Jasminellecontinu (Yasmin) Suomessa

Osta JasminellecontinuOsta Jasminellecontinu Suomessa Apteekki netistä 24/7!

JASMINELLECONTINU (YASMIN) MERKINNÄT


Jasminellecontinu käytetään raskauden ehkäisemiseksi. Jasminellecontinu on progesteronin ja estrogeenin yhdistelmä ehkäisypilleri. Se estää ovulaation, paksuuntuminen limaa kohdunkaula, ja muuttuvat kohdun limakalvo.

JASMINELLECONTINU (YASMIN) OHJEET


Käytä Jasminellecontinu kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Jasminellecontinu suun kanssa tai ilman ruokaa.
Keskustele lääkärisi kanssa siitä, miten sinun pitäisi alkaa ottamaan ensimmäiset pakkaus Jasminellecontinu. Jos alkaa ottaa Jasminellecontinu aikana ensimmäisen 24 tunnin sisällä jakson, sinun ei tarvitse käyttää ylimääräistä ehkäisymenetelmää. Jos alkaa ottaa Jasminellecontinu sunnuntaina jälkeen alkaa, sinun täytyy käyttää ylimääräistä ehkäisymenetelmää 7 päivää sen jälkeen aloitat Jasminellecontinu.
Jos olet käyttänyt toista ehkäisypilleri Jasminellecontinu, aloittaa Jasminellecontinu samana päivänä, että olisi alkanut uusi pakkaus edellisen ehkäisypillereitä. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on kysyttävää miten siirryt muunlainen hormonaalista ehkäisyä Jasminellecontinu.
Ottaa Jasminellecontinu samaan aikaan joka päivä, enintään 2 tunnin välein. Ottamisen jälkeen viimeinen pilleri pakkaus, aloitat ensimmäinen pilleri uusi pakkaus heti seuraavana päivänä.
Jasminellecontinu olisi tehokasta, se on otettava joka päivä. Älä jätä annoksia, vaikka sinulla ei ole seksiä kovin usein. Älä jätä pillereitä jos olet tiputtelua, verenvuoto, tai pahoin. Jos sinulla on näitä haittavaikutuksia ja ne eivät katoa, tarkista lääkäriltäsi.
Jos unohdat 1 annos Jasminellecontinu, ota se heti kun muistat. Ota seuraava annos normaaliin aikaan. Tämä tarkoittaa, että voit ottaa 2 annosta samana päivänä. Sinun ei tarvitse käyttää varmuuskopio ehkäisymenetelmää jos vain kaipaamaan 1 pilleri. Jos unohdat enemmän kuin 1 annos, lue ylimääräistä pakkausselosteesta mukana Jasminellecontinu tai lääkäriltä ohjeita. Sinun on käytettävä varmuuskopio ehkäisymenetelmää jos unohdat enemmän kuin 1 annos. Jos et ole varma, miten käsitellä annos on jäänyt väliin, käytä ylimääräisiä ehkäisymenetelmää (esim. kondomia) kunnes keskustella lääkärisi kanssa.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Jasminellecontinu.

JASMINELLECONTINU (YASMIN) VARASTOINTI


Säilytä Jasminellecontinu at 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Jasminellecontinu poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

JASMINELLECONTINU (YASMIN) LISÄTIETOJA


Ainekset: Drospirenoni ja etinyyliestradioli.


ÄLÄ käytä Jasminellecontinu, jos:

olet allerginen jollekin vuonna Jasminellecontinu
olet raskaana tai epäilet olevasi raskaana
sinulla on ollut veren hyytymistä ongelmia, vakavia verihyytymiä (esim. keuhkoissa, jalat, silmät), tietyt verisuoni ongelmia (esim. aivoverenvuoto, sydäninfarkti, aivohalvaus) tai rintasyöpä
sinulla on sydänvaivoja (esim. sydämen venttiili ongelmia, tietyntyyppisten epäsäännöllinen syke); rintakipu aiheuttama angina, tiettyjen veren ongelmia (esim. porfyria), tietyntyyppisten päänsärkyä tai migreeni aura, vaikea tai hallitsematon korkea verenpaine; diabetes, joka vaikuttaa liikkeeseen, kohdun limakalvon, kohdunkaulan tai emättimen syöpä; estrogeeniriippuvainen kasvaimet tai diagnosoimatta epänormaali emätin verenvuotoa
sinulla on munuaissairaus, lisämunuaisen, maksasairaus tai maksan kasvaimia, tai historian keltaisuus silmien tai ihon raskauden aiheuttama tai ennen syntyvyyden käyttöä
olet ollut leikkauksessa ja on tai tulee keskittymään vuode tai tuoli pitkäksi aikaa
olet yli 35-vuotias ja poltat 15 tai enemmän savuketta päivässä.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Jasminellecontinu. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut endometrioosi, kasvaimet kohdussa, epänormaali mammografiassa, epäsäännölliset kuukautiset, epänormaali emätin verenvuotoa, kyhmy rinnassa tai rintojen sidekudoskasvaimia, tai jos perheenjäsen on ollut rintasyöpä
jos sinulla on diabetes tai korkea verensokeri, sappirakon ongelmia, migreeni tai vaikeaa tai jatkuvaa päänsärkyä, sydänongelmia, korkea verenpaine, korkea veren kolesteroli-tai rasva-arvoihin, munuais-tai maksaongelmia, veri-tai verenvuoto-ongelmia, mielenterveyden tai mielialan ongelmia (esim. masennusta), lupus, korkea veren kalsiumpitoisuus tai kaliumpitoisuus, chorea (nykivää, tahattomat kasvojen, käsivarsien tai jalkojen), suonikohjuja, keltaisuus silmien tai ihon, haiman, tai kouristuksia
jos poltat, ovat ylipainoisia, ei ole vielä ollut ensimmäinen kuukautiset, tai on nesteen kertyminen tai turvotus ongelmia
jos sinun tulee ottaa leikkaukseen tai tulee keskittymään vuode tai tuoli pitkään.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Jasminellecontinu. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Aldosteronin salpaajat (esim. eplerenoni), angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjät (esim. enalapriili), angiotensiini-reseptorin salpaajat (esim. losartaani), hepariini, steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID) (esim. naprokseeni), kaliumlisät tai kaliumia säästävät diureetit (esim. spironolaktoni), koska riskiä korkea veren kaliumpitoisuus voi suurentua
Parasetamoli, askorbiinihappoa (C-vitamiini), tai atorvastatiini, koska ne voivat lisätä riskiä Jasminellecontinu sivuvaikutuksia
Atsolisienilääkkeet (esim. ketokonatsoli) tai HIV-proteaasin estäjät (esim. ritonaviiri), koska ne heikentävät Jasminellecontinu tehokkuutta, jolloin raskauden tai läpäisyvuodon, tai ne voivat lisätä riskiä Jasminellecontinu sivuvaikutuksia
Aprepitantti, barbituraatit (esim. fenobarbitaali), bosentaani, karbamatsepiini, felbamaatti, griseofulviini, hydantoiinit (esim. fenytoiini), modafiniili, nevirapiini, penisilliinit (esim. ampisilliini), fenyylibutatsonin, rifampisiinin, mäkikuisma, tetrasykliinit (esim. doksisykliini) topiramaatti tai troglitatsoni koska ne heikentävät Jasminellecontinu tehokkuutta, mikä Välivuodon tai raskauden
Beetasalpaajia (esim. propranololi), kortikosteroidit (esim. prednisoloni), siklosporiini, teofylliini, titsanidiini tai troleandromysiini koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Jasminellecontinu
Antikoagulantteja (esim. varfariini), koska niiden tehokkuus voi heikentyä tai riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Jasminellecontinu
Klofibriinihappo, lamotrigiini, morfiini, salisyylihappo, tai tematsepaami koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Jasminellecontinu.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Jasminellecontinu voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Jasminellecontinu voi lisätä riskiä aivohalvaus, sydänkohtaus, veritulppa, korkea verenpaine tai samankaltaisia ​​ongelmia. Riski on suurempi, jos tupakoit. Älä tupakoi tai käyttää muita tupakkatuotteita ottaen Jasminellecontinu.
Tai tiputteluvuotoa voi esiintyä, kun käytät Jasminellecontinu. Älä lopeta Jasminellecontinu jos näin tapahtuu. Jos vuoto tai tiputtelu jatkuu tai on raskasta, ota yhteys lääkäriin.
Jos kuukautisesi ei ilmene, kun odotettavissa tai jos koet epätavallisia rintojen arkuus tai oireita aamupahoinvointi, soita heti yhteys lääkäriin. Nämä oireet voivat osoittaa, että olet raskaana.
Tehokkuus Jasminellecontinu voidaan vähentää tiettyjä lääkkeitä (esim. antibiootit, lääkettä epilepsiaan, mäkikuisma) tai tila (esim. oksentelu tai ripuli). Tämä voi aiheuttaa läpäisyvuotoa tai lisätä riskiä suunnittelemattoman raskauden jos harrastat seksiä. Raskauden ehkäisyyn, käytä lisäksi ehkäisymenetelmää (esim. kondomia). Keskustele lääkärisi tai apteekista lisätietoa.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät Jasminellecontinu, ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus. Jos mahdollista, Jasminellecontinu tulee lopettaa vähintään 4 viikkoa ennen leikkausta tai kun voitaisiin rajoittaa vuode tai tuoli pitkään aikaan (esim. pitkä koneen lento, bedrest tai pitkiä sairaus).
Sinun pitäisi yleensä ottaa Jasminellecontinu sisällä 4-6 viikkoa synnytyksen jälkeen. Keskustele kysyttävää tai huolenaiheita lääkärisi kanssa.
Jasminellecontinu voi aiheuttaa tumma läiskät iholla naamasi. Altistuminen auringon voi aiheuttaa näiden laastaria tummempi. Jos laastaria kehittää, käyttää aurinkovoidetta tai suojavaatteita, kun auringossa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit.
Jos käytät piilolinssejä ja kehität ongelmia niiden kanssa tai muiden näköhäiriöt, ota yhteys lääkäriin.
Saatat olla viiveitä pysty raskautta lopettamisen jälkeen Jasminellecontinu. Tämä vaikutus voi olla suurempi potilailla, jotka muuttua epäsäännöllisiksi ennen Jasminellecontinu. Keskustella kyseisten lääkäriltä tai apteekista.
Jasminellecontinu ei pysähdy HIV ja muut sukupuolitaudit (sukupuolitaudeilta) muihin ihmisiin veren välityksellä tai seksuaalisessa kanssakäymisessä. Käytä este ehkäisymenetelmiä (esim. kondomia), jos sinulla on HIV-infektio tai STD.
Kun lääke on vähissä, hanki lisää lääkäriltäsi tai apteekkiin niin pian kuin voit. Älä loppumaan. Mahdollisuutesi tulla raskaaksi voidaan korottaa, jos et ota Jasminellecontinu joka päivä ohjeiden mukaan.
Diabetes potilaat - Jasminellecontinu saattaa vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Laboratoriotesteissä, kuten rintojen tentit, papakokeiden, physicals, ja verenpaine, voidaan suorittaa, kun käytät Jasminellecontinu. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Rinnat tutkitaan kuukausittain lääkärin ohjeen mukaan. Ilmoita mahdolliset kokkareet heti.
Jasminellecontinu voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita. Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Jasminellecontinu.
Jasminellecontinu ei tule käyttää lapsilla, jotka eivät ole vielä saaneet ensimmäisen kuukautiset, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Älä käytä Jasminellecontinu, jos olet raskaana. Jos luulet että voit tulla raskaaksi, ota heti yhteys lääkäriin. Jasminellecontinu erittyy maitoon. Älä imetä, kun käytät Jasminellecontinu.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Rintojen arkuus, tai tiputteluvuotoa kuukautisten välillä, pahoinvointi, vatsakrampit tai turvotus, oksentelu, painonnousu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen käheys), rintojen kertakorvauksen tai tyhjennyksen aikana; vasikan tai jalkojen kipu, turvotus tai arkuus, muutos vuonna virtsan määrää, rintakipu tai raskaus, sekavuus, yskä verta, pyörtyminen, epäsäännöllinen syke, vasemman puolinen leuka, niska-, hartia-tai käsivarren kipu, mielenterveyden tai mielialan muutokset (esim. masennusta), migreeni, jäi kuukautiset ajan; tunnottomuus käden tai jalan; yksipuolisesta heikkous, pysyviä, vakavia tai toistuvia päänsärkyä tai huimausta, pysyviä emättimen tiputtelua, vaikeaa tai jatkuvaa nukkumisvaikeuksia, vaikea vatsakipu tai arkuus, hengenahdistus, epäselvä puhe; äkillinen voimakas oksentelu , turvotus sormien, käsien, jalkojen tai nilkkojen; oireita maksan ongelmista (esim. keltaisuus ihon tai silmien, kuume, tumma virtsa, vaalea uloste, ruokahaluttomuus), epätavallinen tai vakava verenvuoto emättimestä, epätavallinen väsymys tai heikkous , emättimen ärsytystä tai vastuuvapauden, näköhäiriöt (esim. äkillinen näön menetys, kahtena näkeminen).

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Jasminellecontinu