Saleto (Aspirin) Suomessa

Osta SaletoOsta Saleto Suomessa Apteekki netistä 24/7!

SALETO (ASPIRIN) MERKINNÄT


Aspiriini käytetään lievän tai kohtalaisen kivun, ja myös alentaa kuumetta tai tulehdus. Sitä käytetään joskus hoitoon tai ehkäisyyn sydänkohtauksia, aivohalvauksia, ja angina. Aspiriini olisi käytettävä sydän-olosuhteissa ainoastaan ​​lääkärin valvonnassa.

SALETO (ASPIRIN) OHJEET


Käytä aspiriinia täsmälleen ohjeiden etiketissä, tai kun se on lääkärin määräämän. Älä käytä lääkityksen suurempia tai pienempiä määriä, tai käyttää sitä pidempään kuin suositeltu.

Ottamaan lääkkeensä kanssa lasillinen vettä. Aspiriinia ruoan kanssa tai maitoa voi vähentää vatsavaivoja. Enteropäällysteisen aspiriini on suunniteltu erityisesti olla lempeä vatsaan, mutta voit ottaa sen ruoan kanssa tai maitoa haluttaessa. Älä murskaa, pureskele, tauko, tai avaa enteropäällystettyjä tai laajennettu release pilleri. Niellä pilleri koko. Enteropäällysteisen pilleri on erikoispinnoite suojaa vatsaasi. Breaking pilleri voisi vahingoittaa tätä pinnoitetta. Laajennettu release tabletti on erityisesti tehty vapauttaa lääkettä hitaasti elimistössä. Breaking tämä pilleri aiheuttaisi liian paljon huumetta vapautua kerralla.

Purutabletti muodossa aspiriini on pureskella ennen nielemistä.

Pidä suullisesti hajoamassa tabletin pakkauksesta, ennen kuin olet valmis ottamaan lääkkeen. Avaa paketti ja kuori takakuori tabletti. Kuivin käsin tabletin suuhun. Se alkaa liueta heti, ilman vettä. Älä nielemään tabletin kokonaisena. Anna sen liueta suussa pureskelematta.

Jos tarvitset jonkin tyyppinen leikkaus, kerro kirurgi etukäteen, että käytät aspiriinia. Saatat joutua lopettamaan lääkettä jonkin aikaa.

Älä ota tätä lääkettä, jos haistat vahvan etikan haju aspiriini pullo. Lääke voi enää olla tehokkaita. Store aspiriinia huoneenlämmössä pois kosteutta ja lämpöä.

Koska tämä lääkitystä käytetään usein tarpeen, et voi olla annostusaikataulun. Jos käytät lääkitystä säännöllisesti, ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos ja odota seuraavaan ajoitettu annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat annos.

Annostus

Juoda lasillinen vettä jokaisen annoksen.
Aikuiset ja lapset yli 12-vuotiaat: ota 1 tai 2 tablettia 4 tunnin välein tai 3 tablettia 6 tunnin välein, enintään 12 tablettia 24 tuntia.
Alle 12-vuotiaat: ota yhteys lääkäriin.

SALETO (ASPIRIN) VARASTOINTI


Store Saleto huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä tiukka, valonkestoisia astiaan. Pidä Aspiriini poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.Aspiriini ei saa antaa lapselle tai teini, joka on kuumetta, varsinkin jos lapsi on myös flunssan oireita tai vesirokko. Aspiriini voi aiheuttaa vakavia ja joskus kuolemaan johtavia kutsuttu Reyen oireyhtymä lapsilla.

Lopeta lääkitys ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on oireita verenvuodosta vatsassa tai suolistossa. Oireita ovat musta, verinen, tai tervainen ulosteet, ja veren yskiminen tai oksennusta joka näyttää kahvinporot.

Älä juo alkoholia kun käytät tätä lääkitystä. Alkoholi voi lisätä riskiä mahaverenvuoto.

Aspiriini käytetään joskus hoitoon tai ehkäisyyn sydänkohtauksia, aivohalvauksia, ja rintakipu (angina pectoris). Aspiriini olisi käytettävä sydän-olosuhteissa ainoastaan ​​lääkärin valvonnassa.

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen aspiriinia, tai jos sinulla on:

lähihistoriaa mahalaukun tai suolen verenvuoto;
verenvuoto kuten hemofilia tai
allergia NSAID (steroideihin tulehduskipulääke) kuten Advil, Motrin, Aleve, Orudis, Indocin, Lodine, Voltaren, Toradol, Mobic, Relafen, Feldene, ja muut.
jos olet lapsi tai teini influenssa (flunssa) tai vesirokon;
on verenvuoto-ongelmia kuten hemofilia, von Willebrandin tauti tai alhainen verihiutaleiden;
sinulla on aktiivinen vaikea vuoto;
sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikea ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, huimaus), aspiriinia, salisylaatit (esim. salsalaatti), tartratsiini tai NSAID (esim. ibuprofeeni, naprokseeni, selekoksibi).

Jos sinulla on jokin näistä ehdoista, sinun on ehkä Annosta tai erityisiä testejä turvallisesti ottaa aspiriinia:

astma tai vuodenaikojen allergiat;
mahahaava;
maksasairaus;
munuaissairaus;
verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö;
sydänsairaudet, korkea verenpaine tai sydämen vajaatoiminta;
kihti, tai
nenäpolyypit

Jos käytät aspiriini estää sydänkohtaus tai aivohalvaus, vältetään myös ibuprofeenin ottamista (advil, Motrin). Ibuprofeeni voi tehdä tätä lääkitystä vähemmän tehokkaita suojaamaan sydämen ja verisuonten. Jos sinun on käytettävä molempia lääkkeitä, ota ibuprofeeni vähintään 8 tuntia ennen tai 30 minuutin kuluttua sen ottamisesta aspiriinia (ei enteropäällystettä muodossa). Tämä lääkitys voi olla haitallista sikiölle sydämen, ja voi myös vähentää syntymäpaino tai muita vaarallisia vaikutuksia. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta kun käytät tätä lääkitystä. Aspiriini voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä tätä lääkettä kertomatta lääkärillesi, jos imetät lasta.

Älä käytä muita over-the-counter lääkitys kysymättä ensin lääkäriltäsi tai apteekista. Aspiriini sisältyy monia lääkkeitä saatavilla over the counter. Jos otat tiettyjä tuotteita yhdessä saatat vahingossa liikaa aspiriinia. Lue etiketissä muita lääkkeitä käytät nähdä, jos se sisältää aspiriinia.

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Lopeta aspiriinia ja soittaa lääkärille heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista haittavaikutuksista:

musta, verinen, tai tervainen uloste;
veren yskiminen tai oksennusta joka näyttää kahvinporot;
voimakasta pahoinvointia, oksentelua tai vatsakipu;
kuume kestää pidempään kuin 3 päivää;
turvotus tai kipu kestää pidempään kuin 10 päivää, tai
kuulo-ongelmia, korvien soiminen.

Vähemmän vakavia haittavaikutuksia voivat olla:

vatsavaivat, närästys;
uneliaisuutta tai
päänsärky

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista.

Osta Saleto