Undepre (Desyrel) Suomessa

Osta UndepreOsta Undepre Suomessa Apteekki netistä 24/7!

UNDEPRE (DESYREL) MERKINNÄT


Undepre käytetään masennuslääkkeitä. Sitä voidaan käyttää myös helpotusta ahdistuneisuushäiriö (esim. unettomuus, jännitys), krooninen kipu. Undepre on masennuslääke. Sen ajatellaan lisätä toiminnan yksi aivojen kemikaalien (serotoniini), joka auttaa nostaa mielialaa.

UNDEPRE (DESYREL) OHJEET


Käytä Undepre kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Undepre pian aterian tai välipalan.
Se voi kestää 1-4 viikkoa varten Undepre töihin. Älä lopeta Undepre ilman lääkärin kanssa.
Jos annos jää väliin, ota se mahdollisimman pian. Jos useita tunteja ovat läpäisseet tai jos se on lähestymässä aika ottaa seuraava annos, älä ota kaksinkertaista annosta kiinni. Jos useampi kuin yksi annos jää väliin, käynnistä lääkitys ja lääkärillesi tai apteekkiin seuraavalla käyntikerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Undepre.

UNDEPRE (DESYREL) VARASTOINTI


Store Undepre huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 astetta C) tiukka, valo-resistenttejä astiaan. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Herkkä lämpötila on yli 104 ° F (40 ° C). Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Undepre poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

UNDEPRE (DESYREL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Trazodone HCl.

ÄLÄ käytä Undepre jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Undepre tai nefatsodonia
käytät natriumoksibaattia (GHB).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Undepre. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on sydänsairaus kuten epäsäännöllinen syke tai on ollut sydänkohtaus
jos sinulla on ollut masennusta tai itsemurha-ajatuksia
jos olet menossa leikkaukseen
jos kuluttaa alkoholijuomia.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Undepre. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Karbamatsepiini, etanoli, neidonhiuspuu, HIV-proteaasin estäjät (esim. ritonaviiri), fenotiatsiinit (esim. tioridatsiini), tai serotoniinin takaisinoton estäjät (esim. fluoksetiini), koska sivuvaikutuksia, kuten lisääntynyt uneliaisuus tai näön hämärtymistä, saattaa ilmetä
Buspirone, karbamatsepiini, digoksiini, hydantoiinit (esim. fenytoiini), itrakonatsoli, ketokonatsoli, nefatsodoni, serotoniinin takaisinoton estäjät (esim. fluoksetiini) tai natriumoksibaattiannosta (GHB) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Undepre
Antikoagulantteja (esim. varfariini), koska ne heikentävät Undepre tehokkuutta. Lääkäri voi päättää muuttaa annosta ottaen Undepre.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Undepre voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Undepre voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta tai näön hämärtymistä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Undepre varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Älä juo alkoholia tai käytä lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim. uni tuet, lihas relaxers), kun käytät Undepre, se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Undepre ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Undepre ei pidä käyttää lapsille nuorempi 6 vuotta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Undepre voi harvoin aiheuttaa pitkittynyt, kivulias erektio. Tämä voisi tapahtua, vaikka et ole seksiä. Jos tätä ei hoideta heti, se voisi johtaa pysyvään seksuaalinen ongelmia, kuten impotenssi. Ota heti yhteys lääkäriin, jos näin tapahtuu.
Raskaus ja imetys: Jos epäilet olevasi raskaana, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Undepre kun olet raskaana. Undepre erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Undepre, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Näön hämärtyminen, ummetus, ruokahalun heikkeneminen, huimaus, uneliaisuus, suun kuivuminen, yleinen kehon vaivat, päänsärky, koordinaatiokyvyn heikkeneminen, huimaus, lihaskivut / kivut, pahoinvointi, hermostuneisuus, unettomuus, vatsakipu, nenän tukkoisuus, ihon turvotusta, väsymystä ; vapinaa.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), verta virtsassa, rintakipu, pyörtyminen, hallusinaatiot, epäsäännöllinen syke, pyörrytys noustessa makuulta tai istuma-asennossa, pitkittynyt, sopimatonta tai kivulias erektio, takavarikot, hengenahdistus aivohalvaus, oksentelu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Undepre