Harnin (Urispas) Suomessa

Osta HarninOsta Harnin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

HARNIN (URISPAS) MERKINNÄT


Harnin (flavoksaatti) vähentää lihaskouristuksia virtsarakon ja virtsateiden.

Harnin hoidetaan rakon oireita, kuten usein tai kiireellisiä virtsaaminen, lisääntynyt yöajan virtsaaminen, virtsarakon kipu, ja inkontinenssi (virtsankarkailua). Nämä rakon oireiden syynä on usein yliaktiivinen rakko, eturauhasen liikakasvua, virtsarakon tulehdukset, tai ärsytystä virtsaputken.
Harnin ei kohdella bakteeri-tai sieni virtsarakon tulehdus. Infektiot on käsiteltävä antibiootti.

Harnin voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole mainittu tässä lääkitys oppaan.

HARNIN (URISPAS) OHJEET


Ottamaan lääkkeensä juuri sen verran kuin lääkärisi ohjeen mukaan. Älä ota sitä suurempia määriä tai pidempään kuin suositeltu. Noudata resepti-etiketissä.

Tarkista etiketistä lääketieteen tarkat annosteluohjeet.
Extra pakkausselosteesta on saatavilla Harnin. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää tästä tietoa. Ottaa Harnin suun 30 minuuttia syömisen jälkeen saman aterian joka päivä.
Niellä Harnin koko. Älä riko, murskaa, pureskele tai avaa kapselia ennen nielemistä.
Jos unohdat annoksen Harnin, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla. Jos unohdat enemmän kuin 2 annosta Harnin, ota yhteys lääkäriin ohjeita.

Annostus

Ottamaan lääkkeensä juuri sen verran kuin lääkärisi ohjeen mukaan. Älä ota sitä suurempia määriä tai pidempään kuin suositeltu.

HARNIN (URISPAS) VARASTOINTI


Säilytä tätä tuotetta huoneenlämmössä 77 astetta F (25 ° C) valolta ja kosteudelta. Lyhyt varastointi 59-86 astetta (15-30 ° C) on sallittua.

HARNIN (URISPAS) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: flavoksaattiSinun ei tule käyttää tätä lääkettä, jos olet allerginen Harnin, tai jos sinulla on hoitamaton tai kontrolloimaton ahdaskulmaglaukooma, tukos suolistossasi (vatsassa ja suolistossa), tai jos et pysty virtsaamaan.

Ennen kuin käytät Harnin, kerro lääkärillesi, jos sinulla on glaukooma tai virtsateiden ongelmia.
Harnin voi aiheuttaa uneliaisuutta tai näön hämärtymistä. Ole varovainen, jos ajaa tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana ja nähdä selvästi. Voi olla muita lääkkeitä, jotka voivat vuorovaikutuksessa flavoksaatti. Kerro lääkärille kaikista reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä käytät. Tämä sisältää vitamiineja, kivennäisaineita, kasviperäisten tuotteiden ja lääkkeitä määrätty muita lääkäreitä. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä. Pidä lista mukanasi kaikista lääkkeistä käytät ja näytä tätä luetteloa mihinkään lääkärin tai muun terveydenhuollon tarjoaja, joka kohtelee sinua.

Lopeta lääkitys ja soita lääkärille, jos sinulla on vakavia sivuvaikutuksia, kuten kuuma ja kuiva iho, sekavuus, hakkaa sydämenlyönnit, hulmuten rintaa, tai jos lopetat virtsaamista.

Olla, että lääkärisi tietää, jos sinulla on:

tukos vatsassa tai suolistossa;

historia mahahaava tai verenvuoto, tai

jos et pysty virtsaamaan.

Ennen kuin käytät sitä, kerro lääkärillesi, jos olet allerginen jollekin lääkkeitä, tai jos sinulla on:

glaukooma; tai

virtsateiden ongelmia.

Jos sinulla on jokin näistä sairauksista, saatat tarvita annoksen muuttamista tai erityisiä testejä turvallisesti ottaa Harnin.
FDA raskauden luokan B. Tämä lääkitystä ei odoteta olevan haitallista sikiölle. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Ei tiedetä, onko flavoksaatti äidinmaitoon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä tätä lääkettä kertomatta lääkärillesi, jos imetät lasta.

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Lopeta flavoksaatti ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista haittavaikutuksista:


kuuma, kuiva iho ja äärimmäisen jano;

sekavuus;

iskevät Sykkeiden, lepattava rinnassa, tai

virtsaamisen tavanomaista vähemmän tai ei ollenkaan.

Vähemmän vakavia haittavaikutuksia voivat olla:

suun kuivuminen;

näön hämärtyminen;

pahoinvointi, oksentelu;

uneliaisuus, hermostuneisuus;

pyörrytys;

päänsärky, tai

kuume.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista.

Osta Harnin