Ulex (Eurax) Suomessa

Osta UlexOsta Ulex Suomessa Apteekki netistä 24/7!

ULEX (EURAX) MERKINNÄT


Ulex Cream käytetään hoitoon syyhy ja lievittää kutinaa. Ulex Cream on scabicidal antipruritic.

ULEX (EURAX) OHJEET


Käytä Ulex Cream kuin lääkäri on määrännyt.

Ennen kuin käytät Ulex Cream, kylpeä ja kuivaa ihoa kokonaan.
Syyhy - Käytä tarpeeksi lääkettä kattamaan koko kehon leuka alas. Varmista, että käytät lääkettä kaikissa poimuja ja rypyt kehon, kuten välillä sormissa ja varpaissa, kainaloissa ja nivusten alueella. Hiero lääkkeen kokonaan. Levitä lääkettä toisen kerran sen jälkeen 24 tuntia on kulunut, ellei muuta mainita lääkäri. Älä kylpeä ennen toisen annoksen. Vaihda vaatteet ja liinavaatteet seuraavana aamuna. Vaatteet ja vuodevaatteet tulisi puhdistaa kemiallisesti tai pestä kuumassa sykli pesukone. Uivan poistaa lääkkeen 48 tunnin aikana toisen annoksen jälkeen.
Kutinaa - Rub lääke varovasti tuhoalueilla kunnes se on täysin hierotaan sisään Pese kädet käytön jälkeen, ellei kädet ovat osa hoidetulla alueella.
Jos unohdat annoksen Ulex Cream, käytä sitä mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä käytä 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Ulex Cream.

ULEX (EURAX) VARASTOINTI


Store Ulex Cream huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Pidä Ulex Cream poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ULEX (EURAX) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Crotamiton.

ÄLÄ käytä Ulex Cream, jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Ulex Cream
sinulle kehittyy vaikea ärsytystä levittämisen jälkeen Ulex Cream
koet ärsytystä hakiessaan ajankohtainen lääkkeitä.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat vuorovaikutuksessa Ulex Cream. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ärtynyt, tulehtunut, raaka tai itkien ihon.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Ulex Cream. Kuitenkaan mitään erityistä vuorovaikutusta eri Ulex Cream tunnetaan tällä hetkellä.

Tärkeät turvaohjeet:

Älä käytä Ulex Cream tulehtunut, raaka tai itkien ihon.
Kutina voi jatkua jopa useita viikkoja, koska herkkyys punkit. Tämä ei tarkoita hoidon epäonnistumisen. Ota yhteys lääkäriisi ennen kuin käytät Ulex Cream uudelleen.
Ulex Cream voi olla haitallista nieltynä. Jos sinä tai joku jonka tunnet saattanut ottaa Ulex Cream suun, ota yhteyttä paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti.
Vältä Ulex Cream silmiä, nenää tai suuta. Jos saat Ulex Cream silmiisi, huuhtele välittömästi kylmällä vedellä.
Käytä Ulex Cream erittäin varoen lapsille. Turvallisuutta ja tehokkuutta ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, keskustele lääkärisi kanssa hyödyt ja riskit käytössä Ulex Cream raskauden aikana. Ei tiedetä, Ulex Cream erittyy äidinmaitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Ulex Cream, tarkista lääkäriltäsi tai apteekista keskustella riskit lapselle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ärtynyttä ihoa.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), vaikea ärsytystä.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Ulex