huimaus, väsymys, päänsärky, pahoinvointi, vatsavaivat, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), sekavuus, tunnottomuus pistely käsissä tai jaloissa; valkoisia laikkuja suussa.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Fulviderm